• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]evzen jb1
popis situace: VD Evzen vyneslo atrakci, dostalo kill. Pak mě Evžen grabnul a prý dostal FK, tak sem mu musel další kolo dát VD.
důkazy: http://leteckaposta.cz/723362027 7:42 kill
důkazy: http://leteckaposta.cz/723362027 7:42 kill
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Vyriešené]evzen jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: evzen jb1
Ahoj, již na serveru jsem ti vysvětlitl, že jsem nevynesl atrakci, jenom jsem prostě kopl míč přímo ze hřiště mimo atrakci a potom se ho už neměl jak dotknout. Toť vše 

“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Re: evzen jb1
Admin vynášal atrakciu a dostal oprávnený kill.
Je jedno, či s loptou alebo napríklad aj granátom hráč z atrakcie vyjde, alebo ho vyhodí/vykopne. Môžete to robiť len v rámci atrakcie.
Jediný prípad, kde hráč za to nedostane kill, je situácia, kedy sa to stane neúmyselne. Napríklad, keď si dvaja hráči prihrávajú loptu a jeden sa jej uhne, aby vyletela z ihriska. Vtedy by to bol FK. Tu sa ale nič také nestalo.
Admin sa ti ospravedlní a do budúcna sa radšej opýta, pokiaľ si nebude na 100% istý.
Sťažnosť oprávnená.
Je jedno, či s loptou alebo napríklad aj granátom hráč z atrakcie vyjde, alebo ho vyhodí/vykopne. Môžete to robiť len v rámci atrakcie.
Jediný prípad, kde hráč za to nedostane kill, je situácia, kedy sa to stane neúmyselne. Napríklad, keď si dvaja hráči prihrávajú loptu a jeden sa jej uhne, aby vyletela z ihriska. Vtedy by to bol FK. Tu sa ale nič také nestalo.
Admin sa ti ospravedlní a do budúcna sa radšej opýta, pokiaľ si nebude na 100% istý.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Vyriešené]evzen jb1
Chtěl bych se ti tímto omluvit za mé pochybení, ze své chyby se ponaučím.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1