Volná diskuze o našich serverech a módech.

Re: Priorita v řadě

Příspěvekod PaulX » 24 dub 2019, 17:15

Bohužel, z toho co napsal Brookly je pravda asi tak 1/10 :)
PaulX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 24 dub 2019, 17:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ErbiCZ » 24 dub 2019, 17:39 VIP

PaulX píše:Bohužel, z toho co napsal Brookly je pravda asi tak 1/10 :)

Napiš mi, co na tom není pravda. Docela dost mě to zajímá.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PaulX » 24 dub 2019, 18:06

krom přednosti ve frontě nemáme oproti hráčům žádné výhody (mimochodem, není nás ani tolik, takže tě ve frontě většinou předbíhají právě VIP/EVIP hráči).

Ve špičce je na serveru minimálně 1/3 lidi, kteří mají přednost ve frontě z nějakého důvodu, tak 2-3 z nich opravdu server spravují? Je tu x lidí, kteří ani adminy nejsou a přesto mají přednost a současně ani nemají VIP/EVIP. Extra práva samo svádí k tomu je zneužívat jako v každé jiné hře. Viděl jsem to několikrát, reportovat to nemá smysl, protože držíte basu. VIP hráči, předbíhají snad jen hráče bez VIP ne?

Každou chvíli ale někdo něco potřebuje. Revive kvůli bugu; vyřešit failRP; zabanovat hráče za KOS; promazat auta u odtahovky, jelikož tam někdo svoje auto kvůli delayi naspamuje 15x; nahlásit bug;

Viz výše, tak horké to není, lidí, kteří opravdu spravují server je minimum, zbytek prostě hraje postavy. Půlka těch různých adminů sama pravidla roleplaye nedodržuje, netuším tedy co chtějí řešit za fail RP atd. Bany za KOS a podobný věci.. no v poslední době jsem viděl jen kick za to, že si hráči vyměnili čísla v OOC chatu.

Teď to všechno stíhej, když musíš sám RPit, třeba zrovna policii.

To je takový mesiášský komplex, zejména od někoho kdo si spletl fízla a panzergrenadiera :) To samé platí asi pro půlku lidí co si založili policajta. A jinak to, že někdo dělá x věcí najednou - hraje postavu, dělá admina a další věci, to svědčí o špatné organizaci serveru a navíc to hrozně špatně ve hře působí a boří to nějakou představu o tom, že to je roleplay server (OOC).
PaulX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ThereZ » 24 dub 2019, 18:31

Upřímně nechápu, co si to tu vyplodil.

Dnes jsem se po delší době došel podívat na server. CCA 80 - 90% byli hráči s VIP/EVIP, frontu jsem se nekoukal.

Co se ti na tomto nelíbí? Lidi, hlavně Trsman, tu pro tebe udělají server, na kterém mužeš hrát. Jenže nejsi sám. Skoro pořád je plný server + ve špičce je i 40 lidí ve frontě. Proto se tu spustila možnost VIP a EVIP pro lidi, kteří si připlatí za to, co je baví.

Pokud se ti nelíbí tato varianta, nikdo tě nenutí si to kupovat. V tomto případě si čekej ve frontě.
Pokud tě nebaví čekat, kup si EVIP. 500 / 2 měsíce není taková pálka, když ti to ušetří x hodin ve frontě.

Adminů je tu jednociferné číslo (těch, kteří pravidelně hrají). Nikdo jiný bez VIP/EVIP nemá prioritu ve frontě.

Takže znovu, na co přesně si tu stěžuješ?
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Chameleonek » 24 dub 2019, 19:24

Vy si stěžujete jak máte hrozně moc práce. Když nebyli VIP tak mě tak 20 lidí určitě předběhlo, tak jaktože máte málo adminů? Když máte tolik práce a tolik CS adminů, proč je tam teda takovej hroznej bordel? Všude kde hraju tak tam je nějakej retard kterej nadržuje a podobně. Pokud vám neplatí a vy si stěžujete na to že umíme jenom hejtit, tak proč jste se na tuto "práci" admina vůbec přihlašovali? "Jdi si hrát jinam"... Taky legendární hláška, vaše servery jsou super, ale problém jsou admini a teďka GTA 5.
Chameleonek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ErbiCZ » 24 dub 2019, 19:59 VIP

Nepiš tu blbosti, 20 lidí tě určitě nepředběhlo a když už, tak to bylo tím, že se někdo jen reconnectnul. Pokud mu to spadne a do minuty se napojí, tak ho to hodí prvního do fronty.

Na serveru každou chvíli někdo porušuje pravidla, tudíž lítáme od jedné situace k druhé. Navíc na GTA je málo adminů, takže nestíháme vše řešit.

Buďte rádi, že Trsák dělá servery nové servery a opravuje bugy, A-team se snaží udržovat pořádek...
Taky byste mohli něco pochválit místo toho opakovaného hejtování...
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Chameleonek » 24 dub 2019, 21:09

Problém je to, že vy buďto přehlížíte pochvaly, nebo je tu takovej bordel že tu není co chválit. Adminů na GTA může být málo, ale já mluvil zrovna o CS serverech kde je adminů dost a stejnak je tam dost velký bordel :) Je těžké něco chválit když admin team tě hned pošle doprdele.
Chameleonek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 24 dub 2019, 21:43 VIP

Paule, já zas třeba chápu jen 1/10 z toho, co jsi teď napsal. Polovina vůbec nesouvisí s mým příspěvkem, druhá polovina jsou vesměs nesmysly, nebo to alespoň mně smysl nedává - vzhledem k tématu, co se teď řeší.

Chameleon si asi spletl sekci. Pokuď někdo nadržuje na CS JB serveru, je nám to opravdu líto. Jen moc nevím, co tu od nás čekáš. Snažili jsme se ti objasnit VIP/EVIP situaci - proč čekáš tak dlouhou frontu a předbíhají tě ostatní. To si myslím, že ti zde bylo vysvětleno docela srozumitelně. Jinak, na nic jsem si nestěžoval, jak jsem psal už v předešlém příspěvku, jen asi přeskakuješ slova, nebo si vytahuješ z kontextu jen to, co se ti zrovna hodí.

Jinak bych jen poupravil Erbiho, jelikož mám teď ze serveru zkušenost, že už ani reconnectující hráč nejde první do fronty. Prioritu sice má, ale hází ho to až za VIP/EVIP/adminy.

Jste normální hráč - předběhnou vás:
VIP
EVIP
Admini
Reconnectující hráči

Jste reconnectující (normální) hráč - předběhnou vás:
VIP
EVIP
Admini

Jste VIP - předběhnou vás:
EVIP
Admini

Jste EVIP - předběhnou vás:

Admini s vyšší prioritou (Trsák, Gustik, Therez a Péťa)

Snad už to teď bude všem jasné :roll:
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod bukvice » 24 dub 2019, 23:03

Stačí kdyby server nebyl od Gamesites a fronty nebudou. :D ;)
bukvice
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PaulX » 24 dub 2019, 23:15

A já mám zkušenost s VIP, je to takhle:

VIP
<Skupina lidí, která nemá (E)VIP, nejsou admini GTA, ale přesto mají přednost ve frontě>
EVIP
Admini

Reconnectující hráči
PaulX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trsak » 24 dub 2019, 23:42 VIP

PaulX píše:A já mám zkušenost s VIP, je to takhle:

VIP
<Skupina lidí, která nemá (E)VIP, nejsou admini GTA, ale přesto mají přednost ve frontě>
EVIP
Admini

Reconnectující hráči

To co píšeš je holý nesmysl. Neexistuje naprosto nikdo, kdo by neměl VIP/EVIP či Admina a měl vyšší prioritu. Leda by ten daný hráč stihl do minuty reconnect.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TheRohlikar » 24 dub 2019, 23:51

Hrozný hovna tu :-D

Konečně flame příspěvek v GTA V <3
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod VoLdEmOrD » 25 dub 2019, 00:33 VIP

Mna predbehla kura. Tak ako to je že ma predbehla kura a mám EVIP?
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod PaulX » 25 dub 2019, 14:33

Trsak píše:To co píšeš je holý nesmysl. Neexistuje naprosto nikdo, kdo by neměl VIP/EVIP či Admina a měl vyšší prioritu. Leda by ten daný hráč stihl do minuty reconnect.

Jistě. A co třeba ten streamer? Nebo to je taky admin? Tady to půjde blbě zpochybnit, protože to je vidět na videu :)
PaulX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trsak » 25 dub 2019, 14:39 VIP

PaulX píše:
Trsak píše:To co píšeš je holý nesmysl. Neexistuje naprosto nikdo, kdo by neměl VIP/EVIP či Admina a měl vyšší prioritu. Leda by ten daný hráč stihl do minuty reconnect.

Jistě. A co třeba ten streamer? Nebo to je taky admin? Tady to půjde blbě zpochybnit, protože to je vidět na videu :)

Ten ji měl jako jediný. Už ji ale od zavedení VIP nemá.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

PředchozíDalší

Zpět na Servery