• Stránka 1 z 1
[V]ejik JB8
1. Zdravim, dnes okolo 15:00 Má admin menom ejik prehodil od CT. Stalo sa to tak že hráč ejik bol u CT a mal Simona následne ku koncu toho istého kola som sa ja a ešte 1 hráč pripojili ku CT. Začalo sa kolo a nikto u CT nebral Simona následne v asi v čase 1:30 mňa aj druhého hráča ejik prehodil asi za to že sme nezobrali Simona ku T a následne si zobral Simona. Ide mi oto že ejik nenapísal nič potom že máme brat Simona alebo kdo ho zoberie. Ani do chatu ani cez admin menu. A keďže prehodil nás 2 nemal prehodiť tým pád aj sám seba keďže nebral Simona?
-
DomovDuchodcu - Kolemjdoucí
[V]ejik JB8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ejik JB8
Zdravím tu je demo ku tomuto nahláseniu http://leteckaposta.cz/509859644 čas od 3:10
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
DomovDuchodcu píše:asi za to že sme nezobrali Simona
Sam si si dokazal odpovedat na svoju otazku.
Tvojou povinnostou je brat Simona riadne a včas.
-
OMV - Spamerův sluha
To je síce pravda, lenže u CT sme boli 3 aj stebou. A bez akehokovlek upozornenia nás 2. prehodíš a nasledne potom si sám zobereš simona. A kedže aj ty si bol CT aj tvojou povinnosťou bolo si simona zobrať lenže kedže si admin seba prehadzovať nemusíš čo? 

-
Keď ste neboli u CT tak som bral každé kolo Simona ja,dal som Vám nejaký čas aby ste brali Simona vy ste tak neurobili tak som vás následne prehodil
-
OMV - Spamerův sluha
Simona si bral tak 1-2 kola? No stále si mi neodpovedal nato že v podstate aj ty sám si Simona nezobral včas pritom čas je prakticky do 1:00 a taktiež ani to že si nenapísal ani vetu a hneď si nás prehadzovať. Zatiaľ sa mi nestalo u žiadneho admina aby nenapísal alebo neupozornil že aby CT brali Simona a až následne potom prehadzoval.
-
Takže vlastne ide oto že ja si zoberiem jedno dve kolá Simona a následne si ho už brať nemusím pretože poviem že šak čo už som ho mal...
-
Porušili ste jedno zo základných pravidiel a dostali ste presun od ct v čom nevidím problém.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Takže admini už bez upozornenia môžu banovať/prehadzovať a keď sú u CT tak v podstate oni nemajú povinnosť brať Simona pokiaľ sú u CT aj iný hráči. Geniálne.
-
Majú také isté povinnosti ako obyčajní hráči. Tu ide o to, že vy dvaja ako CT máte povinnosť brať simona a keďže admin zodpovedá za chod servera, tak má právo počkať a zasiahnuť pokiaľ robíte niečo zle.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1