Volná diskuze o našich serverech a módech.

Re: Priorita v řadě

Příspěvekod BrooKlyGS » 20 dub 2019, 00:02 VIP

Má se to asi takhle. Stopni si jak dlouho čekáš (nebo jsi předtim čekal) ve frontě, pak zkus na ten čas jít do práce a uvidíš, že tě 200 nevytrhnou. Jako bonus dostaneš i pár věcí do hry a lepší požitek z RP, protože tam nebude běhat tolik trotlů, co hru kazí.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

od Rumcajz » 20 dub 2019, 00:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod TheRohlikar » 20 dub 2019, 04:54

Přijde mi komické, že tu člověk pro vás něco ZDARMA ve svém VOLNÉM ČASE udělá, nikdo vás ani NENUTÍ toho člověka finančně podporovat, ale jediné co tu dokážete je si stěžovat "KDYŽ JÁ SE NENAPOJIM NA TEN SERVER, KTERÝ JSI NÁM TY UDĚLAL NAPROSTO ZDARMA ANIŽ BYCH ZA TO PLATIL :( ."

Tak běžte doprdele, no. :(
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod PaulX » 20 dub 2019, 05:40

BrooKlyGS píše:Má se to asi takhle. Stopni si jak dlouho čekáš (nebo jsi předtim čekal) ve frontě, pak zkus na ten čas jít do práce a uvidíš, že tě 200 nevytrhnou. Jako bonus dostaneš i pár věcí do hry a lepší požitek z RP, protože tam nebude běhat tolik trotlů, co hru kazí.

Jenže VIP za 200 Kč je ve frontě 20 lidí úplně k ničemu, jelikož tě předběhnou lidi s extra právy (kolik jich už proboha je?) a hráči s VIP za 500. Akorát člověk není 20tej, ale třeba čtvrtej. Problém je, že je čtvrtej dvě hodiny a na řadu se dostaneš za další hodinu.

Šance, že leavnou hřáci s VIP je malá, zrovna mají čas hrát.
PaulX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SlaiterCz » 20 dub 2019, 05:43

Souhlasím. Je možnost koupit si VIP za směšné prachy na 2 měsíce, tak proč ne. Čekat se mi nechce vůbec, tak jsem si raději zaplatil 500 kč a mám klid. Brečí hlavně děti, kterým na to rodiče nedají. A ty bych vůbec neřešil.
SlaiterCz
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 20 dub 2019, 08:24 VIP

Teď jsou prázdniny/víkend, proto je ta fronta ještě víc nacpaná než normálně. Ale stejně. Pokud říkáš, že tě to hodí o 16 míst dopředu, pak nechápu problém.

Předběhnou tě jen admini/evip, kteří ale mají úplně stejnou prioritu. Takže jestli nechceš být předbíhán, můžeš rovnou koupit evip. Jedinej admin s vyšší prioritou je snad Trsak, ale tam se asi není čemu divit, když je to jeho server.
Obrázek
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod samikSK » 20 dub 2019, 10:59

ale tu nejde o peniaze je mi u piči nejakych 200kč nebo za 500Kč ale tu ide to človek dostane 100K nebo 500K ktomu dobre auto a už nemusi nič robit dopiče však to je rp server potom koho ma baviť že hneď dostane 500K a ktomu auto ake chce...
samikSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod samikSK » 20 dub 2019, 11:03

a načo si budem kupovať vip keď pridem tam raz za tyžden a čekam ve fronte už od rana byl jsem 3/9 a teraz jsem 13/22 lebo sa tam pripojia vip a Evip a ktomu ešte 8 adminov :) a aby som mal aspon nejaky zažitok stoho RP serveru tak si určite nebudem kupovať VIP aby som dostal auta a ktomu ešte peniaze len tak
samikSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SlaiterCz » 20 dub 2019, 11:27

Ty peníze a auto si brát nemusíš. Můžeš si koupit čistě VIP, které si aktivujes a dáš si třeba jen nové číslo a spz.
SlaiterCz
Amatér
Amatér

Příspěvekod F3N0M3N » 20 dub 2019, 13:16 VIP

samikSK píše:ale tu nejde o peniaze je mi u piči nejakych 200kč nebo za 500Kč ale tu ide to človek dostane 100K nebo 500K ktomu dobre auto a už nemusi nič robit dopiče však to je rp server potom koho ma baviť že hneď dostane 500K a ktomu auto ake chce...

Je třeba si uvědomit, že RP není jen o tom jaké máš auto, kolik máš peněz a jaký máš dům, od toho je spíš klasický online GTA... Jinak jak už ti někdo napsal ty si ty peníze ani auto nemusíš vůbec brát. Dále se zkus podívat, co všechno za auta a za jaké ceny si můžeš koupit a kolik pak stojí tuning nebo kolik stojí třeba nějaký dům (tím chci říct 500k není vůbec nějak extra hodně). A pokud by jsi si tohle vše náhodou vzal a nebavilo by tě to s tím, rpotože by jsi podle tebe asi dosáhl všeho, čeho chceš. Tak si můžeš vždy postavu cleou smazat a nebo jen prostě vytvořit další a vytvořit si tak úplně nový příběh od 0.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Chameleonek » 21 dub 2019, 17:43

Vám adminům se lehce říká "tak si kupte vip" nebo "tak počkej však je to zdarma se nezblázníš" když vás to jebne do fronty 1 :) Šlo by to udělat i lépe, vip přeskočí 5 lidí a evip 10 lidí, ale ne, ono to přeskočí všechny. Vy mě pak pošlete doprdele s tím ať si koupím VIP. Nebudu dávat peníze do hry za kterou jsem už zaplatil abych čekal menší frontu. Člověk tu ani nenadává na adminy ale na ten debilní systém, ale vy pak vynadáte člověku. Ono tady někteří lidi hrajou hry pro zábavu na uklidnění, ne "tryhard" že všechno chci mít nejlepší atd...
Chameleonek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod F3N0M3N » 21 dub 2019, 19:07 VIP

Chameleonek píše:Vám adminům se lehce říká "tak si kupte vip" nebo "tak počkej však je to zdarma se nezblázníš" když vás to jebne do fronty 1 :) Šlo by to udělat i lépe, vip přeskočí 5 lidí a evip 10 lidí, ale ne, ono to přeskočí všechny. Vy mě pak pošlete doprdele s tím ať si koupím VIP. Nebudu dávat peníze do hry za kterou jsem už zaplatil abych čekal menší frontu. Člověk tu ani nenadává na adminy ale na ten debilní systém, ale vy pak vynadáte člověku. Ono tady někteří lidi hrajou hry pro zábavu na uklidnění, ne "tryhard" že všechno chci mít nejlepší atd...

Já bych tě chtěl jen trochu poopravit. Zaplatil jsi si hru, která má určitý svůj obsah. Tady jsi ale na FiveM klientu, který vyvinul někdo jiný než přímo rockstar a pro tebe také zdarma, dále jsi na serveru, který vyvíjí zase někdo úplně jiný a to pro hráče zdarma. Zároveň však hosting serveru něco stojí a VIP je jedna z cest, jak server platit, funguje to tak už dlouho a všude, a proto si ho v blízké době taky koupím, abych podpořil server a práci Trsaka a dalších...
Jinak ještě do včerejšího dne jsem byl taky jen hráč jako ty. Dal jsem to zapínat a během 2,5-4,5 hodin čekání jsem si mezitím zahrál něco jiného, přečetl nějakou část knihy nebo něco udělal doma. Zkus to taky, nech to běžet jen na pozadí. Nebude se ti to zdát tak hrozné.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Smilda » 21 dub 2019, 21:40

BrooKlyGS píše:Má se to asi takhle. Stopni si jak dlouho čekáš (nebo jsi předtim čekal) ve frontě, pak zkus na ten čas jít do práce a uvidíš, že tě 200 nevytrhnou. Jako bonus dostaneš i pár věcí do hry a lepší požitek z RP, protože tam nebude běhat tolik trotlů, co hru kazí.

Nemůžu s tebou souhlasit že pokud si někdo koupí Evip nebo VIP že to známena že bude hrát RP.
Smilda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Chameleonek » 23 dub 2019, 15:13

Ale tady jde o to, že si normální hráč normálně nezahraje. Jasné že vip, výhody atd.. ale když čekám 4 hodiny, jsem 1 a za 2 hodiny jsem 5 tak je to fakt otravný... Já bych si VIP koupil, ale když admin nedokáže ani pořádně odpovědět a napíše něco ve stylu: "to už tady bylo" tak mě to fakt za to nestojí. Myslím že když už admin si, tak máš nějakou určitou povinnost a to se alespoň normálně odpovědět. Vy byste mi na to řekli ať si to přečtu v předchozím tématu, ale já nebudu hledat abych zjistil jestli jste náhodou neodpovídali někde jinde. Lidi co se starají o parkoviště taky každýmu vysvětlují kam a jak a furt a neřeknou "jsem to říkal támhletomu, se ho zeptej".
Chameleonek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SlaiterCz » 24 dub 2019, 14:43

Admini to nemají placené. Ber to tak. A když ty jsi lenivý si najít něco, co potřebuješ vědět, je už tvůj problém. A nevím, co o VIP chceš vědět. Máš na to vytvořenou sekci. Tam se všechno dozvíš. Prostě hledej. Admini toho mají víc než dost. Je to nový server.
SlaiterCz
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 24 dub 2019, 16:03 VIP

Asi tě to překvapí, ale my si na ten server chodíme zahrát stejně jako vy. Nikdo nám za to neplatí (to lidé na parkovišti peníze dostávají), krom přednosti ve frontě nemáme oproti hráčům žádné výhody (mimochodem, není nás ani tolik, takže tě ve frontě většinou předbíhají právě VIP/EVIP hráči). Každou chvíli ale někdo něco potřebuje. Revive kvůli bugu; vyřešit failRP; zabanovat hráče za KOS; promazat auta u odtahovky, jelikož tam někdo svoje auto kvůli delayi naspamuje 15x; nahlásit bug; zodpovědět na otázku. Teď to všechno stíhej, když musíš sám RPit, třeba zrovna policii. Já si ale nestěžuji. Kdyby mi to totiž vadilo, tak to nedělám. Pointa toho je, že je admin v neustálém pressu a zodpovídat 15x na stejnou otázku je občas na nervy. A ač nevím, na koho přesně narážíš, pak musíš situaci trochu pochopit z naší strany.

Kolikrát je na serveru ze 32 třeba 27 VIP/EVIP hráčů, kterým tohle očividně nevadí a rádi server podpořili. Jestli ty s tím máš opravdu takový problém, tak běž hrát jinam, víc ti tu asi neporadíme.
Obrázek
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

PředchozíDalší

Zpět na Servery