• Stránka 1 z 1
[V] Pavel/FK/JB#1
Nick hráča: Pavel
SID hráča: STEAM_0:0:450521211
SSID
HlStats
Približný dátum a čas: 19/02/2020; 20:40
Server: JB#1
Popis situáce: Simon ohlási nevýhodu a neskôr ma zabije. Argumentuje tým, že ju "zrušil".
Dôkaz
SID hráča: STEAM_0:0:450521211
SSID
HlStats
Približný dátum a čas: 19/02/2020; 20:40
Server: JB#1
Popis situáce: Simon ohlási nevýhodu a neskôr ma zabije. Argumentuje tým, že ju "zrušil".
Dôkaz
teple noci chladne dni
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
-
smeyo - Pokročilý
[V] Pavel/FK/JB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pavel/FK/JB#1
Hráč byl zabanován 
Díky za nahlášení.

Díky za nahlášení.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Re: [V] Pavel/FK/JB#1
Ahoj guhu,
je zajímavé, že v době, když jsme se ještě bavili, si mi říkal, že když ohlásím nevýhodu, a hnedka (dejme tomu, že to byly 2 vteřiny) Teroristu zabiju, tak to FK nebyl. (Z důvodu toho, že se mi např. nehodí do hry/atrakce).
Naučil si mě to "špatně" a i tak mi za to dáváš ban, který je dle mého, neoprávněný, protože si myslím, že ve videu FK nepadl.
smeyo měl nevýhodu, kterou nevykonal, ohlásil jsem mu druhou, a hned na to jsem ho zabil, z důvodu toho, že se mi nehodil do atrakce/hry, nevím, co tedy řešíš.
je zajímavé, že v době, když jsme se ještě bavili, si mi říkal, že když ohlásím nevýhodu, a hnedka (dejme tomu, že to byly 2 vteřiny) Teroristu zabiju, tak to FK nebyl. (Z důvodu toho, že se mi např. nehodí do hry/atrakce).
Naučil si mě to "špatně" a i tak mi za to dáváš ban, který je dle mého, neoprávněný, protože si myslím, že ve videu FK nepadl.
smeyo měl nevýhodu, kterou nevykonal, ohlásil jsem mu druhou, a hned na to jsem ho zabil, z důvodu toho, že se mi nehodil do atrakce/hry, nevím, co tedy řešíš.

-
DiNooo9 - Spamer
Jen bych chtěl ještě jednou podotknout a zdůraznit to, že když jsme se s guhem bavili, tak jsem se ho právě na toto pravidlo zeptal, a řekl mi, že když ohlásím nevýhodu, a pak hned hráče zabiju z důvodu toho, že se mi např. nehodí do atrakce nebo hry, tak to žádný FK není.
Je ubohý, že si mě to naučil špatně a pak mi za to dáváš ban, guhu.
e. GuHHH666: Ještě jednou dodávém to že jsem ti tohle nikdy netvrdil
Je ubohý, že si mě to naučil špatně a pak mi za to dáváš ban, guhu.

e. GuHHH666: Ještě jednou dodávém to že jsem ti tohle nikdy netvrdil

-
DiNooo9 - Spamer
Nic takového jsem ti nikdy netvrdil

Nebylo řečeno co se stane, když to nedá, a poté co to nedal si řekl, že za to dostane nevýhodu za to že to nedal, což bylo v pohodě, ale co už nebylo v pohodě že si pak řekl po pár vteřinách že a nebo ne a zabil si ho!
Každopádně zamykám kvůli případnému spamu

-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1