• Stránka 1 z 1
Server De_dust 2 # only 1
Dobry den, predem bych se chtel omlouvit za zbytecne problemy, ale myslim si, ze vyuzivat prava k sobe svemu, moc dobre neni.
Dostal jsem zbytecny kick ze dne 3.1 2015 vzhruba ve 23:45. A duvod kicku? Ze jsem byl na spawnu a cekal jsem, az zabiji T a k tomu i AFKERA, co ma bombu, jinak by kolo bylo zbytecne se hnat za fragy a doufat, ze ustrilim nepratele, kdyz spolu bojovniku bylo malo.
A take i vice hracu dostalo bezduvodny kick, to jestli napisou, nevim, ja pisu stiznost sam za sebe.
Bohuzel, ale admina nick nevim, ale jestli by to slo nejak od Vas zjistit a nejak potrestat, ci zjistit duvod, proc to udelal a odpovedel, mi na topic, tak bych byl rad.
Dostal jsem zbytecny kick ze dne 3.1 2015 vzhruba ve 23:45. A duvod kicku? Ze jsem byl na spawnu a cekal jsem, az zabiji T a k tomu i AFKERA, co ma bombu, jinak by kolo bylo zbytecne se hnat za fragy a doufat, ze ustrilim nepratele, kdyz spolu bojovniku bylo malo.
A take i vice hracu dostalo bezduvodny kick, to jestli napisou, nevim, ja pisu stiznost sam za sebe.
Bohuzel, ale admina nick nevim, ale jestli by to slo nejak od Vas zjistit a nejak potrestat, ci zjistit duvod, proc to udelal a odpovedel, mi na topic, tak bych byl rad.
- DyeeE
- Amatér
Server De_dust 2 # only 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server De_dust 2 # only 1
Ahoj.
Tak pokiaľ si bol na spawne počas kola tak nevidím zo strany admina pochybenie keďže v pravidlách máš jasne udané povinnosti T-čok.A to že bomba bola AFK ťa nijak neospravedlňuje.Mohol si tiež do chat-u napísať že je bomba AFK a admin by mu dal slay.Každopádne nevidím dovod na potrestanenie "neznámeho" admina
Tak pokiaľ si bol na spawne počas kola tak nevidím zo strany admina pochybenie keďže v pravidlách máš jasne udané povinnosti T-čok.A to že bomba bola AFK ťa nijak neospravedlňuje.Mohol si tiež do chat-u napísať že je bomba AFK a admin by mu dal slay.Každopádne nevidím dovod na potrestanenie "neznámeho" admina

„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
-
Hurricane - Pokročilý
Po cas kola, jsem nebyl na spawne. Bylo i psano, ze bomba byla afk. A to, ze jsem se na spawn vratil a cekal par secund, co se bude dit, ja osobne nepovazuji za kempeni. Proto pisu tento topic.
- DyeeE
- Amatér
Cekam a cekam, jestli mi nekdo odpovi a furt nic, no asi to nechame bejt teda
. Jen at nekdo chodi casteji na ten dd2 only 1 a at nezneuziva prava, dekuji predem.

- DyeeE
- Amatér
Jen se to přehlédlo. Navíc není tu vidět žádný přestupek. Jak bylo psáno, nic ti nebránilo napsat do chatu, že je bomba afk.
Zámítám,
lock
Zámítám,
lock
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1