Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

Re: Pro lepší zítřky!!

Příspěvekod aa000bbb1111 » 08 lis 2020, 00:08

CodouDAKING píše:TTT je server za který Dandee zodpovídá, nebýt Dandee TTT by nebylo (Nebo alespoň tak jsem to slyšel)

O tom nic nevím a není to důležité. Směšná je ta hierarchie adminů, admin je tu od toho aby dával bany, managment ať se stará třeba o nový mapy a necpe se do jejich práce ;)
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 08 lis 2020, 00:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Smouky » 08 lis 2020, 00:17 VIP

Nejdůležitější je teď zjistit, kdo je ten GrooS ... :?
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 06:24 VIP

aa000bbb1111 píše:
CodouDAKING píše:TTT je server za který Dandee zodpovídá, nebýt Dandee TTT by nebylo (Nebo alespoň tak jsem to slyšel)

O tom nic nevím a není to důležité. Směšná je ta hierarchie adminů, admin je tu od toho aby dával bany, managment ať se stará třeba o nový mapy a necpe se do jejich práce ;)

Jenže admini jsou defakto taky jen hráči, a někteří už na tohle fakt nemají nervy, včera 30min šikany, když viděli že mne hlídá admin tak toho nechali, jak admin nebyl u mne tak zas, prostě ten random, šikana mimo voice by měla být více trestná
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod CoderPro » 08 lis 2020, 09:26 VIP

Smouky píše:Nejdůležitější je teď zjistit, kdo je ten GrooS ... :?

Urcite nejaky novy admin ! Páč ho na serveru nikdo nevidel :lol:
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod BaByBoSs » 08 lis 2020, 09:31 VIP

Smouky píše:Nejdůležitější je teď zjistit, kdo je ten GrooS ... :?

GrooS je p GrooS

Na STEAMu - Napoleon
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 09:41 VIP

Od postnutí tohoto topicu se na TTT ukazují admini, které jsem tam za dobu co hraji nikdy neviděl :x
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 12:07 VIP

Teď jsem kiukal na pravidla TTT na cs:go..
Proč taková nejsou na 1.6?
Trochu bych je poupravil a bylo by to supr..
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 08 lis 2020, 16:26 VIP

Zdravím všechny příznivce TTT, ačkoliv to není u mě zvykem, shrnu těch několik stran pouze krátkým textem. Koneckonců dost detailů si nepamatuji.

Random - random jako takový se netrestá. Co se ale trestá je teamkill (nevinný detektiva, zrádce zrádce, detektiv detektiva, nevinný/detektiv označeného), šikana mimo voice - zejména když si někdo zasedne na hráče a úmyslně ho zabíjí/hituje. Kažení hry randomem na začátku kola - situace, kdy hráč (nevinný, detektiv) úmyslně hned zezačátku kola zabíjí hráče, přičemž nemá šanci vědět, o koho jde. Random pocket revolverem - detektiv (hl. s karmou 1) si koupí revolver a zabíjí s ním velké množství hráčů bez podezření - typicky koho potká.

Bug banování (spectate) - o tom bugu víme. Jak se i psalo, byla tu první verze fixu, ale našli se opět hlupáci, kteří dokáží kazit hru i skrz toto. Většinou tuto možnost volili problémoví hráči s banem na 30 minut za bugování chatu.. No první adept ode mě už obdržel týdenní ban do hry za bugování a mám v plánu v tomto pokračovat, pokud budou důkazy. Nechci totiž sahat po variantě, že by se na TTT opět úplně zakázalo banování. To mě přivádí na myšlenku s tím bugováním chatu - o tom víme a je v plánu toto eliminovat.

Banování v PP - interním pravidlem PP je banovat tak, aby byla šance na to, aby hráče ten ban "zachytil". Tuhle problematiku by krásně řešil systém fungující na GO, který "zaktivuje ban" až ve chvíli hráčovo napojení, bohužel to na 1.6 nejspíš reálné není. Ovšem věřím, že by tomuto problému mohlo pomoci aspoň operativní nabrání 2. PP admina. To ještě proberu s vyššími.

Tvrdší tresty v PP či ve hře - to je bod, u kterého jsem vždy na poradách, u pohovoru a i v oznámeních apelovala na adminy, aby mi psali, jakmile budou mít nějakého problémového hráče, že není problém povolit tvrdší tresty případně přitvrdit. Na tomto principu má například Esox aktuálně týdenní ban do hry, Ignac měl dřív delší ban na chat nebo Lukyno týdenní ban na chat. Je to bohužel složitější v tom smyslu, že TTT nemá vlastní banlist, tudíž když někdo dostane ban na TTT, tak může z 1.6 hrát už jen na JB. Ovšem dám si s kolegy vyššími meeting a trochu tuto problematiku rozebereme dopodrobna.

Toť z mé strany vše, Dandee
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Delmento » 08 lis 2020, 17:03

Dandeenka píše:Zdravím všechny příznivce TTT, ačkoliv to není u mě zvykem, shrnu těch několik stran pouze krátkým textem. Koneckonců dost detailů si nepamatuji.

Random - random jako takový se netrestá. Co se ale trestá je teamkill (nevinný detektiva, zrádce zrádce, detektiv detektiva, nevinný/detektiv označeného), šikana mimo voice - zejména když si někdo zasedne na hráče a úmyslně ho zabíjí/hituje. Kažení hry randomem na začátku kola - situace, kdy hráč (nevinný, detektiv) úmyslně hned zezačátku kola zabíjí hráče, přičemž nemá šanci vědět, o koho jde. Random pocket revolverem - detektiv (hl. s karmou 1) si koupí revolver a zabíjí s ním velké množství hráčů bez podezření - typicky koho potká.

Bug banování (spectate) - o tom bugu víme. Jak se i psalo, byla tu první verze fixu, ale našli se opět hlupáci, kteří dokáží kazit hru i skrz toto. Většinou tuto možnost volili problémoví hráči s banem na 30 minut za bugování chatu.. No první adept ode mě už obdržel týdenní ban do hry za bugování a mám v plánu v tomto pokračovat, pokud budou důkazy. Nechci totiž sahat po variantě, že by se na TTT opět úplně zakázalo banování. To mě přivádí na myšlenku s tím bugováním chatu - o tom víme a je v plánu toto eliminovat.

Banování v PP - interním pravidlem PP je banovat tak, aby byla šance na to, aby hráče ten ban "zachytil". Tuhle problematiku by krásně řešil systém fungující na GO, který "zaktivuje ban" až ve chvíli hráčovo napojení, bohužel to na 1.6 nejspíš reálné není. Ovšem věřím, že by tomuto problému mohlo pomoci aspoň operativní nabrání 2. PP admina. To ještě proberu s vyššími.

Tvrdší tresty v PP či ve hře - to je bod, u kterého jsem vždy na poradách, u pohovoru a i v oznámeních apelovala na adminy, aby mi psali, jakmile budou mít nějakého problémového hráče, že není problém povolit tvrdší tresty případně přitvrdit. Na tomto principu má například Esox aktuálně týdenní ban do hry, Ignac měl dřív delší ban na chat nebo Lukyno týdenní ban na chat. Je to bohužel složitější v tom smyslu, že TTT nemá vlastní banlist, tudíž když někdo dostane ban na TTT, tak může z 1.6 hrát už jen na JB. Ovšem dám si s kolegy vyššími meeting a trochu tuto problematiku rozebereme dopodrobna.

Toť z mé strany vše, Dandee

Takže podtrženo sečteno, veškerá snaha všech hráčů a adminů, co se sem vyjádřili, byla absolutně zbytečná, protože se nakonec nic nezmění...
Má vůbec cenu se snažit tenhle mód zachránit a dát možnost normálním hráčům hrát bez problémů? Vždyť tímhle akorát tak na tom vydělávají ty děti, co schválně tu hru kazí, protože když ani v tom PP nemohou být tvrdší bany, tak k čemu je tam těm lidem vůbec nahlašovat, když si vůbec nezahrají a ten co to způsobil dostane 30 minut... Když už je to v tom PP, tak by ty tresty měly být vyšší, alespoň v tom pitomém PP, jinak nemá sebemenší význam... Admin může dát 30 minut z místa když je na serveru, hráči když admin není přítomen musí čelit bandě trotlů co to akorát kazí a když tam není admin tak si to mohou užívat klidně i několik hodin, pak je teda někdo nahlásí do PP a dostanou 30 minut, třeba v čase co spí (Nevyřešitelná věc, pouze tvrdšimi tresty). Těch 30 minut je za tohle celé akorát tak výsměch a to, že si kvůli tomu zahrají max na JB je jeich blbost, nemají kazit hru, to na tom prostě vždy musí trpět hráči, co si chtějí jen zahrát?

Ale co, zbytečné je se snažit, akorát tak dostaneme výsměch od vyšších, protože tenhle mód prostě nikoho nezajímá.

Nicméně na dalšího PP admina bych navrhl NEWTa, jeden ze schopnějších tady.

Chce se mi z toho celého TTT akorát tak brečet.

„Why are we still here? Just to suffer?“
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod KatienKa » 08 lis 2020, 17:09

Delmento píše:Chce se mi z toho celého TTT akorát tak brečet.

„Why are we still here? Just to suffer?“

Skvěle napsáno a nemůžu víc než souhlasit. Dalo se čekat, že až se vyjádří někdo vyšší, akorát nám svým způsobem řekne, že si nemáme na co stěžovat. Protože proč řešit nějaké TTT? Proč se radši nevěnovat JB, který už je stejně o ničem, protože se ta pravidla přepsala natolik, že už to není ani zábavné? Veškerá snaha je opravdu a doslova zbytečná.
Tohle je akorát výpomoc těm, co normálním lidem hru kazí. Vysmějí se ještě víc, protože ví, že to zase stejně skončí směšnými 30 minutami. Smutné.
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
KatienKa
Amatér
Amatér

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 17:33 VIP

Jako souhlasím s Delmentem..
Bylo by fajn aby člen PP (Když už se to do PP dostane) mohl dát vyšší ban..
Jasný Dandee máme tu tebe a stačí se ozvat, ale kdy ty máš čas? Někdy večer kdy hráči spí/hrají jinou hru?
Pak v 23:00 skočí ban na 1hod a jak to má poznamenat poškozeného?
Další možnost je aby člen PP trestal dle reálného času, ne že teď se kouknu na PP, vyřeším to..
Ale aby si přičetl čas, který bude do dalšího dne, například 13:00 .. protože ban v 23:00 na 1hod. je fakt bezvýznamný trest..

Takže vycházejme z toho že v
13:00 nahlásím do PP
v 23:00 se na to PP admin podívá, dá ban na hodinu
Ale aby se hráč poučil bylo by lepší kdyby odpočítal čas trestu tak, aby trval do příštích 13/14:00
Tím že se mu ukáže "Zde jsi zabanovaný, zkontroluj si konzoli" třeba už pochopí že není něco v pořádku.

Chápu, je to celkem tvrdý trest, ještě tvrdší než jsem navrhl původně.
Ale co máš jinak dělat? Stylem jaký je doposud se poškozovatel nikdy neponaučí.

CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 08 lis 2020, 17:42 VIP

Dandeenka píše:Banování v PP - interním pravidlem PP je banovat tak, aby byla šance na to, aby hráče ten ban "zachytil". Ovšem věřím, že by tomuto problému mohlo pomoci aspoň operativní nabrání 2. PP admina. - tzn., že když bude víc PP adminů, zvýší se šance, že ten ban (= vyřešené PP) nepadne třeba až další den ale třeba jen pár minut po. ;)

Tvrdší tresty v PP či ve hře - Ovšem dám si s kolegy vyššími meeting a trochu tuto problematiku rozebereme dopodrobna.

Napadáte tu něco, co jsem vám vyvrátila v mém příspěvku. Má tedy vůbec cenu se vám sem vyjadřovat, když automaticky předpokládáte, že vám to člověk zamítne a víc nechcete číst?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 17:45 VIP

My spíš tak nějak tušíme jak to dopadne Dandee :(
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod KatienKa » 08 lis 2020, 17:47

Myslím, že všichni jsme za vyjádření rádi.
Akorát se cítíme odbyti tím, že to je řečeno stylem "banuje se všechno co se nám zdá dostatečné, vaše přání je nesplnitelné"...
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
KatienKa
Amatér
Amatér

Příspěvekod Derakh12 » 08 lis 2020, 17:59 VIP

Asi sem jediný kdo to udělá ale díky Dandee za tvé vyjádření.

Pochopil bych že normální hráči nevidí do zákulisí ale aspoň Delmento by mohl vědět že prosadit nějakou změnu na nějakém módu je boj. Zvláště pak HLSA si musí udělat návrhy změn, kontaktovat vyšší a co je nejdůležitější si je obhájit a vybojovat. A něco takového je opravdu občas běh na dlouhou trať :) Upřímně beru že vyšší místa mají větší slovo ale pokud na to modu nehrají a nebo na něm nejsou pravidelně, tak by se hádám svět nezbláznil kdyby si řekli, že místo analýz a všech výsledků jako kdyby skládali reaktor dají jednou na HLSA toho modu. Přeci jen pochybuji že někomu jde o zničení toho módu. Každému SA nebo HLSA jde přeci jen o to aby se na jeho módu hráči cítili dobře a admini taktéž. Bohužel byrokracie a podobné tento efekt vylepšení dosti často brzdí.

PS: Pro všechny tady co povalí do adminů a nebo do Dandee..laskavě si uvědomte že oni mají svázané ruce a dělají jen to co jim povolí vyšší místa.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

PředchozíDalší

Zpět na Trouble in Town servery