• Stránka 1 z 1
[V] 2 Hříšníci
Jméno hříšníka: Jj0K3R
SID hříšníka: STEAM_0:0:514165222 (Screen)
Odkaz na HLStats: Zde
Server: JB#7
Datum: 24.2.2020 cca 23:00
Popis situace: CTčko dá 2 mfk
Důkazy: 1. MFK, 2.MFK
Jméno hříšníka: ♡ Uzumaki Naruto ♡| hellcase.com
SID hříšníka: STEAM_0:1:473459502 (Stejný screen)
Popis situace: CTčko nadržuje hráči co si hází se zbraní a o pár kol později mi dá ÚFK
SID hříšníka: STEAM_0:0:514165222 (Screen)
Popis situace: CTčko dá 2 mfk
Důkazy: 1. MFK, 2.MFK
Jméno hříšníka: ♡ Uzumaki Naruto ♡| hellcase.com
SID hříšníka: STEAM_0:1:473459502 (Stejný screen)
Popis situace: CTčko nadržuje hráči co si hází se zbraní a o pár kol později mi dá ÚFK
Parek917 píše:Když napíšete takhle růžové nahlášení, tak vám na to taky růžově odpovím
-
DEVlL - Pokročilý
[V] 2 Hříšníci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 2 Hříšníci
Za uzumakiho sa vyjadrim já keďže on je v škole a pravdepodobne sa PPčko vyrieší skôr. Ďalší akademik čo potrebuje body, no vraťme sa k nahláseniu, celu dobu si AFKoval,nedaval pozor na hru, do chatu si mu nič nenapisal, napr. "Simone nadržuješ". Já som sa bavil so Simonom a on si toho vôbec nevšimol, že nejaké T má gunu, nabudúce by bolo správné aj vysvetliť situáciu a nie huntit body do akademie. Ak by som já Uzumaki, tiež by som nevidel či si nejaké T hadže zbrane.
KEBYŽE MU TAM NAPÍŠEŠ, ŽE NADRŽUJE TAK BY HO URČITE ZABIL, ALE TY TO LEN SLEDUJEŠ JAK DEMENT, NIČ NENAPÍŠEŠ, ALE LEN HUNTIŠ BODÍKY... TAKÝTO AKADEMIK ADMINA NEDOSTANE, GOOD LUCK.
Samozrejme ten FK bol úmyselný. Za mňa všetko.
e.Denny Podľa mňa o tom, či niekto dostane admina, alebo nie ty nerozhoduješ
KEBYŽE MU TAM NAPÍŠEŠ, ŽE NADRŽUJE TAK BY HO URČITE ZABIL, ALE TY TO LEN SLEDUJEŠ JAK DEMENT, NIČ NENAPÍŠEŠ, ALE LEN HUNTIŠ BODÍKY... TAKÝTO AKADEMIK ADMINA NEDOSTANE, GOOD LUCK.

Samozrejme ten FK bol úmyselný. Za mňa všetko.

e.Denny Podľa mňa o tom, či niekto dostane admina, alebo nie ty nerozhoduješ

-
AwpOnly - Spamer
Hráč Jj0K3R zabanovaný za MFK
+2b
A k druhému nahlášení.. Promiň, ale to demo mi přijde zbytečně dlouhé a nic podstatné v něm není. Nebo minimálně se z toho nedá nic vyčíst. Pokud chceš můžu ti zkusit poradit nastavit to natáčení. Můžeš mě kdekoliv kontaktovat jestli budeš chtít.
e. Barry: Na dema jsem se díky sawově odpovědi podíval pro jistotu víckrát, abych si byl jistý, že jeho kamarád neodejde bez banu a god bless my decision, hráč Uzumaki Naruto zabanován za nadržování. +2b
Stále ale platí, že demo je šílený otřes a akademik by mohl kontakovat někoho, kdo ho naučí, jak správně natáčet dema. Děkujeme, pánové.
Taky bych tě rád poprosil, sawo, abys přestal spamovat příspěvky, které se tě absolutně netýkají. Chápeme, si zhrzený zrušený akademik, ale pls, dospěj.
+2b
A k druhému nahlášení.. Promiň, ale to demo mi přijde zbytečně dlouhé a nic podstatné v něm není. Nebo minimálně se z toho nedá nic vyčíst. Pokud chceš můžu ti zkusit poradit nastavit to natáčení. Můžeš mě kdekoliv kontaktovat jestli budeš chtít.
e. Barry: Na dema jsem se díky sawově odpovědi podíval pro jistotu víckrát, abych si byl jistý, že jeho kamarád neodejde bez banu a god bless my decision, hráč Uzumaki Naruto zabanován za nadržování. +2b
Stále ale platí, že demo je šílený otřes a akademik by mohl kontakovat někoho, kdo ho naučí, jak správně natáčet dema. Děkujeme, pánové.

Taky bych tě rád poprosil, sawo, abys přestal spamovat příspěvky, které se tě absolutně netýkají. Chápeme, si zhrzený zrušený akademik, ale pls, dospěj.
-
KiziaR - Profesionál
e.Denny Podľa mňa o tom, či niekto dostane admina, alebo nie ty nerozhoduješ![]()
Neviem čo si o sebe mysliš, debílku. Ani som o ničom takom nerozhodol no brain. Keď to s tebou nejde po dobrem tak to pojde po zlom.

e.Denny Povedal som ti, že sa po prvé, nemáš vyjadrovať tam kam nemáš, po druhé som ti napísal, že mi môžeš nadávať do PMky, nie na verejnom fóre

AwpOnly píše:TAKÝTO AKADEMIK ADMINA NEDOSTANE, GOOD LUCK
Tak prečo píšeš toto, všetci vieme, že ty o tom nerozhoduješ

Lock
-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 1 z 1