• Stránka 1 z 1
[V]anezka / jb3
1. Popis situace:
Hráč simonuje, po té ho votují dva vymaštěnci (Leonidas a Hime, nejhorší hráči na GS...)
Anežka celou situaci vidí, ví o tom, ale v zápětí se odpojí, hned po tom, co byl požádán o řešení.
2. JB3 / jb_rush / 21:00
PS:
Je mi jedno, jestli to kvůli nevyskytnutí dema zamítnete, ale tohle ignorování se mi hnusí, přesně se mi to potvrdilo.
Hráč simonuje, po té ho votují dva vymaštěnci (Leonidas a Hime, nejhorší hráči na GS...)
Anežka celou situaci vidí, ví o tom, ale v zápětí se odpojí, hned po tom, co byl požádán o řešení.
2. JB3 / jb_rush / 21:00
PS:
Je mi jedno, jestli to kvůli nevyskytnutí dema zamítnete, ale tohle ignorování se mi hnusí, přesně se mi to potvrdilo.
- overSCRIPT
- Amatér
[V]anezka / jb3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: anezka / jb3
20:53 došel jsem na serve na zavolání jelikož tam mělo CT dělat bordel, to taky dělalo a byl jsi to ty, dostal jsi přehoz, já to pak hned odpojil, protože to tak dělám, že projdu všechny servery jestli je tam vše v pohodě, tudiž jsem udělal co bylo nezbytné a šel dále.
21:35 jsem opět zavolán na server, že CT dává MFK.
Ano a CT opravdu MFK dávalo s důvodem, protože mě skákalo CT do řeči, tak Vás teď zabiju a nebo, že máte stát před dráhou v takové a makové vzdálenosti.
Odměnil jsem tě https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2125
Nicméně ještě jsi zanechal vzkaz pro Knedlajze
2020-02-21 21:44:00 No CountryBioshox^^ [Shockx] a dopište si pravidla kreténi
Co se týče mojeho nic neřešení, tak bych ti tu nejraději nechal poslat několik lidí co by Tě vyvedli z omylu, funguji skoro celý den a ihned na zavolání.
Tudiž nechápu tu stížnost vždy konám tak, abych si to právem obhájil, ale tady není co obhajovat, jen jsem poukázal na tvojí drzost a špatné chování, více nechám na HLSA.
21:35 jsem opět zavolán na server, že CT dává MFK.
Ano a CT opravdu MFK dávalo s důvodem, protože mě skákalo CT do řeči, tak Vás teď zabiju a nebo, že máte stát před dráhou v takové a makové vzdálenosti.
Odměnil jsem tě https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2125
Nicméně ještě jsi zanechal vzkaz pro Knedlajze
2020-02-21 21:44:00 No CountryBioshox^^ [Shockx] a dopište si pravidla kreténi
Co se týče mojeho nic neřešení, tak bych ti tu nejraději nechal poslat několik lidí co by Tě vyvedli z omylu, funguji skoro celý den a ihned na zavolání.
Tudiž nechápu tu stížnost vždy konám tak, abych si to právem obhájil, ale tady není co obhajovat, jen jsem poukázal na tvojí drzost a špatné chování, více nechám na HLSA.
-
PoldasQweek - Mistr
Re: anezka / jb3
Admin sa podľa jeho slov zachoval správne a týmto pádom ho chcem pochváliť.
Neodporúčam, aby sa ktokoľvek stal niekým, kto kazí hru, lebo takých tu nechceme.
Zamietnuté.
Neodporúčam, aby sa ktokoľvek stal niekým, kto kazí hru, lebo takých tu nechceme.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1