Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]JB / Poland

Příspěvekod Poland » 28 led 2020, 15:31

Ahoj, rád bych se po dvou letech opět vrátil do týmu. :P

Nick v hre: kukam pod sukne

Nick na fóru: Poland

Profil na fóru:
zde

Věk:
19

Steam nick: Marí

SID: STEAM_0:0:92830426

HLstats: zde

Nějaké bany, prohřešky: Ban za spam v roce 2014 +-

Něco o sobě: Jmenuji se Marian, mám 19 let. Momentálně měním VŠ, na novou budu nastupovat až od nového akademického roku a to na obor učitelství biologie, chemie, angličtina. Miluju fantasy a scifi žánry. Rád čtu, sleduji seriály a filmy. V neposlední chvíli nolifím na pc. Jsem šílený perfekcionista, magor apod. :P

Proč bych se chtěl stát adminem: Adminoval jsem zde od konce roku 2015, s full právy od roku 2016, kdy jsem nastoupil pod tehdejší čtveřici Jájo, Habs, Max a Awee. <3 Po nějakém tom roce jsem se dostal do PP sekce JB. Ještě později jsem se dostal do funkce kontrolora JB admin akademie. Mé působení zde končilo na konci roku 2018, kde jsem byl zrušen za arogantní chování vůči svému HLSA. I přes to, že jsem na konci mého působení dělal starosti jak Maxipsovi tak Knedlíkovi, si myslím, že jsem svou funkci vykonával více než dobře a zábavně. Poznal jsem zde plno skvělých lidí, ke kterým bych opět rád patřil.

Děkuji za strávení času při čtení a doufám, že mi dotyčné HLSA dá další šanci. :)

-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

[Prijatý]JB / Poland

od Rumcajz » 28 led 2020, 15:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB / Poland

Příspěvekod Habs » 28 led 2020, 15:38 VIP

Toho času jeden z najschopnejšich, najaktívnejších a komplexne najlepších adminov akého som mal. Mal tam potom nejaké problémy s autoritou, ale sľúbil mi, že duchovne vyspel a už sa nič podobné opakovať nebude. Rád by som sa teda touto cestou za Polanda prihovoril. Nechávam na zváženie.
Habs
Spamer
Spamer

Re: JB / Poland

Příspěvekod asdfJB » 29 led 2020, 10:51 VIP

Poland, som rád za prejavený záujem.

Habs a ešte jedno skvelé hlsa napísali kladné referencie na teba a na margo toho všetkého, čo si spravil za tvojho pôsobenia ti chcem dať šancu, ale len ak sa najbližší mesiac budeš správať ukážkovo. Predsa len sme sa rozlúčili s nie veľmi dobrými dojmami, čo nechcem rozvádzať do detailu.

Tááákže, nebudeme to tu zamietať, ale povedzme, že si teraz v našom každodennom hľadáčiku a o mesiac sa ti ozvem bu´d ja alebo Knedlajs. ;)

Keby ktokoľvek z administrátorov mal akékoľvek info o Polandovi, nech pokojne píše PM na webe.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V ries.]JB / Poland

Příspěvekod Poland » 29 led 2020, 12:10

Ahoj,

já děkuji za opět otevřené dveře. Budu se snažit opět nenapáchat hlouposti. :)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod asdfJB » 29 úno 2020, 13:36 VIP

Poprosíme administrátorov o opätovné referencie na žiadateľa.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Knedlajs » 01 bře 2020, 11:52 VIP

Dobre teda, dáme tomu šancu. Skúsiš si test. Napíš PM mne alebo asdfáčovi a dohodni si termín.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Pohovor]JB / Poland

Příspěvekod Knedlajs » 02 bře 2020, 20:11 VIP

Test síce s malými chybičkami, ale napokon zvládnutý.
Don't waste chance.

Prijatý.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů