Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Ban neopravněně.

Příspěvekod JaRHeaD » 10 bře 2020, 14:38

Chtěl bych zažadat o Unban.

po cca půl roce jsem se chtěl napojit na 1v1 server. a vypsalo mi to že jsem zabanovan.
když jsem rozklikl ban je tam napsano obchazeni banu. coz je kravina. Nikdy jsem nebyl zabanovan na vasich serverech.
Byl jsem zabanovan adminem "CONSOLE"

nějake vyjadření by se hodilo díky :D

ban tu => https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... ?p=banlist

Screen => http://prntscr.com/re8iaq
JaRHeaD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Ban neopravněně.

od Rumcajz » 10 bře 2020, 14:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban neopravněně.

Příspěvekod ericek111 » 10 bře 2020, 14:44

Asi sa stala chybička.

Máš unban. :)

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost