I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Neschopný Admin JB1

Příspěvekod AtreezZ » 17 úno 2020, 16:48

Zdravím, už delší dobu mě sere jeden admin, nevím jak ste ho mohli přijmout ? :D Jmenuje se ejik1591, když normálně simonuji a nechtěně se spletuazapomenu.říctsloveso tak se mě zeptá co sem řekl že to mám zopakovat, tak mu to zopakuji a on místo aby mi řekl co sem řekl špatně, tak mě rovnou přehodí k T a ani mi nevysvětlí co sem udělal špatně.
Poté co sem dostal přehoz mi napsal že vím moc dobře že sem tam měl říct sloveso ale mi to v tu chvíli nedošlo a ani ted nevím co sem měl tím padem říct? :D Nebo někdy z nervů napišu kurva a ostatní admini mi napíšou klídek a on rovnou ban nebo kick :D Toto nepochopím kam ten GS spěje … Kdysi to bylo že ti admin dokazal vysvětlit nové věci udělat si někdy i srandu z chyby a ne hned davat novým hráčům bany když se snaží simonovat a ještě v tom moc nejsou dobří, ale snaží se. Admin by měl pomáhat ostatním hračum, a ne jím mrskout ban a nevysvtělit jim to... Takto se nic nenaučí ti nový hrači a ani je to nebude bavit... Ja tu hraji už 5 let cca a takového "admina" sem ještě nezažil... ( Přikaz který sem udajně řekl špatně : Zahrajeme si atrakci, na slovo start skočíte z modrého stolu na červený a na slovo ted skočíte z červeného stolu na modrý )
Prosím o vysvětlení co sem řekl špatně :)

S pozdravem nah.
AtreezZ
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]Neschopný Admin JB1

od Rumcajz » 17 úno 2020, 16:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neschopný Admin JB1

Příspěvekod OMV » 17 úno 2020, 17:12 VIP

starký, no čo k tebe len dodať?

upozorňujem ťa od doby čo adminujem, k tebe netreba toho vela písať, pretože si nedáš povedať nikdy aj keď ťa ako admin napomeniem.

ty ako simon máš vedieť, čo dávaš za príkazy, to pravidlo o ktorom sme sa bavili je tu už nejaký ten pátek a ty vieš sám jak dávať príkazy.

pri tej atrakcii mohlo zomrieť xxx hráčov skrz tvoju hlúposť.

pýtal som sa ťa čo si dal za príkaz asi 2 alebo 3 krát snažil som sa ti tým naznačiť, aby si sa opravil a použil platný prikaz. neučinil si, tak som ťa prehodil lebo ti to trvalo nespočetne dlho zlatino.

btw, prečo urážaš adminov?

2020-02-17 16:39:58 mrdko. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

po presunutí k TT si mi toto napísal, môžeš mi bozkať nohy za to, že som ti nedal banan a bolo by vyriešené.

viac nemam čo dodať len tvoj chat a to si myslím stačí, stačí si prejsť zopár strán a myslím, že si o tebe urobí každý mienku

ps.: máš odo mňa jeden jedinučký ban a aj to za opakované vulgárne správanie sa voči hráčom/adminom ...máš 13 banov a z toho je 11 banov za nadávky..

howgh.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Neschopný Admin JB1

Příspěvekod Knedlajs » 17 úno 2020, 18:36 VIP

AtreezZ píše:a ne hned davat novým hráčům bany

AtreezZ píše:Ja tu hraji už 5 let cca

Hmmm...
Pokiaľ si tým myslel seba, tak tvoje vyjadrenie nedáva zmysel. Pokiaľ si myslel iných hráčov (nových a normálnych, t.j. nie arogantných), tak dodaj dôkazy k svojim tvrdeniam, že niekto takýchto hráčov rovno banuje a ja ho potrestám.

AtreezZ píše:( Přikaz který sem udajně řekl špatně : Zahrajeme si atrakci, na slovo start skočíte z modrého stolu na červený a na slovo ted skočíte z červeného stolu na modrý )

Nič si tam nepovedal zle. Všetko je v poriadku.

Ty chceš, aby ťa mohol Admin upozorňoval. Admin tvrdí, že tak robí neustále. Demo si nedodal => sťažnosť bez dôkazov. V takom prípade veríme Adminovi.

Okrem toho, tvoj chat a BanList hovoria sami za seba, takže dík, že si na seba upozornil. Oddnes máš týždeň na to, aby si sa naučil slušne vyjadrovať. Robíme to tu pre slušných hráčov.

Sťažnosť bez dôkazov => Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]Neschopný Admin JB1

Příspěvekod AtreezZ » 27 úno 2020, 17:45

Knedlajs a co tak se podívat do HLTV? :D Jak mi dal ban či kick za ten příkaz?... Nechápu proč se ho zastaváš
AtreezZ
Amatér
Amatér

Re: [Zamietnuté]Neschopný Admin JB1

Příspěvekod Knedlajs » 27 úno 2020, 19:00 VIP

Keď sa chceš sťažovať na Admina, tak máš ty dodať dôkaz o jeho pochybení. Nedodal si nič.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy