I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]VIN (ejik)/JB#1

Příspěvekod SupreRer » 01 bře 2020, 15:31 VIP

1. Simonem byl VIN (ejik). Byli jsme na surfu na mapě Snow. Simon postavil Vězně na tu šikmou stěnu u kamer. Vězni měli doplňovat k sobě. Jelikož je to šikmá stěna, stalo se to, že jak hráč doplnil k jinému hráči, odhodilo ho to od stěny... ejik tak zabil minimálně 1 hráče. Jestliže chtěl doplňovat a nevěděl o tom, že ho to vyhodí, tak za to nemůže, on se přece vrátil. Já jsem to ejikovi řekl a on ho pak zabil. Když jsem se mu to snažil lépe vysvětlit, začal mě přes grab hitovat... asi z 120 HP na 55 HP.
Další kolo jsem mu to šel ukázat. Když jsem mu to ukazoval sám, tak to nešlo, protože tam, nebyla překážka, ale když tam stálo VD, tak to šlo...
když jsem se po ukončení VD s ním vrátili za ostatními, tak jsme si tam o tom psali a pak mi ejik napsal suprer ocividne mas zbytocne toho akademika, což mi nepřijde zrovna adekvátní, tak jsem se bránil větou "a ty mas zbytecne admina, kdyz te furt musi HLSA resit" což taky nebylo úplně fér... Pak mě kickl za to, že mám pravdu v obou věcech.

2. HLTV - 13:22 Situace na surfu ; 20:18 Ukazuju ejikovi, že to buguje ; 24:11 ejik mě uráží ; 24:46 ejik mě kickl
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamietnuté]VIN (ejik)/JB#1

od Rumcajz » 01 bře 2020, 15:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIN (ejik)/JB#1

Příspěvekod YeaZ » 01 bře 2020, 15:43 VIP

http://leteckaposta.cz/684135132

48:58
FK

pridavam demo ako dal fk a nasledne drzo si vymyslel že som naschval tam stal teda šiel an surf
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 15:44 VIP

1. hrac ma vediet ako sa doplnuje k hracom, tak aby neodstupil od steny viď. v boxe na zadnych stenach ako na mapach - jb_rush, jb_snow

2. hrac ak odstupi od steny ma sa vratit jeho to nebuglo odisiel od nej stlacenim klavesy W

3. hizoval som ta v grabe, pretoze si ma nenechal v klude simonovat a spamoval si vkuse voice aj po mojom vysvetleni, ako to ten dany hrac urobil, ze odisiel od steny (Artyom)

4. to, ze som nepisa,l ze mas zbytocne akademika to bolo smerovane na tvoju hlupost co si napisal - "nemusite poznat mapu"

5. nekickol som ta vobec ja, vidno, ze si nepozorny

6. "Když jsem mu to ukazoval sám, tak to nešlo, protože tam, nebyla překážka, ale když tam stálo VD, tak to šlo..." na tej stene nie je ziadna prekazka, ktory by hracom pri doplneni k ostatnym branila.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 15:45 VIP

Yeaz, nevyjadruj sa tam, kde nemáš

FK si nedostal, schvalne si ma skusal a chodil si hore dole.

Ešte si aj napisal "nepribližuj sa ku mne" a urobil si to iste znovu, len preto aby som ťa následne zabil. :lol:
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 01 bře 2020, 15:53 VIP

schvalne to nebolo sekalo mi csko tak som nevedel kde som bol tak asi že ma to vratilo naspat a ty si tam stal a hned ma zabiješ ty schvalne provokuješ ked som mal vd a chcel si si najst dovod ma zabit
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 16:00 VIP

To snáď nie , ty už fakt nevieš ako adminom uškodiť :lol: :lol: :lol: , sám som ti napisal, že ty sám vyhladavas situácie aby si dostal kill a potom písal podobne blbosti ako teraz, toto ti ja nespapam.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 01 bře 2020, 16:03 VIP

ty si mimo ejik ty by si si mal prečitat znova pravidla lebo nevieš ani zakladne
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 16:05 VIP

Ospravedlňujem sa, prečítam si ich ešte raz, dúfam, že ti bude stačiť aspoň polivica, že čo je povinnosťou väzňov pri chicken móde :cry:
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SupreRer » 01 bře 2020, 16:24 VIP

OMV píše:1. hrac ma vediet ako sa doplnuje k hracom, tak aby neodstupil od steny viď. v boxe na zadnych stenach ako na mapach - jb_rush, jb_snow

2. hrac ak odstupi od steny ma sa vratit jeho to nebuglo odisiel od nej stlacenim klavesy W

3. hizoval som ta v grabe, pretoze si ma nenechal v klude simonovat a spamoval si vkuse voice aj po mojom vysvetleni, ako to ten dany hrac urobil, ze odisiel od steny (Artyom)

4. to, ze som nepisa,l ze mas zbytocne akademika to bolo smerovane na tvoju hlupost co si napisal - "nemusite poznat mapu"

5. nekickol som ta vobec ja, vidno, ze si nepozorny

6. "Když jsem mu to ukazoval sám, tak to nešlo, protože tam, nebyla překážka, ale když tam stálo VD, tak to šlo..." na tej stene nie je ziadna prekazka, ktory by hracom pri doplneni k ostatnym branila.

1. Box je na těchto mapách ve tvaru čtverce, tzn. stěny jsou na sebe kolmé. Textury hráčů jsou také ve tvaru čtverce. Ta stěna na kterou jsi je postavil je šikmá ke všemu na této mapě pod úhlem 45° (i k textuře hráčů), tudíž postaví-li se k té šikmé štěně, vytvoří to mezi nimi a tou stěnou úhel 135° a ten tě nezastaví, jako stěna boxu pod úhlem 90°, to tě akorát posouvá šikmým směrem od stěny.

2. Hráče Artyom jsem neviděl, ale z dema to vypadá, že taky doplňoval a vyhodilo ho to, ale on se vrátil. To samé Daniel. Daniel doplňoval k zebře a ono ho to vyhodilo, tak se vrátil, ale ty jsi ho pak zabil.

3. Já jsem ti tam celou dobu vysvětloval, že jsi jim dal FK, ale ty jsi stál za svým,tak jak ti to mám jinak vysvětlit...

4. Já jsem to pochopil jako urážku, protože jsem přece hloupý. Mapu je potřeba znát, ale nikdo není zvyklý na takové šikmé stěny
Jen ty je totiž pošleš na takovou stěnu, která je taková jaká je a kde se stejně všichni nevlezou.

5. Jak mám vědět, kdo mě kickl, když to nikde nepíše... Jediný s kým jsem se hádal, jsi byl ty, tak jsem si taky myslel, že jsi to byl ty... Takže se omlouvám za nařčení tě z toho.

6. Ano, tam žádná překážka není... Když jsem na stěně sám, tak mi tam nic nebrání, protože je ta stěna rovná. Ale jak jsem psal v bodu 1., ten hráč je ta překážka, protože tam jde o tu matiku...
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 17:21 VIP

Pozeral som demo a žiadného Daniela som nezabil. Iba hráč Artyom dostal kill a to preto lebo sa posunul dopredu o daného miesta Simona. :) ;)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SupreRer » 01 bře 2020, 17:32 VIP

Daniela jsi zabil, ale očividně oprávněně... Přehlédl jsem, že odstoupil od skupinky, ale stejně jsi je poslal na takovou stěnu, kde jsou ty mezery mezi nimi větší než normálně.

Vyřešené, můžete lock. :D
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Knedlajs » 01 bře 2020, 22:51 VIP

1. Obaja hráči dostali kill oprávnene.
Prvý hráč mal doplnené a splnil všetky príkazy. Potom odstúpil od steny. Je úplne jedno, či sa lepil na hráča Wéčkom a dalo ho to preč alebo či odstúpil klasicky. Na tom nezáleží. Bolo to zbytočné.
Hráč Daniel nedostal žiadny príkaz od Simona, aby niečo ukazoval a odstúpil tiež => aj on dostal oprávnený kill.

2. Tá veta, ktorú ste si vzájomne napísali o Akademikovi a Adminovi, nie je žiadnou urážkou. Takže jedine tento kick nemal prísť a Admini už vedia, ako postupovať.

3.
2020-03-01 14:38:59 nemusis znat mapu... jen pravidla. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

Povinnosťou každého hráča je znalosť mapy. Nepíšte po serveroch blbosti, pokiaľ si nie ste istí.

4. Keď nesúhlasíš s Adminom, tak máš prísť rovno sem. Nabudúce to s ním nerieš na serveri a neoponuj mu.

5. Yeaz, ty si FK nedostal, spravil si to schválne, priblížil si sa úmyselne k dozorcovi v úzkom priestore.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy