I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Stížnost na admina/lolopuska/ JB#1

Příspěvekod AliA » 08 bře 2020, 13:14

Podávám stížnost na admina lolopuska.

1. POPIS SITUACE: Hráč lolopuska vzal simona. Posléze je poslal do boxu, a pak začal vysvětlovat atrakci. Simon vysvětluje atrakci, a počas atrakce jsem řekl simonovi, ať ukončí VD, jelikož žádný hráč neměl výhodu, atrakce ještě nezačala, tudíž by se hráč, který měl ukončený volný den měl zúčastnit. Tak jsem se zeptal hráče lolopuska, proč se VD nezúčastní, načež mi odpověděl, ať držím hubu.
Načež mi Jim napsal, že mám držet hubu, že jsem idiot, Jim nedostal ani upozornění, a v chatu bylo viděno pouze dvojtečka D emote, nad vyřečeným výrokem hráče lolopuska. Beru to jako nadržování, a urážku mé osoby, a znovu neférovost vůči mně, a jiným hráčům, např. Jim, který nic z výše uvedeného postupu upozornění/ban nic nedostal. Žádná omluva se nekonala, vysvětlení taky ne, byl jsem rozhořčen.

2. DŮKAZ:

https://uloz.to/file/VkKdxnYhIvi3/20312 ... b-rush-dem

Vyčasování: 33:00 - 35:00 - z důvodu pochopení situace je vyčasování dema tak dlouhé
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[V]Stížnost na admina/lolopuska/ JB#1

od Rumcajz » 08 bře 2020, 13:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina/lolopuska/ JB#1

Příspěvekod Habs » 08 bře 2020, 13:43 VIP

Mal som rozohratú atrakciu, ktorej príprava a vysvetlovanie mi zabrala dosť času. Súčasťou atrakcie mal byť zapnutý box a keďže som využil, že vodca gangu je (jediné) vd a hráči boli zavretí v boxe (vodca na nich nemal dosah), využil som to a atrakciu zrealizoval. S cieľom narušenia priebehu hry a pokazenia vyššie zmienenej atrakcie si sa rozhodol, že ma rýchlo upozorníš na zapojenie VD. Nakoľko, ako som už zmienil, bol VD vodca gangu, do atrakcie, súčasťou ktorej je box som ho zapojiť nemohol. Čo sa týka toho, čo som ti povedal, aby si držal hubu, to bolo vyslovené s dávkou pátosu.

Nasralo ma až to, keď hráč Tvojich rozmerov, u koho je ÚMYSELNE PORUŠOVANIE PRAVIDIEL na dennom poriadku, ide poukazovať na to, ako niekto porušuje pravidlá. Pravidlo som porušil v dobrej viere, určite nie pre to, aby som nadržoval VDčku.

Jim je príkladný hráč jailbreaku aj keď jeho slovník niekedy potrebuje vyladiť, nie je to nič strašné. Na serveri Ti povedal iba pravdu. Zas poukážem na to, že hráč, ktorý ma problémy so sebaovladaním a urážaním iných hráčov teraz narieka, že niekto urazil jeho osobu.

Ty si jeden z tých anjelikov, ktorému admini tak nehorázne krivdia. :cry:

Čo sa týka mojho záveru k celej veci, pochybil som tým, že som, ako som už zmienil, V DOBREJ VIERE porušil pravidlo a nezapojil do atrakcie hráča, ktorému som ukončil volný deň. Mrzí ma, že si mal od toho dňa až do podania sťažnosti nepokojný spánok a pri všetkých Tvojích prehreškoch Ti vadí, takáto drobnosť.

Viac k tomu nemám čo dodať. Ešte možno, zapíš si do diarika červený bodik za oprávnenu sťažnosť.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod AliA » 08 bře 2020, 15:25

Jsem jaký jsem, jenže bohužel jsi porušil pravidla JB, ve kterých stojí, že pokud to není koupené, v 00:00 se musí ukončit, já tak udělal.

Nechápu, proč na mě hnedka útočíš, chtěl jsem to vyřešit na serveru, ale ty jsi mi řekl, že vím, kam mám asi jít v případě problému, tak jsem tak udělal.

Každý hráč, ať je jakýkoliv má právo se odvolat, pokud já vím...

A ty bys měl místo kopání kolem sebe uznat chybu.

A k tomu Jimovi, možná by se od něj mělo hodně hráčů, co naučit, ale neopravňuje ho to nadávat sprostě, tyhle pravidla platí jak pro nás, tak pro Jima, ale tak i pro tebe, Habs, nad tímhle by ses měl prve zamyslet než někoho budeš bránit :)

Kdyby jsi mi tak sprostě hnusně neodpověděl, mohlo se to vyřešit slovně na TS :idea: :?
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 08 bře 2020, 19:39 VIP

Chápem postupy a dôvody oboch strán, ale bol by som radšej keby takéto sťažnosti riešiť nemusím.

Samozrejme si poukázal správne nato, že sa malo VD zapojiť, ale mohol si pochopiť druhú stranu. Jim upozornenie dostať až tak striktne nemusel nie je to až taká strašná vec, ako hrubé nadávky alebo výslovné provokovanie a kazenie hry.

Ale každopádne je táto sťažnosť oprávnená.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V]Stížnost na admina/lolopuska/ JB#1

Příspěvekod AliA » 08 bře 2020, 21:38

A jaké budou další postupy?
Ptám se, protože se mě tato věc týká
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 08 bře 2020, 21:46 VIP

Táto vec sa ťa netýka, aké budú ďalšie postupy v našich kruhoch.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 09 bře 2020, 08:54

A jak mám pak vědět, jaké z toho bude mít důsledky, pak to postrádá motivaci nahlašovat
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 09 bře 2020, 10:39

Ak je tvojou motiváciou trest admina, tak máš vážny problém a mal by si sa nad sebou zamyslieť ;)
Ak sa budeš snažiť huntiť adminov so snahou uškodiť im, tak ti bude odobraný prístup k webu aj serverom...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy