• Stránka 1 z 1
[V] žiadost o UNBAN - BAN /neopravneny!!! *Aries
1.SERVER-Gamesites.cz Dust2 Only #1 /ADMIN Domino*Cz /NICKNAME *ARieS
2.Commencing connection retry to 217.11.249.92:27366
Connecting to 217.11.249.92:27366...
Trying p48/auth3/revEmu...
Connection accepted by 217.11.249.92:27366
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 4
Requesting tempdecal.wad from server
*ARieS
217.11.249.92:27366
3.Dostal som Ban za WH!?...Stalo sa my to prvý raz v živote že by som dostal Ban a bol som ,,nemilo" prekvapený z usúdenia Admina Domino*Cz za tento krok z jeho strany dokonca 2x že sebou keďže prvý raz som na odblokovanie banu použil možnosť poslania SMS v hodnote 8EUR!Nasledne do par minút po opätovnom zapojení sa do hry som dostal ban za WH druhy raz takže vylučujem že by sa jednalo o náhodu a a mam dôvod pochybovať,že druhy raz si dal Admin námahu a sledoval ma ci natočil si demo ako údajne ,,podvádzam",skôr už bol zaujatý pretože ako náhle prišiel na server po druhy raz,nestihol som ani zareagovat na jeho predchádzajúci čin prečo tak urobil,čiže bol hneď zaujatý bez akýchkoľvek dôkazov, to je môj dojem .... čestne prehlasujem že cheaty do hry CS 1.6 som nikdy nepoužil,neviem ich ani len nainštalovať a nikdy by som to ani neurobil čiže žiadny HaCk či nedovolene príkazy a zásahy do zložky do hry nepoužívam ani nikdy nemienim používať ! Vzhľadom na to že nie som si vedomý že by som porušil nejaké pravidlá ,či použil nedovolene zásahy do zložky hry CS 1.6 žiadam o okamžitý Unban a ospravedlnenie za krivé ,,obvinenia zo strany Admina-Domino*Cz.
4.Nie som hráč VIP.
2.Commencing connection retry to 217.11.249.92:27366
Connecting to 217.11.249.92:27366...
Trying p48/auth3/revEmu...
Connection accepted by 217.11.249.92:27366
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 4
*ARieS
217.11.249.92:27366
3.Dostal som Ban za WH!?...Stalo sa my to prvý raz v živote že by som dostal Ban a bol som ,,nemilo" prekvapený z usúdenia Admina Domino*Cz za tento krok z jeho strany dokonca 2x že sebou keďže prvý raz som na odblokovanie banu použil možnosť poslania SMS v hodnote 8EUR!Nasledne do par minút po opätovnom zapojení sa do hry som dostal ban za WH druhy raz takže vylučujem že by sa jednalo o náhodu a a mam dôvod pochybovať,že druhy raz si dal Admin námahu a sledoval ma ci natočil si demo ako údajne ,,podvádzam",skôr už bol zaujatý pretože ako náhle prišiel na server po druhy raz,nestihol som ani zareagovat na jeho predchádzajúci čin prečo tak urobil,čiže bol hneď zaujatý bez akýchkoľvek dôkazov, to je môj dojem .... čestne prehlasujem že cheaty do hry CS 1.6 som nikdy nepoužil,neviem ich ani len nainštalovať a nikdy by som to ani neurobil čiže žiadny HaCk či nedovolene príkazy a zásahy do zložky do hry nepoužívam ani nikdy nemienim používať ! Vzhľadom na to že nie som si vedomý že by som porušil nejaké pravidlá ,či použil nedovolene zásahy do zložky hry CS 1.6 žiadam o okamžitý Unban a ospravedlnenie za krivé ,,obvinenia zo strany Admina-Domino*Cz.
4.Nie som hráč VIP.
-
Aries - Kolemjdoucí
[V] žiadost o UNBAN - BAN /neopravneny!!! *Aries
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadost o UNBAN - BAN /neopravneny!!! *Aries
Ahoj pokud si tedy nepoužil žádné cheaty tak nerozumím koupě toho UB? jsem zde nový a je možné že jsem se mohl zmílit samozřejmě dodám zde natočené dema a necháme CHH sekci o provedení kontroly jako nezdálo se mi kolikrát tvé killy čekal si a najednou vylezl s pozarohu a střelil si jako by si věděl že tam je. A ještě mi lidi psali že máš asi wh ať tě skontroluji. říkam jsem nový mohu se plést takže pokud jsem se unáhlil a jsi čistý tak se ti omlouvám za vytvořené nepřijemnosti
a to druhé jako (obchazni banu) je moje chyba nepodíval jsem se že sis koupil UB takže druhý ban měl být taktéž WallHack takže za toto se omlouvám že jsem jej špatně popsal má chyba budu si pro příště na to dávat pozor
1. Ban WH Demo:
http://leteckaposta.cz/507090131 Tady to demo je zajimavé u konce
http://leteckaposta.cz/383528660 zde druhé demo celé je nejáké podívné občas
2.Ban Wh (napsal jsem Obchazeni banu) moje chyba omlouvám se mělo být zase WH
http://leteckaposta.cz/179215239 tady u tohoto dema mě zarazilo že jsi 2x věděl že stojí za dveřmi
Takže to je vše co bych k tomu řekl a jak jsem psal výše pokud jsi čistý a já se unáhlil tak se ti omlouvám za nepříjemnosti a budu si pro příště dávat větší pozor

1. Ban WH Demo:
http://leteckaposta.cz/179215239 tady u tohoto dema mě zarazilo že jsi 2x věděl že stojí za dveřmi
Takže to je vše co bych k tomu řekl a jak jsem psal výše pokud jsi čistý a já se unáhlil tak se ti omlouvám za nepříjemnosti a budu si pro příště dávat větší pozor

-
DominooCz - Sponzor
Poprosím admina o vyčasováni dema.
Upraven reason banu.
Upraven reason banu.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
DominooCz píše:Ahoj pokud si tedy nepoužil žádné cheaty tak nerozumím koupě toho UB? jsem zde nový a je možné že jsem se mohl zmílit samozřejmě dodám zde natočené dema a necháme CHH sekci o provedení kontroly jako nezdálo se mi kolikrát tvé killy čekal si a najednou vylezl s pozarohu a střelil si jako by si věděl že tam je. A ještě mi lidi psali že máš asi wh ať tě skontroluji. říkam jsem nový mohu se plést takže pokud jsem se unáhlil a jsi čistý tak se ti omlouvám za vytvořené nepřijemnostia to druhé jako (obchazni banu) je moje chyba nepodíval jsem se že sis koupil UB takže druhý ban měl být taktéž WallHack takže za toto se omlouvám že jsem jej špatně popsal má chyba budu si pro příště na to dávat pozor
![]()
1. Ban WH Demo:
UnBan som zakúpil aby som predsa mohol hrať ďalej, že došlo len k nejakému nedorozumeniu
Neviem aký cheater si zakúpi Unban za 8 euro keď vie že ho zablokujú opäť
Ospravedlnenie prímam ale rád by som čo najskôr pokračoval v hre na serveroch Gamesites.Uz je to nejaký rok čo sa tu opätovne pripájam ,vytváram priateľstva a dobrý dojem na hráčov, rešpektujem pravidla serveru a rad by som v tom pokračoval s prehlásením že nikdy som cheaty ,hacky ani nič protiprávne nepoužil.
-
Aries - Kolemjdoucí
1.Demo
110:38:00
113:45:00
114:06:80 tady je možné sluchátka
2.demo
2:28:00
2:36:50 to predmiřeni
3:55:00 taky to predmireni
4:53:50 věděl jsi ze jdou tak ses schoval za bednu
5:32:00 jak si věděl ze je přímo v tom rohu
8:59:00 sice si netrefil ale jak si věděl ze s tama jde ?
3.Demo
33:53:50 jak věděl ze je za dveřmi ?
35:35:60 sice šel T ale jak věděl ze jde ? Už si i předmířil
35:45:80 zase jak si předmířil
42:37:70 zase předmířeno
44:25:80 zase věděl ze je za dveřmi on sice šel ale potichu kroky slyšet nešli.
110:38:00
113:45:00
114:06:80 tady je možné sluchátka
2.demo
2:28:00
2:36:50 to predmiřeni
3:55:00 taky to predmireni
4:53:50 věděl jsi ze jdou tak ses schoval za bednu
5:32:00 jak si věděl ze je přímo v tom rohu
8:59:00 sice si netrefil ale jak si věděl ze s tama jde ?
3.Demo
33:53:50 jak věděl ze je za dveřmi ?
35:35:60 sice šel T ale jak věděl ze jde ? Už si i předmířil
35:45:80 zase jak si předmířil
42:37:70 zase předmířeno
44:25:80 zase věděl ze je za dveřmi on sice šel ale potichu kroky slyšet nešli.

-
DominooCz - Sponzor
Dema clear. Máš unban.
Omlouváme se za problémy.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: [V] žiadost o UNBAN - BAN /neopravneny!!! *Aries
Jak jsem psal výše taktéž se omlouvám 

-
DominooCz - Sponzor
Nahkriin píše:Dema clear. Máš unban.
Takze bolo to ok!?...uznávate ze to bolo bez cheatov lebo teraz tomu moc nerozumiem ...boli tam asi 1 ci 2 diskutabilne situacie behom mozno hodinovej hry ale predtuchy Vam nevysvetlim ....tym ze som bol CT je dost mozne ze nejake dropy tam boli na B tak som strazil vychodi z plantoviska A...ani nie je vydiet na demach radar,kde my mohol zabit spoluhraca tym padom som tusil odkial protihrac pojde...to ako zoskocil zo shortu bolo jedno co si spominam ale diery boli shotovane len z predtuchy a nahodne....ja to ozaj neviem vysvetlit ale mate moje slovo ,,chlapa" ze ziadny podvod a hacky v tom nehladajte :/ dakujem
-
Aries - Kolemjdoucí
Aries píše:Nahkriin píše:Dema clear. Máš unban.
Takze bolo to ok!?...uznávate ze to bolo bez cheatov lebo teraz tomu moc nerozumiem ...boli tam asi 1 ci 2 diskutabilne situacie behom mozno hodinovej hry ale predtuchy Vam nevysvetlim ....tym ze som bol CT je dost mozne ze nejake dropy tam boli na B tak som strazil vychodi z plantoviska A...ani nie je vydiet na demach radar,kde my mohol zabit spoluhraca tym padom som tusil odkial protihrac pojde...to ako zoskocil zo shortu bolo jedno co si spominam ale diery boli shotovane len z predtuchy a nahodne....ja to ozaj neviem vysvetlit ale mate moje slovo ,,chlapa" ze ziadny podvod a hacky v tom nehladajte :/ dakujem
Ahoj, áno je to v poriadku, admin sa s banom unáhlil, za to sa ti ospravedlnil a ban ti bol zrušený

Príjemné hranie na našich serveroch

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1