• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Dražba místa v gangu Párci
Jakožto hlavní člen a moderátor gangu Párci Vám všem chci dát nabídku....
Nejedná se ledajakou nabídku, jelikož náš gang je TOP1 na JailBreaku a také už má otevřený GANG SHOP, kde můžete ZFETOVAT či OSLEPIT členy CT teamu!
Tento vývoj nebyl lehký, ale zvládli jsme to, teď už ale k věci!!!!!!
Mám pro vás nabídku jedinečného místa v našem GANGU, je jen na Vás co za toto místo nabídnete!!!!
Avšak toto místo může získat jen JEDEN a to ten co dá nabídku, která se nám bude nejvíce líbit!!!!!
Nabídky můžete posílat níže do odpovědí!!!!!
Těšíme se na zajímavé nabídky

Nejedná se ledajakou nabídku, jelikož náš gang je TOP1 na JailBreaku a také už má otevřený GANG SHOP, kde můžete ZFETOVAT či OSLEPIT členy CT teamu!
Tento vývoj nebyl lehký, ale zvládli jsme to, teď už ale k věci!!!!!!
Mám pro vás nabídku jedinečného místa v našem GANGU, je jen na Vás co za toto místo nabídnete!!!!
Avšak toto místo může získat jen JEDEN a to ten co dá nabídku, která se nám bude nejvíce líbit!!!!!
Nabídky můžete posílat níže do odpovědí!!!!!
Těšíme se na zajímavé nabídky

"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
Dražba místa v gangu Párci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dražba místa v gangu Párci
Až moc to beriete vážne
-
KhalDenny - Spamer
DogoSlav píše:Dám ti Bsmart![]()
Ty s párkem máte u nás misto REZERVOVANÉ!!
Atilos píše:Jakožto hlavní člen a moderátor gangu Párci Vám všem chci dát nabídku....

Steam - https://steamcommunity.com/id/mallySS/
-
mallyS - CS:GO Admin
Zdravím, mám strašně velký zájem se stát jedním z Párků. Co je má nabídka? nabídl bych 3x skin G3SG1 Desert Storm (samožřejmě každý skin má jinou kvalitu). předem díky za přijetí 

-
Kolump - Pokročilý
Errik píše:TOP1 ?
Tož zase jsi hrál celou noc.. Jak je známo

Steam - https://steamcommunity.com/id/mallySS/
-
mallyS - CS:GO Admin
mallyS píše:Errik píše:TOP1 ?
Tož zase jsi hrál celou noc.. Jak je známo
Tak to je smutne ze jeden clovek je lepsi jak cely gang

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
Nabízím dlouholetou legitimní službu.
Budu jenom rád.
Budu jenom rád.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Jelikož jsem velmi aktivní a dobrý hráč JailBreaku, tak bych si rád zažádal o místo. Jestli nebudu příjmut asi skočím pod vlak.. Díky všem Honzík 

-
jaxie - Zkušený
Ahoj,
jsem velice aktivní na jailbreaku (TOP 2), tak bych prosil o místo ve Vašem jedinečném gangu pane. Velmi to pro mě bude znamenat být součástí tak úžasného a neuvěřitelného gangu, byl by to pro mě šok, kdyby jste mě vzali. Už nikdy v životě jistě takovou nabídku nedostanu, tak bych prosil o místo!!!
Jestli to místo nedostanu já, tak se půjdu asi zabít, ještě nevím jak, ale mou smrt jistě uskutečním, protože to místo opravdu chci!
Když mi to místo dáte, koupím Vám všem mc original a vip na všechny servery, aspoň víte, jak moc velký o to mám zájem. Také přihodím jedny yeezečka 350 zebry pro pana vedoucího, ať má v čem v létě chodit.
Tomu, co mě přijme, ať není smutný, přihodím jednu fakt husťáckou supreme mikinu, červenou, ať má v čem venku před holčinama flexit, jaký to je velký kluk.
Kdyby to bylo málo, mohu ještě sehnat nějaký věci, co by se Vám mohli líbit, udělám všechno pro tak skvělý gang!!
jsem velice aktivní na jailbreaku (TOP 2), tak bych prosil o místo ve Vašem jedinečném gangu pane. Velmi to pro mě bude znamenat být součástí tak úžasného a neuvěřitelného gangu, byl by to pro mě šok, kdyby jste mě vzali. Už nikdy v životě jistě takovou nabídku nedostanu, tak bych prosil o místo!!!
Jestli to místo nedostanu já, tak se půjdu asi zabít, ještě nevím jak, ale mou smrt jistě uskutečním, protože to místo opravdu chci!

Když mi to místo dáte, koupím Vám všem mc original a vip na všechny servery, aspoň víte, jak moc velký o to mám zájem. Také přihodím jedny yeezečka 350 zebry pro pana vedoucího, ať má v čem v létě chodit.
Tomu, co mě přijme, ať není smutný, přihodím jednu fakt husťáckou supreme mikinu, červenou, ať má v čem venku před holčinama flexit, jaký to je velký kluk.
Kdyby to bylo málo, mohu ještě sehnat nějaký věci, co by se Vám mohli líbit, udělám všechno pro tak skvělý gang!!
-
DiNooo9 - Spamer
Jo a ještě jedna věc, která bude jistě velkou pozitivní stránkou a bude to mít velkou váhu na to mě vzít.
Hlásím se na obor včelař, tak všem z mého gangu budu každý večer dovážet med, ať si co máte dát do svého jahodového čajíku.
Hlásím se na obor včelař, tak všem z mého gangu budu každý večer dovážet med, ať si co máte dát do svého jahodového čajíku.
-
DiNooo9 - Spamer
Ja ponúkam, že mi dáte VIP a miesto v gangu a ja Vám dám mňa. Je to veľmi výhodné, keďže som veľmi dobrý hráč. 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
XeynQ4 - Zkušený
XeynQ4 píše:Ja ponúkam, že mi dáte VIP a miesto v gangu a ja Vám dám mňa. Je to veľmi výhodné, keďže som veľmi dobrý hráč.
Bohužel.... na serverech jsi furt u CT... když jsi u T tak umíráš až se trochu polepšíš dej nám vědět

Zamítnuto
-
DYNY - Zkušený
DYNY píše:XeynQ4 píše:Ja ponúkam, že mi dáte VIP a miesto v gangu a ja Vám dám mňa. Je to veľmi výhodné, keďže som veľmi dobrý hráč.
Bohužel.... na serverech jsi furt u CT... když jsi u T tak umíráš až se trochu polepšíš dej nám vědět![]()
Zamítnuto
Včera som bol u ct s 3 hodín len pol hodinu. A zmenil som názor. Ten VIP mi nemusíte dať (ale môžte).

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
XeynQ4 - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2