• Stránka 1 z 1
[Z]Stížnost na admina Miselin308 JB1
Dobrý večer,
Rád bych podal stížnost na Admina,který vystupuje pod nickem na JB serverech Miselin308.
Nevím co proti mě má,jestli mu přijdu nesympatický,nebo jsem mu udělal něco špatnýho, že proti mě musel být 2x,než aby mi pomohl.
Nejprve včera večer přišel na server,z ničeho nic mě s jedním hráčem přehodil od k CT k T.
Poté odešel..
Dnes jsem měl koupené VD,byl jsem v cele,dostal jsem FK, místo toho aby to nějak řešil tak se na to vykašlal,a dělal že nevidí chat..
Další mapu jsem to s ním řešil.. Ale to už bylo jakoby k ničemu.
Pak jsem se s ním hádal,a řekl mi že včera mě přehodil od CT,protože neměl náladu..Takže když nebude mít admin náladu vyhází všechny ze serveru a bude mít asi lepší náladu..A k tomu druhému se vyjádřil,že nebude řešit něco co neviděl,ale to je tak těžké se zeptat CT,proč mě zabilo když mám koupené VD? Ne on prostě se na to vykašle,měl jsem pocit,že admin by měl pomáhat hráčům a né hrát proti ním..
Můžete se klidně podívat do historie konverzace,jestli mi nevěříte..
Byl bych moc rád kdyby byl potrestaný:)
Děkuji
Bedrich JB1
Rád bych podal stížnost na Admina,který vystupuje pod nickem na JB serverech Miselin308.
Nevím co proti mě má,jestli mu přijdu nesympatický,nebo jsem mu udělal něco špatnýho, že proti mě musel být 2x,než aby mi pomohl.
Nejprve včera večer přišel na server,z ničeho nic mě s jedním hráčem přehodil od k CT k T.
Poté odešel..
Dnes jsem měl koupené VD,byl jsem v cele,dostal jsem FK, místo toho aby to nějak řešil tak se na to vykašlal,a dělal že nevidí chat..
Další mapu jsem to s ním řešil.. Ale to už bylo jakoby k ničemu.
Pak jsem se s ním hádal,a řekl mi že včera mě přehodil od CT,protože neměl náladu..Takže když nebude mít admin náladu vyhází všechny ze serveru a bude mít asi lepší náladu..A k tomu druhému se vyjádřil,že nebude řešit něco co neviděl,ale to je tak těžké se zeptat CT,proč mě zabilo když mám koupené VD? Ne on prostě se na to vykašle,měl jsem pocit,že admin by měl pomáhat hráčům a né hrát proti ním..
Můžete se klidně podívat do historie konverzace,jestli mi nevěříte..
Byl bych moc rád kdyby byl potrestaný:)
Děkuji
Bedrich JB1
- Bedrich25
- Kolemjdoucí
[Z]Stížnost na admina Miselin308 JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Miselin308 JB1
Ahoj, je nutné mít důkaz v podobě dema, zatím to jsou pro nás prázdná slova která nic neznamenají, proto ti dáme ještě čas k dodání důkazů jinač budeme muset stížnost zamítnout.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Bohužel žádné dema nemám..Takže to asi zamítněte.
Chtěl jsem hlavně poukázat,že tenhle admin není férový..
Zapomněl jsem dodat,že po hádce,když jsem měl VD,do mě naschvál střelil scoutem a málem mě zabil..
Samozřejmě tohle celý co jsem napsal je pravda,asi bych si to zbytečně nevymýšlel..
Je mi jasné,že si tady všichni admini krejí záda,na jednu stranu to chápu..Přeci nebudete proti sobě.
Chtěl jsem hlavně poukázat,že tenhle admin není férový..
Zapomněl jsem dodat,že po hádce,když jsem měl VD,do mě naschvál střelil scoutem a málem mě zabil..
Samozřejmě tohle celý co jsem napsal je pravda,asi bych si to zbytečně nevymýšlel..
Je mi jasné,že si tady všichni admini krejí záda,na jednu stranu to chápu..Přeci nebudete proti sobě.
- Bedrich25
- Kolemjdoucí
Já jedině mohu doporučit fakt točit ty dema, nikdy nevíš co se může stát a když se stane situace kterou popisuješ tak by se ti to demo zrovna hodilo, beru tedy za vyřešené.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Z]Stížnost na admina Miselin308 JB1
Já jsem ten druhý hráč kterého přehodil, Mišelin se připojil na server cca o půl jedenácté v noci a přehodil mě a bedřicha od ct protože "neslyšel simona" ale tím že byl večer tak mi to bylo jedno a nerozhodl jsem se to řešit 

-
Vidla - Kolemjdoucí
Re: [Z]Stížnost na admina Miselin308 JB1
Stačilo upozornit,už takhle tam bylo málo lidí a ještě k tomu těm pár lidem to takhle navečer kazit..Není to zbytečné?
Jen kvůli tomu,že Pan Admin nemá náladu? Tak at tam nechodí když nemá náladu..
Jen kvůli tomu,že Pan Admin nemá náladu? Tak at tam nechodí když nemá náladu..
- Bedrich25
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1