I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]VIN(ejik)/ JB#1

Příspěvekod AliA » 01 bře 2020, 16:47

1. Popis situace:
-Hráč VIN, alias Ejik, měl jít poslední na atrakci, simon ho vybízel, neuposlechl, zabil jsem Ejika, posléze, co jsem ho zabil, něco zamumlal do mikrofonu. Další kolo se Ejika se simon alias Yevgeni ptal, jeslti mu má dát VD, Ejik říkal, že ne. Bral jsem to za vyřešené, a o pár kol později mi přistál na kontě ban, zkontrolovat si to můžete na Banlistu.

2. demo https://uloz.to/file/i0bIDQmgP2bc/snow-dem
Vyčasování: 30:00 - 32:36, aby jste pochopili situaci.

NEJSEM první hráč, co si stěžuje na admina jménem Ejik, jak to tu tak pozoruju, ve většině případů má hráč, který ho nahlašuje pravdu, silně doporučuji zrušení hráče Ejik, dělá velké potíže, očividně nezvládá práci admina. Všem i jemu by prospělo, kdyby jste ho odebrali, děkuji za vyřešení :)
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[V]VIN(ejik)/ JB#1

od Rumcajz » 01 bře 2020, 16:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIN(ejik)/ JB#1

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 17:04 VIP

Po kille som hovoril, že nemám ísť, pretože som bol posledný a ostatný hráči mali VD. Dalsie kolo som povedal, nedávaj mi VD, pretože som si nebol istý na 100%, či ho mám mať, bol som si istý tak na 99,99%. Následne som zistil, že som mal pravdu, len som sa potreboval uistiť u svojho HLSA či mám ozaj pravdu, a tak aj bolo. Ty si si stál za svojim, tvrdil si nezmysli, tak si dostal ban. Odo mňa všetko počkám na vyjadrenie svojich nadriadených.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 01 bře 2020, 17:07

Hehe, nesmysly?
Jsi asi hluchý, protože tě simon vyzval na splnění atrakce, ty jsi nešel tam, kam jsi měl, dostal jsi oprávněný kill.
A začal jsi to řešit, až jsi dostal hlavu, za mě jsi nesplnil příkaz simona, a to, že si jsi nebyl jiste, není moje chyba, nedal jsi mi ani šanci Ti VD nahlásit, to zaprvé, zadruhé jsi nevysvětlil situaci, protože jsi řekl, ať se to neřešíl, tak jak já mám vědět, za co jsem dostal kill, a za třetí se nedivím, že je zase Poldas admin, když vidím, co za zjevy zde nabíráte xd. Ale k Poldasovi se dostaneme později ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod YeaZ » 01 bře 2020, 17:34 VIP

Lock .

Vaše zpráva obsahuje 6 znaků, nastavené minimum je ale 10.
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 01 bře 2020, 18:24 VIP

AliA píše:Hehe, nesmysly?
Jsi asi hluchý, protože tě simon vyzval na splnění atrakce, ty jsi nešel tam, kam jsi měl, dostal jsi oprávněný kill.
A začal jsi to řešit, až jsi dostal hlavu, za mě jsi nesplnil příkaz simona, a to, že si jsi nebyl jiste, není moje chyba, nedal jsi mi ani šanci Ti VD nahlásit, to zaprvé, zadruhé jsi nevysvětlil situaci, protože jsi řekl, ať se to neřešíl, tak jak já mám vědět, za co jsem dostal kill, a za třetí se nedivím, že je zase Poldas admin, když vidím, co za zjevy zde nabíráte xd. Ale k Poldasovi se dostaneme později ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ako nahle mi simon povedal, ze mam ist ja tak som zacal hovorit do voicu a ty si ma zabil. Na atrakciu som nemal ist, lebo som bol posledny a vyhody a nevyhody vsetky padli lebo som ostal sam! Ty ako hrac ktory tvrdi, ze vie pravidla si mohol simona upozornit, ze ja nemam ist, nie ty ma hned zabijes.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 01 bře 2020, 18:49

Nebylo to ako nahle, chvíli sjem čekal, nešel jsi, a instantně na to jsi začal něco mlít, na tom demu to je slyšet, tak se nesnaž. Jo, a nevyjadřuju se tam, kam nemám!
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 01 bře 2020, 22:36 VIP

Neviem z kadiaľ máte teóriu, že je to na simonovi, ale nie je.

Vec sa má tak, že: Keď sú dvaja hráči na stoloch a hrajú atrakciu, kde sa majú dostať na krabičky pomocou rebríka a jeden z nich má výhodu, že ide posledný a zároveň tretí hráč má voľný deň, tak ak 1. normálne hrajúci hráč zomrie, tak posledný normálny hráč si je s hráčom, ktorý mal voľný deň, rovný, čiže mu padajú všetky výhody a atrakcie, lebo on to jediný prežil.

Čiže v tomto prípade Ejik dostal FK, pretože on prežil tú atrakciu a tým pádom sa jej nemal zúčastniť, pretože jediný protihráči boli zapojené VD.

Sťažnosť zamietnutá.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy