• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]ban za nic
Poprosim vyriesit admina sycak v podstate sa jedna o gangstar ktory mi neopravnene dal chatban bezdovodne ani jedna nadavka nebola a ani neupozornil predtym a to zacala nova mapa dakujem
detaily banu
Nickname LeNuSkA
Herni ID VALVE_0:0:710641214
SteamCommunity ID 76561199381548156
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 24.02.2020 - 17:00:55
Vyprší dne 24.02.2020 - 17:10:55 (6 Minut zbývá)
Zabanovaný od sycak
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Zombie CPL Only
Celkem obdržených banů 0
detaily banu
Nickname LeNuSkA
Herni ID VALVE_0:0:710641214
SteamCommunity ID 76561199381548156
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 24.02.2020 - 17:00:55
Vyprší dne 24.02.2020 - 17:10:55 (6 Minut zbývá)
Zabanovaný od sycak
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Zombie CPL Only
Celkem obdržených banů 0
- lenuskacmuq
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]ban za nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ban za nic
Dobrý podvečer prajem
Samozrejme že som ťa už ani neupozornil, písal som o tebe môjmu nadriadenému čo si zač a následne som ti udelil ban s 3 minutovým odstupom lebo som si chcel zmeniť meno preto to bolo po zmene mapy. Ban si dostala za to čo vždy odomňa a to nadávky - viz screen - http://leteckaposta.cz/605062374
Neupozornil som ťa pretože si si veľmi dobre vedomá toho čo si spravila a robíš to stále.
Pekný zvyšok dňa prajem a nauč sa už správať konečne
Samozrejme že som ťa už ani neupozornil, písal som o tebe môjmu nadriadenému čo si zač a následne som ti udelil ban s 3 minutovým odstupom lebo som si chcel zmeniť meno preto to bolo po zmene mapy. Ban si dostala za to čo vždy odomňa a to nadávky - viz screen - http://leteckaposta.cz/605062374
Neupozornil som ťa pretože si si veľmi dobre vedomá toho čo si spravila a robíš to stále.
Pekný zvyšok dňa prajem a nauč sa už správať konečne
Carpe Diem & Memento Mori
-
Gangstar - Amatér
Ešte dodatok, najprv-bezdovodny-kick-potom-ban-t216835.html
Ako napísal sewe, pokračuj v tomto chovaní a budeš dostávať dlhšie bany.
Ako napísal sewe, pokračuj v tomto chovaní a budeš dostávať dlhšie bany.
Carpe Diem & Memento Mori
-
Gangstar - Amatér
jaaaaaj lebo ked tam bol general tak jeden tam napisal vyjebane alebo podobne a co spravil general? chod sa ho spytat ty ked ta idem zabit sa hned odpojis lebo co? ..... neriesim ta uz lebo ked druhy nadavaju tak co? no co asi vynimky alebo general je lepsi admin nez ty .... s tym som skoncila ty si nejaky novy admin co nevie hrat co uz .... tak jak yamal dal mi kick za to zevraj som v texture vcera som to hovorila a ukazovala generalovi ze kde a zaco mi dal kick a co mi povedal yamal asi nevie ze to nieje textura diky za takych adminov co sa estelen ucia ...
- lenuskacmuq
- Kolemjdoucí
lenuskacmuq píše:jaaaaaj lebo ked tam bol general tak jeden tam napisal vyjebane alebo podobne a co spravil general? chod sa ho spytat ty ked ta idem zabit sa hned odpojis lebo co? ..... neriesim ta uz lebo ked druhy nadavaju tak co? no co asi vynimky alebo general je lepsi admin nez ty .... s tym som skoncila ty si nejaky novy admin co nevie hrat co uz .... tak jak yamal dal mi kick za to zevraj som v texture vcera som to hovorila a ukazovala generalovi ze kde a zaco mi dal kick a co mi povedal yamal asi nevie ze to nieje textura diky za takych adminov co sa estelen ucia ...
Ahoj

Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
-
G3n3r3l - Pokročilý
no general pozor na to co pises nebol si afk je to aj na chate na forum ze si ho upozornil nech si ukludni slovnik tak je rozdiel byt afk alebo mu na to vyjebane odpisat coi napisal ten hrac pozri si chat ked to bolo pisane dovi dopo
- lenuskacmuq
- Kolemjdoucí
Ban bez upozornenia a za jednu nadávku určite nebol vhodný, to s adminom preberiem...
Na druhej strane dnes som bol svedkom tvojho správania na serveri. Evidentne dlhšia absencia adminov na serveri zapríčinila úplnú stratu rešpektu od hráčov. Admin je zlý pretože rieši vaše porušovanie pravidiel, zatiaľ čo vy ste si vytvorili vlastné pravidlá.... Ak uvidím alebo zistím, že robíš na serveri bordel, patrične ťa za to odmením
Na druhej strane dnes som bol svedkom tvojho správania na serveri. Evidentne dlhšia absencia adminov na serveri zapríčinila úplnú stratu rešpektu od hráčov. Admin je zlý pretože rieši vaše porušovanie pravidiel, zatiaľ čo vy ste si vytvorili vlastné pravidlá.... Ak uvidím alebo zistím, že robíš na serveri bordel, patrične ťa za to odmením

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]ban za nic
Ja len dodám, že pokiaľ máš pocit, že nejaký admin ta trestá za texturu a myslíš si, že to textura nieje neváhaj sa obrátiť na web. Nižšie dodám link, kde je verejne dostupný tutorial (po stiahnutí) aj na server CPL ONLY a sú tam vyobrazené textury. Ak máš k tomu ďalšie otázky, kludne sa pýtaj tu, alebo v súkromnej správe.
Link : https://www.gamesites.cz/forum/zombie-kompletni-tutorial-t64567.html
Link : https://www.gamesites.cz/forum/zombie-kompletni-tutorial-t64567.html
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1