• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Furien2 o prava /Hacker
Ahoj rád bych si požádal o práva na sekci Furien 2 serverech 
Nick ve hře: Hacker
Nick na fore:Sleer
Věk:16
Steam: nick Hacker
Steam ID : STEAM_0:0:522008904
Hlstats:[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal ban za cheaty ale je to už davno ked som mal non steam ale na steam nemam žiadne bani.
Niečo o vás: Zdravím, tak volám sa Tomáš Krajnák ma môžete volať tomino, alebo herným nickom Hacker.cfg. budemi 16 rokov. Pochádzam z Humennom je to mesto. Mám rád hudbu, Dievčata,mobili. Obľubené značky mobila Samsung 8. Môj najobľubenejší futbalový team je Real Madrid. Medzi moje hobby je jak som stál futbalistom 1lige. Inak vo voľnom čase vybehnem niekde posedieť s partiou na kofču alebo kebab alebo zahrám conter strike1.6 .
Prečo by som chcel na GS adminovat?: preto že chcem pomoct gamesites lebo porušuju pravidla a chcem pochydat hackerov.
NahrÁdi hodin : 600h
Ďakujem za čas venovaný prečitanie žiadosti a verím v jej kladné vybavenie

Nick ve hře: Hacker
Nick na fore:Sleer
Věk:16
Steam: nick Hacker
Steam ID : STEAM_0:0:522008904
Hlstats:[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal ban za cheaty ale je to už davno ked som mal non steam ale na steam nemam žiadne bani.
Niečo o vás: Zdravím, tak volám sa Tomáš Krajnák ma môžete volať tomino, alebo herným nickom Hacker.cfg. budemi 16 rokov. Pochádzam z Humennom je to mesto. Mám rád hudbu, Dievčata,mobili. Obľubené značky mobila Samsung 8. Môj najobľubenejší futbalový team je Real Madrid. Medzi moje hobby je jak som stál futbalistom 1lige. Inak vo voľnom čase vybehnem niekde posedieť s partiou na kofču alebo kebab alebo zahrám conter strike1.6 .
Prečo by som chcel na GS adminovat?: preto že chcem pomoct gamesites lebo porušuju pravidla a chcem pochydat hackerov.
NahrÁdi hodin : 600h
Ďakujem za čas venovaný prečitanie žiadosti a verím v jej kladné vybavenie
never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Mistr
[Vyřešené]Furien2 o prava /Hacker
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien2 o prava /Hacker
Ahoj, nemyslím si že by uběhl měsíc od posledního zamítnutí. To už je ponekolikate, co si zadas o práva dřív než po měsíci.
Projdi si akademií.
Zamítnuto.
Projdi si akademií.
Zamítnuto.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN