• Stránka 1 z 1
[Z] JollandaXDLO/survival/builder
Ahoj, chtel bych pozadat o funkci buildera na serveru
1) Nick na serveru: JollandaXDLO
2) Věk: 17
3) Aktivované VIP (ANO/NE): Ano
4) Denní aktivita: cca 8h tydne
5) Přestupky na Gamesites: jeden za niceni prirody ale uz jsem poucen a prirodu nenicim.
6) Přestupky mimo Gamesites:zadne nemam.
7) Něco o sobě: Jmenuji se Jaroslav a je mi 17 let. Pochazim z Prahy ale momentalne bydlim v Plzni. pracuji na brigadach v nejmenovanem fastfoodu:D.
8) Proč právě ty: na serveru bavi me stavet a zaroven klidnit hrace ale i pomahat jim. tato funkce by me bavila a urcite zvysila moji aktivitu na minecraft serveru. vim neni to 40 slov ale nemam k tomu co vice dodat. S pozdravem JollandaXDLO
Díky za vas cas a doufam, ze me pustite k pohovoru
moje stavba:https://ctrlv.cz/uYvr vim neni to nic moc..ale budu ted vice stavet a vetsi a hezci budovy...
1) Nick na serveru: JollandaXDLO
2) Věk: 17
3) Aktivované VIP (ANO/NE): Ano
4) Denní aktivita: cca 8h tydne
5) Přestupky na Gamesites: jeden za niceni prirody ale uz jsem poucen a prirodu nenicim.
6) Přestupky mimo Gamesites:zadne nemam.
7) Něco o sobě: Jmenuji se Jaroslav a je mi 17 let. Pochazim z Prahy ale momentalne bydlim v Plzni. pracuji na brigadach v nejmenovanem fastfoodu:D.
8) Proč právě ty: na serveru bavi me stavet a zaroven klidnit hrace ale i pomahat jim. tato funkce by me bavila a urcite zvysila moji aktivitu na minecraft serveru. vim neni to 40 slov ale nemam k tomu co vice dodat. S pozdravem JollandaXDLO
Díky za vas cas a doufam, ze me pustite k pohovoru
moje stavba:https://ctrlv.cz/uYvr vim neni to nic moc..ale budu ted vice stavet a vetsi a hezci budovy...
- JollandaXDLO
- Kolemjdoucí
[Z] JollandaXDLO/survival/builder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JollandaXDLO/survival/builder
Stavby ve screenech nejsou dostačijící abych ti dal práva na buildera...
Doporučuji začít sledovat tutorialy, tipy, triky a nějaké stavby větších i světových builderů...
Budu rád pokud to nevzdáš a za měsíc si znovu podáš přihlášku, kde bude hlavně více screenů s lepšími stavbami.
ZAMÍTÁM
Doporučuji začít sledovat tutorialy, tipy, triky a nějaké stavby větších i světových builderů...
Budu rád pokud to nevzdáš a za měsíc si znovu podáš přihlášku, kde bude hlavně více screenů s lepšími stavbami.
ZAMÍTÁM

-
FletcherCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1