• Stránka 1 z 1
[V] Iarex/ÚKH/JB#4
Nick hráča: Iarex
SID hráča: STEAM_0:0:52433957
SSID
HlStats
Približný dátum a čas: 18/02/2020;13:40
Server: JB#4
Popis situáce: Iarex bezdôvodne hituje väzňov a úmyselne kazí hru. Pri prvom videu je vidieť, ako Iarex hituje Jehličnatý Strom a neskôr, hitne aj mňa z P250. V druhom videu môžme vidieť, ako PRAVDEPODOBNE Iarex hádže Tčku zbrane. U toho som si však není istý, či to bol on lebo som sa nemohol hýbať, ale povedal by som že to bol on, z toho dôvodou že ostatné CT nerobili nič zlé. Pri atrakcií ma Iarex hitol, tým pádom ma to spomalilo a následne ma aj zabil lebo som "prehral".
Dôkaz
Dôkaz#2
Ak bude treba, dodám aj demo ale momentálne nemám čas tak som to iba zostrihal z môjho pohľadu tak dúfam, že to bude dostačujúce.
SID hráča: STEAM_0:0:52433957
SSID
HlStats
Približný dátum a čas: 18/02/2020;13:40
Server: JB#4
Popis situáce: Iarex bezdôvodne hituje väzňov a úmyselne kazí hru. Pri prvom videu je vidieť, ako Iarex hituje Jehličnatý Strom a neskôr, hitne aj mňa z P250. V druhom videu môžme vidieť, ako PRAVDEPODOBNE Iarex hádže Tčku zbrane. U toho som si však není istý, či to bol on lebo som sa nemohol hýbať, ale povedal by som že to bol on, z toho dôvodou že ostatné CT nerobili nič zlé. Pri atrakcií ma Iarex hitol, tým pádom ma to spomalilo a následne ma aj zabil lebo som "prehral".
Dôkaz
Dôkaz#2
Ak bude treba, dodám aj demo ale momentálne nemám čas tak som to iba zostrihal z môjho pohľadu tak dúfam, že to bude dostačujúce.
teple noci chladne dni
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
-
smeyo - Pokročilý
[V] Iarex/ÚKH/JB#4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Iarex/ÚKH/JB#4
Hráč zabanován za ÚKH.
- ano, tu gunu mu tam házel Iarex
Ještě jsem zabanoval Deadlyho, který na začátku nadával.
Díky za nahlášení
- ano, tu gunu mu tam házel Iarex
Ještě jsem zabanoval Deadlyho, který na začátku nadával.
Díky za nahlášení

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1