Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

Re: Pro lepší zítřky!!

Příspěvekod Delmento » 08 lis 2020, 18:14

Dandeenka píše:
Dandeenka píše:Banování v PP - interním pravidlem PP je banovat tak, aby byla šance na to, aby hráče ten ban "zachytil". Ovšem věřím, že by tomuto problému mohlo pomoci aspoň operativní nabrání 2. PP admina. - tzn., že když bude víc PP adminů, zvýší se šance, že ten ban (= vyřešené PP) nepadne třeba až další den ale třeba jen pár minut po. ;)

Tvrdší tresty v PP či ve hře - Ovšem dám si s kolegy vyššími meeting a trochu tuto problematiku rozebereme dopodrobna.

Napadáte tu něco, co jsem vám vyvrátila v mém příspěvku. Má tedy vůbec cenu se vám sem vyjadřovat, když automaticky předpokládáte, že vám to člověk zamítne a víc nechcete číst?

Já ti nevím, ale co už od nás čekáš? Po tom všem co se na TTT děje, jak dlouho se to děje, nikdo s tím nic nedělá, vyšší TTT adminy posílali někam... Když nám někdo nedá přímo důvěryhodnou naději, že se něco změní, tak samozřejmě, že to vzdáme, stejně jako kolikrát ti hráči co do toho PP nahlašují... Zrovna ty tuhle problematiku znáš moc a moc dobře, viz. topicy v admin sekci o TTT a podobné... A je to tu zas a znovu, hráči a admini si stěžují a ano, jasně že tam navrhuješ nabrání více PP adminů a píšeš o meetingu s vyššími... Ale po tom všem co se řešilo, po tom všem co se dělo, nikdo důvěru nemá a už stylem jak jsi to napsala, motivace padá, nic proti tobě, ale tohle prostě není poprvé se tahle problematika a jí podobné věci řeší a zatím z toho nikdy nic nebylo... A ano, nebyl jsem u toho, ale znám se s kolegy co byli, četl jsem si příspěvky a také i při mém pohovoru poslouchal tebe, všechno co říkáš je hezké a i vypadá funkčně, ale pouze na papíru, v realitě je to nepoužitelné, už to že detektiv s tím UMP-Prototype může lidi shazovat (Jasně, může to být podezdřelý, ale ti kaziči toho naopak zneužívají a my nemůžeme nic, protože 1 přece shodit mohou nebo klidně i víc, vždyť to je jedno...) Ty pravidla a banovací pořádky i délky banů jsou potřeba překopat už hodně dlouho a nic a nic a nic aaaaa nic se nestalo. Lidi jsou z toho maximálně zoufalí a drtivá většina normálních hráčů zmizela někam jinam, protože tady se s tím nic nedělá...

A neshazuju věci co píšeš, je to hezké, ale na tom serveru už moc času nehráváš, nevidíš jak ten pořádek reálně funguje v praxi, už tady i někdo zmiňoval TTT na GO a musím se zeptat... Proč oni mohou banovat věci, co my nemáme řešit? TTT na 1.6 je absolutně nepoužitelné co se týče banovacího pořádku a na GO je to zase snad až moc striktní, ale alespoň tam snad nemají takový bordel jako my. Nehraju tam, takže nevím jak dobře jim to funguje...

A jelikož tohle není poprvé co se to řeší, tak to asi ani logicky není naposled... už to o něčem vypovídá.

Ale přeji hodně štěstí na meetingu, doufám, že budeš tvrdě stát za zájmy TTT hráčů a adminů :)
Nebo tě vyšší prostě pošlou někam, nikdo neví.
Nikdo nechce být zlý na tebe, jen jsi HLSA a přeci jen vše máme řešit s tebou, chápu, že moc neuděláš, tak nám prosím po meetingu nahoď přesné vyjádření k tomu a třeba i s vlastním názorem, možná pak i hráče přesvědčíš, že za nic reálně nemůžeš.
A promiň, nechci nějak útočit do tebe, všichni si vážíme toho co pro TTT děláš, jen jsi tak nějak jediná kdo to vyšší nějak může přesvědčit, protože na nás všichni akorát tak kašlou...
Viz. třeba to co napsal Groos, jako pardón, to je přehnaný, přece jde i o spokojenost hráčů, ne? Tak když už si stěžují tak napsat to co napsal, to snad nemyslí vážně...

Jinak si vážím tvého vyjádření, je hezké vidět, že si to alespoň někdo čte, co tu píšeme, všechno je složitější, my víme, jen se razí styl útoku, omlouvám se, jestli mé psaní tak zní/znělo též, ale tak už to chodí, něco nefunguje a co nám všichni tvrdí je jen to, že vše máme řešit se svým HLSA. Je mi tě líto Dandee, zkus vybojovat za nás co zmůžeš, fandí ti celá komunita TTT.

PS: Samozřejmě, že vím, spíš je snaha o to poukázat na to co nejvíce a tak nějak i doufání v to, že si to někdo z těch vyšších přečte a taky dají trochu těch možností Dandee jakožto HLSA a taky, že vyslyší jednou prosby nás všech.
Omlouvám se za své útočné/nepřívětivé zprávy...
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 08 lis 2020, 18:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 18:43 VIP

fandí ti celá komunita TTT

Tohle je tak moc TRUE !! #DandeeNaHrad

e. Dandee: <3
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 08 lis 2020, 18:56 VIP

Delmento píše:Už to že detektiv s tím UMP-Prototype může lidi shazovat (Jasně, může to být podezdřelý, ale ti kaziči toho naopak zneužívají a my nemůžeme nic, protože 1 přece shodit mohou nebo klidně i víc, vždyť to je jedno...)

Tohle zakázané bylo a na poslední schůzi bylo adminy odhlasováno a vybojováno, že tohle pravidlo chtějí zrušit. Jinak se to normálně trestalo jako ranodm pomocí UMP.
Ty pravidla a banovací pořádky i délky banů jsou potřeba překopat už hodně dlouho a nic a nic a nic aaaaa nic se nestalo. Lidi jsou z toho maximálně zoufalí a drtivá většina normálních hráčů zmizela někam jinam, protože tady se s tím nic nedělá...

Nepřišla mi ani jediná konkrétní stížnost od jakéhokoliv admina (či hráče) na to, že banovací pořádky a délky jsou zastaralé a potřebují překopat. Každopádně tohle beru na vědomí. Koneckonců ale jak říkám - na poradách, v oznámeních pro adminy i u pohovoru - v případě, že byste chtěli povolení na "přísnější postupy" u nějakého hráče, ať mi píšete, že jsem tu pro vás.
Proč oni mohou banovat věci, co my nemáme řešit? TTT na 1.6 je absolutně nepoužitelné co se týče banovacího pořádku a na GO je to zase snad až moc striktní.

Protože na GO mají nejspíš lepší plugin, jelikož některé věci, které nejdou na 1.6 na GO jdou. Navíc tam mají šikovné lidi přes pluginy (pozn. 1.6 je odlišná). A co si budeme, lidi, kteří ty pluginy dělají mají asi i větší motivaci.
A promiň, nechci nějak útočit do tebe, všichni si vážíme toho co pro TTT děláš, jen jsi tak nějak jediná kdo to vyšší nějak může přesvědčit, protože na nás všichni akorát tak kašlou...
Jinak si vážím tvého vyjádření, je hezké vidět, že si to alespoň někdo čte, co tu píšeme, všechno je složitější, my víme, jen se razí styl útoku, omlouvám se, jestli mé psaní tak zní/znělo též, ale tak už to chodí, něco nefunguje a co nám všichni tvrdí je jen to, že vše máme řešit se svým HLSA. Je mi tě líto Dandee, zkus vybojovat za nás co zmůžeš, fandí ti celá komunita TTT.

PS: Samozřejmě, že vím, spíš je snaha o to poukázat na to co nejvíce a tak nějak i doufání v to, že si to někdo z těch vyšších přečte a taky dají trochu těch možností Dandee jakožto HLSA a taky, že vyslyší jednou prosby nás všech.
Omlouvám se za své útočné/nepřívětivé zprávy...

Děkuju.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 19:19 VIP

Dandeenka píše:Tohle zakázané bylo a na poslední schůzi bylo adminy odhlasováno a vybojováno, že tohle pravidlo chtějí zrušit. Jinak se to normálně trestalo jako random pomocí UMP.

Vrátil bych to back, ale hned jako 2. kill = kažení hry (Pokud se jedná například o Rats Kde detektiv shazuje lidi u šachty nebo Assault Kde detektiv shazuje z žebříku. jak již bylo zmíněno, zrušením tohoto pravidla se otevřela zábava dětem a pokud hráč nemá VIP tak z 95% případů umře.
Opakované hitování UMP = Šikana mimo voice (Zbraň je na obranu, ne na šikanu)
A nebo UMP nastavit jako revolver, pokud tím zabije tak ať mu to přidá/ubere karmu.

Dandeenka píše:Nepřišla mi ani jediná konkrétní stížnost od jakéhokoliv admina (či hráče) na to, že banovací pořádky a délky jsou zastaralé a potřebují překopat. Každopádně tohle beru na vědomí. Koneckonců ale jak říkám - na poradách, v oznámeních pro adminy i u pohovoru - v případě, že byste chtěli povolení na "přísnější postupy" u nějakého hráče, ať mi píšete, že jsem tu pro vás.

A když nejsi online?

Dandeenka píše:Protože na GO mají nejspíš lepší plugin, jelikož některé věci, které nejdou na 1.6 na GO jdou. Navíc tam mají šikovné lidi přes pluginy (pozn. 1.6 je odlišná). A co si budeme, lidi, kteří ty pluginy dělají mají asi i větší motivaci.

Nemusí se řešit plugin, jen udělat přísnější pravidla.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Delmento » 08 lis 2020, 19:21

Dandeenka píše:
Delmento píše:Už to že detektiv s tím UMP-Prototype může lidi shazovat (Jasně, může to být podezdřelý, ale ti kaziči toho naopak zneužívají a my nemůžeme nic, protože 1 přece shodit mohou nebo klidně i víc, vždyť to je jedno...)

Tohle zakázané bylo a na poslední schůzi bylo adminy odhlasováno a vybojováno, že tohle pravidlo chtějí zrušit. Jinak se to normálně trestalo jako ranodm pomocí UMP.

Protože některým adminům asi přislo zábavné jen tak kolegy/ostatní hráče shazovat a pomocí toho zabíjet... Co se samotných porad týče, co jsem tak slyšel a dokážu si i představit, tak se ty všechny věci o které bojovali přímo TTT admini, nechaly přehlasovat těmi, co na TTT vtáhnou jednou na pár minut (Nevím jak to bylo, na žádné jsem nebyl, jen píšu, na čež si moji drazí kolegové stěžují.)

Dandeenka píše:
Ty pravidla a banovací pořádky i délky banů jsou potřeba překopat už hodně dlouho a nic a nic a nic aaaaa nic se nestalo. Lidi jsou z toho maximálně zoufalí a drtivá většina normálních hráčů zmizela někam jinam, protože tady se s tím nic nedělá...

Nepřišla mi ani jediná konkrétní stížnost od jakéhokoliv admina (či hráče) na to, že banovací pořádky a délky jsou zastaralé a potřebují překopat. Každopádně tohle beru na vědomí. Koneckonců ale jak říkám - na poradách, v oznámeních pro adminy i u pohovoru - v případě, že byste chtěli povolení na "přísnější postupy" u nějakého hráče, ať mi píšete, že jsem tu pro vás.

Tak nějak tohle celé a všechny ty topicy v admin sekci a problémy kolem toho vyplívají z absence banování randomů, naštěstí existuje kažení hry/šikana mimo voice (Tipuju, že prosazeno tebou, což je dobře, alespoň něco se povedlo a chválím.). Ono ty stížnosti právě žádné nepřišly kvůli tomu, že motivace na to, že by se něco mohlo změnit všechny přešla, všechny adminy a snad i hráče, po tom všem co je v admin sekci a stejně z toho prakticky nic nebylo. Netvrdím, že za to můžeš ty, je spíš pravděpodobnější, že prostě vyšší nic nepovolili (Nebo to přehlasují admini, kteří o situaci vědí kulový), ale tak je asi už dlouho nezajímá požitek ze hry hráčů...
Všichni teď už jen doufáme, že to nějak dopadne a že se bude blýskat na lepší časy.

Jen ti chci říct velké DÍKY za ten veškerý čas co jsi do TTT dala a ještě dáš ;)
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod CodouDAKING » 08 lis 2020, 19:28 VIP

Delmento píše:Protože některým adminům asi přislo zábavné jen tak kolegy/ostatní hráče shazovat a pomocí toho zabíjet... Co se samotných porad týče, co jsem tak slyšel a dokážu si i představit, tak se ty všechny věci o které bojovali přímo TTT admini, nechaly přehlasovat těmi, co na TTT vtáhnou jednou na pár minut (Nevím jak to bylo, na žádné jsem nebyl, jen píšu, na čež si moji drazí kolegové stěžují.)

Nechápu jak se může vyjadřovat někdo k věci, o které nemá vůbec páru.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dandeenka » 08 lis 2020, 19:47 VIP

A když nejsi online?

Možná nesvítím pořád jako online - což v poslední době svítím prakticky pořád, protože školu mám distanc - ale i když online zrovna nejsem, tak ty zprávy zůstanou a jakmile budu online, tak není problém si je přečíst. Nebo se snad pletu?
Protože některým adminům asi přislo zábavné jen tak kolegy/ostatní hráče shazovat a pomocí toho zabíjet... Co se samotných porad týče, co jsem tak slyšel a dokážu si i představit, tak se ty všechny věci o které bojovali přímo TTT admini, nechaly přehlasovat těmi, co na TTT vtáhnou jednou na pár minut (Nevím jak to bylo, na žádné jsem nebyl, jen píšu, na čež si moji drazí kolegové stěžují.)

Na poradách se vždy vedou otevřené debaty a nejvíc slyšet bývá například Newt. Nebo je taky dost slyšet i Venca (resp. já si ho pamatuju), takže to nebude tak, že by "TTT alianci" utlačovali "ostatní". Ale to je inside thing.
po tom všem co je v admin sekci a stejně z toho prakticky nic nebylo

Spousta věcí jsou "běh na dlouhou trať". Proto se vždy udělalo aspoň to, co se dalo - viz. zakázané textury, sepsané banovací postupy, pravidla, hlstats (díky Peto!), mapy (díky Exi!), příkaz /pravidla ve hře (díky Whoiku!) (btw. ty se musely přepsat v html a bez diakritiky), příkaz /vipskin (díky!) a mnoha dalšího. Možná se to zdá jako maličkosti, ale pro mě to jsou změny, na které se nesmí zapomínat, protože za každou - byť blbostí - je práce a investovaný čas. Je třeba nápadu dát hlavu a patu, zpracovat to, prokonzultovat, nahodit, vyzkoušet a případně opravit.
A věřte mi, že každý člověk tady na tomhle portále - ať už hráči nebo adminé, kteří dávají návrhy, snaží se to předat nějak srozumitelně, kteří dodržují a dbají na pořádek aj. - na vyšším postu (ať už na go nebo 1.6) pro to něco dělá, jen to občas není vidět tolik, jako by ostatní potřebovali, aby si to uvědomovali.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Taygete » 08 lis 2020, 21:45 VIP

Delmento až budeš čekat 2 roky na nové mapy tak pak mluv o tom že "nikdo s tím nic nedělá" a trochu mírni ty zprávy týkajic se adminů a vedení, toto je veřejná diskuze. :twisted:
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Delmento » 08 lis 2020, 22:03

Taygete píše:Delmento až budeš čekat 2 roky na nové mapy tak pak mluv o tom že "nikdo s tím nic nedělá" a trochu mírni ty zprávy týkajic se adminů a vedení, toto je veřejná diskuze. :twisted:

Já jen předávám názory ostatních, takový pokusný králík, kterému je to jedno co se stane :DDD
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod Paulie105 » 08 lis 2020, 22:08 VIP

Ahoj, tak se aj já vyjádřím po dlouhé době co jsem utichl na TTT

Na poradách se vždy vedou otevřené debaty a nejvíc slyšet bývá například Newt. Nebo je taky dost slyšet i Venca (resp. já si ho pamatuju), takže to nebude tak, že by "TTT alianci" utlačovali "ostatní". Ale to je inside thing.

Jsem rád že si vzpomenula naši TTT alianci.. hned se mi vrátili vzpomínky na TTT a všechno okolo toho.. Zasloužíš si velké díky ( samozřejmě to DÍKY si zaslouží aj ti všichni co k TTT ruku přiložili..) že se staráš o tenhle mód jak jen můžeš a k tomu máš na starost Fun sekci.. někde jsem četl že na to vše potřebuje člověk motivaci.. "dělaní pluginu na 1.6/CSGO" ano pravda a dokonce svatá na jedné poradě jsem si aj dovolil nakouknout do částí jednoho pluginu na CSGO a hodil jsem respekt.. protože v tom dělat je pro mě těžší než je 1.6

a abych se vrátil už na zem..
Na poradách se vždy vedou otevřené debaty a nejvíc slyšet bývá například Newt

naposled co jsem byl já na poradě.. tak jsme se tam ozvali všichni TTT admini "co jsou primárně na TTT" a přišli JB admini kteří na TTT si dělají co chcou a dělají naschvál ostatním v té chvílí že oni tam přišli a začali nám do toho kecat a přehlasovávat tak jsme jako TTT admini nemohli nic.. a nemohli jsme dát v podstatě žádný návrh který by prospěl protože hned byl svrhnutý dolu..

Druhá část a to je s tím UMP - tohle si zase odhlasovali ti JB admini kteří na TTT vůbec nechodí a když chodí tak jenom dělat blbosti.. protože co znám TTT adminy tak ti by to chtěli nechat tak.. protože zase na serveru by na ně hráči nadávali že nic nedělají... to myslím že bylo u nějakých textur nejsem si jisty..

Tím nechci kydat na ostatní adminy hnůj.. jen uvést pár věci na pravou míru..
Držím pálce aby se TTT udrželo a hlavně tobě Dandee jsi fajn HLSA ale už bych TTT adminy neoznačoval TTT alianci bo ta se už rozpadla když už původní členové nebyly admini "Já, CoderPro, Samo, Brumík" :lol: to jen tak mimo mísu.. jinak kdyby si potřebovala nějaký Skin na něco na steamu mě máš stáčí napsat a já mrknu na všechno
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tyranizator » 08 lis 2020, 23:27

S JB adminmi je to komplikované. Vážne mi prídu, akoby si na TTT prišli len niečo odventilovať, hru neriešia a dávajú bany za chat. Pričom pravidlá toho módu až tak dobre nepoznajú. Príde mi blbé, čo som počul od TTT adminov, že nikdy nemajú žiadnu šancu uspieť kvôli prehlasovaniu. Blbe na tom mi príde, že TTT admini vravia, že mali navrh a jednohlasne sa zhodli na ňom ale boli prehlasovaní. Kým? Inymi adminmi, ktorý sa TTT ani nie všetci rozumejú, a keď áno, trávia tam hodinu za rok, čo mi príde blbé. To je ako keď napríklad idete k zubárovi a vyšetrí vás urológ. Kto nehrá aktívne mód, toho hlas by sa nemal brať v úvahu.
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pierres » 08 lis 2020, 23:38

Ahoj ve hre hraji jako PointmanVaperDrunk, kvuli tomu co se na ttt deje jsem zacal pouzivat mikrofon a tocim prakticky porad dema, protoze kdykoliv tam prijdu, je tam nekdo z psychicky narusenych jako Flexim, Anakin, Essox, Temny Andel(neskodne randomkido), v posledni dobe falesny lukyno(totalni vymaz mozku) a to jich je mnohem vice, jako ja uz delam i vycasovani dema protoze maji i 15min. Nerikam ze jsem svaty, taky nadavam a v minulosti jsem mel za to bany a hadal jsem se s adminy, coz me stve a mrzi zaroven, ale vse je kvuli tem vyse zminenym trolum.
1. Hrac je trestam karmou - totalni nesmysl, ti co to delaji tak kazi hru tak aby prisli o karmu co nejpozdeji, vetsinou jim to vyjde do konce mapy, ostatni normalni hraci uz se jim ani nebrani, aby neprisli o karmu a kdyz jsou zradci tak vetsinou vyhrajou kolo a naberou hodne karmy pro sve randomy

2. nejaky groos co sem pise za nesmysly no to je snad vrchol, tvl delate to zadarmo nebo na tom chtete vydelavat(za unbany nebo za vip?
Za minutovy nebo hodinovy ban asi nevydelate nic a zakoupeni VIP v soucasnem stavu, kdy je server plny randomu a hraci otraveni si taky kazdy poradne rozmysli

3. adminu mi je lito v tomto smeru bo oni jsoui fakt bezmocni, co to je za politiku uz se vzpamatujte je mi z toho kdo ovlivnuje a rozhoduje o pravidlech banu fakt na grcani a jeste kecy typu vsak se to nebanovalo a podle toho jsou ted bany aspon nizke...no vam by mely shoret ty vase kompy i s barakama a i s vama at vas nahradi nekdo normalni, bo to je hnus.

4. bod 3 berte z rezervou(nikomu nic zleho nepreju), ale nechal jsem se unest soucasnou situaci, jestli s tim nic nebudete delat, tak fakt to je konec TTT

5.Bany trestat tvrde 1. ban 1den 2. ban 3 dny 3. ban tyden atd. hodinove bany jsou k nicemu a je to pouhy alibismus ze strany vedeni jako ze se s tim neco dela, nekdy mam pocit, ze ti co tam porusuji pravidla jsou sami zdejsi z vedeni soude dle jejich nazoru, vetsina adminu je jinak v pohode...CS zdar
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Venca23Cze » 08 lis 2020, 23:45

Já furt nechápu pojem TTT aliance ?? Byla to jen parta adminů kteří tam hráli denně a sralo je to co se tam dělo, chtěli změnu kterou uvítali jak hráči tak admini. A díky kterým se vůbec začalo něco řešit. To se automaticky do té "aliance" teď počítá každý kdo se tu vyjádřil nebo zase vznikne jiný pojem aby se mohli ostatní smát??

Jinak si všichni zalezte ještě hlouběji do tý ..d.e fakt že jo samej panic tady. :lol: :lol:

Každý z nás co tam hraje má na tom podíl né jen ten kdo to sepíše.. jak admini tak i normální hráči od kterých sme brali feedback a toho času sme do toho vložili 1000x víc než do těch prkotin co se přidaly. Sorry ale moc toho není teda co se změnilo byl na to rok a jsou hotové věci které byli potřeba za doby když tam hráli lidi a né teď.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Paulie105 » 09 lis 2020, 00:26 VIP

Venco nevím nevím.. jako sám jsem se tehdy nabídl že bych pomohl ohledně modu apod.. nikdo nic..
a TTT Alianci nás začali právě že JB admini označovat.. ale furt rejpali do nás.. my jsme se třeba všichni admini co byly a jsou aktivní na TTT sešli dali jsme hlavy dohromady.. a shodli se.. ale na poradě přišli JBčkaři a vše šlo dolu bo jich je víc.. nás bylo jenom 5-6 Adminu..

s tou Alianci si uhodil hřebík na hlavičku - Jakože byly jsme JB adminum k smíchu.. ale totálně, pamatují si že se nám jak na TS tak aj v Admin sekci vysmáli

jak sám jsem řekl
( samozřejmě to DÍKY si zaslouží aj ti všichni co k TTT ruku přiložili..)
netýká se to jenom vedení či HLA či HLSA ale aj hráčů a Adminu.. hlavně hráčů!! protože bez hráčů by tu nebylo to co tu je!

pierres jak si psal Karma je zdarma jak se říká.. a to že někoho zabije a má - karmu je jeho problém.. tady karma funguje dobře..

2. Groos na začátku TTT tam hrál furt nikde jinde jsem ho třeba nezastihl..

3. Banovat se nebanuje pokud ještě mám dobré informace bo je tam jeden bug který se řeší už rok a furt ten bug jde proto se nebanuje to co se banovalo kdysi.. to už není

4.Na TTT je potřeba makat.. ale tak aby nic se nebugovalo a aby vše šlo jak po másle..

5. Bany jsou nastavene na všech serverech stejně a musí se postupovat pravidly a přepisy které maji Admini nastavené od Vedení

Tyranizator -
Skutečně je to tak... JBčkaři si tam chodí dle mého honit EGO nebo nevím prostě robí tam většinou cypovi (teda ještě za mojí doby co jsem tam byl Admin..) k tomu přehlasování místo aby se udělala zvláštní sekce jako je JailBreak "to samé by bylo TTT" aby druhý admin nemohl do toho kecat na poradě. Tak to všechno nechají tak aby JBčkaři chodili všude a kecali všem do všeho a přitom ostatní admini co jsou na ALL (krom JB) tak jím prostě do ničeho kecat nesmějí.. tím pádem ať dají Adminum stejnou rovnoprávnost.. že ať admin co je na ALL (krom JB) tak ať jím taky keca do porady..

fuu jsem se zase upsal.. no
Pěkný zbytek večera a ten kdo čumí na Film/Seroš tak napište mi do PM nějaké typy/ odkazy bo já nevím už co mám sledovat :lol:
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod Septon » 09 lis 2020, 01:13 VIP

5. Bany jsou nastavene na všech serverech stejně a musí se postupovat pravidly a přepisy které maji Admini nastavené od Vedení

Pěkně napsané. Ale je pravda, že by se bylo dobrý mrknout na feedback aktivních adminů daného módu tak i hráčů. Ať už je vyslýchat jednoho po druhém na serveru nebo v podobě anket. A ne aby rozhodovali tzv. "SLEEPEŘI" kteří zaspali dobu, za 2 měsíce tam nenahráli ani 20 hodin a dělali že znají situaci na 101%.
Je to úplně stejná situace jako kdybych se přikadil na poradu ZM, JB a jiných módů a měl tam nahráno jen 9 hodin za celé 2 měsíce.

Když už jsi zmínil tu alianci... Tak je pravdou že s tím přišli JB admini, byly jsme označováni za povstalce, kolaboranty, vlastizrádce, choré lidi z ústavu.
Zejména já schytával největší bídu už jen kvůli tomu, že jsem mluvil k jádru problému. Co se týká posměšků na mojí osobu.
Co nezapomenu je situace, jak jsem přišel na TTT a pozdravil jsem do voicu server. A v admin chatu: Drž už prosímtě hubu, mluvil jsi už dost. (Dnes je to sice irelevantní a i když to bylo s nadsázkou tak jsem si vytvořil přesný otázek co se o nás mluvilo za zády)

Ale upřímně by to Vedení mohlo povolit. Aby jsme mohli dávat větší bany z fleku na serveru a to samé PP admin. Protože už nějakou dobu nám hrozí kolaps komunity. (Při koroně se to nezdá a vycházím z dob před koronou) Pokud by PP admin mohl dávat rovnou 12 h tresty, které by dávali větší smysl a agresora potrestali, tak by všichni měli motivaci se k TTT vrátit, pomáhat na forum v podobě nahlašování a udělat TTT příjemnějším místem.
Bohužel jsem se o všem zmiňoval. Ale již není mou chybou že se všichni začali hádat a na moje monology (Kvůli kterým se mi všichni za zády posmíváte) zapomněli a opustilo se od celého jádra všech problémů.

Plně chápu, že moje slohy i monology mohou být nepříjemné ale když to neřeknu já tak kdo? Bohužel nikdo...

Za moje názory, fakta a monology mne pochválilo pár lidí. Pro TTT se snažím dělat první poslední.
Třeba jsem přišel s účinou radou jak dát bugování zbraní stopku. Stačilo změnit buytime ze 3s na 0s.
Pak jsem přišel na to, jak se buguje do spectu a momentálně se to opravuje. (Aspoň doufám) Mám na to řešení které by zabralo asi 20 minut a bylo by to opravené. Bohužel byl vytažen argument který vytahovat nebudu.

Kdyby se občas podívalo na to co říká komunita a ne třeba admini, tak jsme mohli dnes být jinde a né u téhle diskuze kde se zase všichni budeme podrážet.

Přiznejme si to, je tu averze, rivalita, nenávist, závist a hlavně tábory. Takže zde máte ten TTT chaos o kterém jste mluvili.

Proto se modlím aby tohle byl již poslední boj, kde si všichni půjdou krvelačne po krku. Jelikož už mne to vyčerpává a byl bych rád aby TTT mód byl úplný a hratelný.

Bohužel to taky nemění fakt, že někteří lidé se tam objevují pouze tehdy když TTT je pikantní téma na forum. Pak následuje porada a následně pak trávím čas tím, že své pardály marně vyhlížím na TTT vykonávat naší společnou práci, na které jsme se jednotně domluvili i nedomluvili. :roll:

Teď nezbývá nic jiného, než čekat.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Trouble in Town servery