VPN

Příspěvekod hTcinfo » 13 úno 2020, 09:56 VIP

nazdar borci, mám zajimavej problém
Dneska sem si podruhé všiml, že mi nejde se připojit na nějakou stránku pokud nezapnu VPN a nezměnim si IP adresu. Paradox je ten, že při prvním zjištění jsem si nebyl jist, jestli to není tím, že mě pc sám před tou stránkou chrání, ale podruhé se mi to stalo když jsem se chtěl zpátky podívat a zavzpomínat na hru runescape. Při přihašování do hry mě to psalo že mám zablokované přihlášení ať to zkusím později, tak jsem zkusil opět VPN a ejhle, okamžitě jsem se mohl přihlásit, ale proč ? případné informace dodám podle potřeby pokud už se stím někdo nesetkal.
díky
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

VPN

od Rumcajz » 13 úno 2020, 09:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VPN

Příspěvekod R4gn4r0K » 13 úno 2020, 10:27

toto moze byt hocicim :) od DNS, cez IP ban az po routing poskytovatela pripojenia... najlepsie je zacat s oslovenim ISP so ziadostou o pomoc pri rieseni tohoto problemu...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Re: VPN

Příspěvekod zima » 18 úno 2020, 10:26

Poprípade si skús keď si na svojej sieti cez mobil alebo iné zariadenie, či to tam ide. Tak vieš povedať, či je to vec čo sa týka len tvojho pc alebo je to obecný problém celej siete.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy