I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] qwer / JB1

Příspěvekod BeautifulAnonym » 26 čer 2020, 14:58

1. CT si tam celkem dlouhou dobu hrají se skútrem a admin nic nedělá, i když si je toho vědomý.

2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200625221 ... ow.dem.zip

26:35 - 28:40
28:22 - CT se zabije.
BeautifulAnonym
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] qwer / JB1

od Rumcajz » 26 čer 2020, 14:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: qwer / JB1

Příspěvekod Seweee » 26 čer 2020, 15:22

Jee tady si někdo vytvořil nový účet a hledá na hltv kdejaké kraviny, aby si stěžoval na adminy :) Projeli okolo mě na skútru, třeba s tím pak chtěl simon dělat atrakci, co já vím, mohl to psát do CT chatu, ať vezmou skútr. Já pak plnil atrakci u wipeoutu, umřel jsem a řešil něco na Steamu. Asi Ti to nějak moc uškodilo, že?
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod BeautifulAnonym » 26 čer 2020, 22:12

Seweee píše:Jee tady si někdo vytvořil nový účet a hledá na hltv kdejaké kraviny, aby si stěžoval na adminy :) Projeli okolo mě na skútru, třeba s tím pak chtěl simon dělat atrakci, co já vím, mohl to psát do CT chatu, ať vezmou skútr. Já pak plnil atrakci u wipeoutu, umřel jsem a řešil něco na Steamu.

Hezké, když člověk má přes fórum arogantní poznámky k hráčům kteří udělali chybu, ale když on sám nějakou chybu udělá, tak musí hned provokovat v první větě, a nezahrnout do zprávy omluvu ani přiznání.

Seweee píše:Asi Ti to nějak moc uškodilo, že?

Ano.
BeautifulAnonym
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 26 čer 2020, 23:07

Nemíním se omlouvat za něco, v čem jsem z mého pohledu nepochybil ;) Já nijak neprovokuju, jen vycházím z relativních informací, co se týče Tebe, jakožto stěžovatele ;) Zajímalo by mě, jak Ti to uškodilo, když jsi v tu dobu na serveru ani nebyl :) Nudný život asi, když máš potřebu projíždět hltv a hledat chyby adminů :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod ThePeace » 27 čer 2020, 23:05 VIP

Ahoj,

jediné, čo by som mohol vytknúť adminovi, je len to, že sa mohol opýtať, prečo jazdia CT na skútri. Mohol ich požiadať Staviteľ v team-chate (čo sa nestalo, ale mohlo sa stať). To, že admin si v momente, keď je mŕtvy, ide odbehnúť na WC, po vodu, zodvihne si telefón, odpíše si na steame je úplne pochopiteľné a nebudeme ho za to trestať.

Ak ti to naozaj tak uškodilo, ako píšeš, tak ma to mrzí, verím, že keby je admin prítomný, tak by hráča, ktorý sa aj tak po incidente odpojil, upozornil. :)
Na to vem jed.

Sťažnosť považujem za vyriešenú.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy