[Z]bl1tz / Žiadosť o akademika

Příspěvekod AwpOnly » 17 úno 2020, 20:30 VIP

Nick v hre: bl1tz

STEAM

Vek: 15 :twisted:

HLStats

Prečo chcem akademika: Akademik som už 2x bol a bol som aj 2x zrušený za moje chovanie, myslím si, že už len ten mesiac stačil aby som sa naučil správať, samozrejme sa ospravedlňujem aj Jane za chat v skupine na Messengeri.

Niečo o mne: Ahoj, ako už viete som zo Slovenska z mesta Košice, je mi 15 rokov a chcel by som sa stať adminom na portáli gamesites.cz. Medzi moje obľubené športy patri florbal a hokej, ale radšej si zahrajem hokej.

Prehrešky na GS alebo inde: Dostal som ich viac, ale od nového banlistu jeden za Fk hneď 3 dni po zrušení, no stále si myslím, že to bol neopravnený ban. A nedávno som bol nahlásený za FK, kde som si myslel, že to tak je, ale bohužiaľ nie, hráčovi som sa ospravedlnil na fóru.

PS: Je to už mesiac od môjho zrušenia a myslím si, že som sa naučil chovať. Viem, že si môžem požiadať až o 2 mesiace, ale to se mi fakt nechce čakat a bol by som rád za hocijakú podmienku. ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

[Z]bl1tz / Žiadosť o akademika

od Rumcajz » 17 úno 2020, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bl1tz / Žiadosť o akademika

Příspěvekod KhalDenny » 17 úno 2020, 20:57 VIP

Zamietnuté.

Tu + 2 mesiace za to, že si to nedodržal.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Z]bl1tz / Žiadosť o akademika

Příspěvekod AwpOnly » 18 úno 2020, 17:17 VIP

Jakto, že zamietnuté, ja som bol najlepší akademik, lepši ako DogoSlav3000. :roll: :roll: Idem plakať z toho. :roll:

e.Denny smutné :cry: Lock
AwpOnly
Spamer
Spamer

Zpět na Přihlášky