• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Slovesa?
Ale kurna k čemu je tam to BEŽTE, vždyt je to AUTOMATICKE ZE MAJI BEZET.
SAMI JSTE SI VYTVORILI PRAVIDLO ZE PRIKAZY MATE PLNIT PRIMO A BEZ ZDRZOVANI.
SAMI JSTE SI VYTVORILI PRAVIDLO ZE PRIKAZY MATE PLNIT PRIMO A BEZ ZDRZOVANI.
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Říkala jsem si, že se sem nebudu vyjadřovat, ale nedá mi to.
Podívejme se na to z pohledu nového hráče za starých pravidel. Já osobně občas chodím na JB a čas od času se na mě napojí i někdo z friendlistu, kdo ten mód nezná. Představte si, že přijdete nově na JB se starými pravidly a narazíte na CT, kteří se snaží "zbavit plevu" a tak dávají příkazy typu:
Nováček - „Mám jít v čupě do boxu a tam na zadní stěnu, proč mě zabil když jsem tam šel a i v čupě?"
Nováček: „Tak předtím mu to lagnulo nebo tam je nějaký rozdíl?"
Nováček : „Proč to jednou nesmím a podruhé musím splnit?"
To jsou jen 3 příklady, ale myslím si, že nováčci v tom měli právě kvůli tomuto daleko větší zmatky. I mně se to nelíbilo, když jsem se dozvěděla novinku o slovesách a neurčitkách, ale pak jsem si prošla plusy a mínusy a došla jsem k závěru, že je to změna k lepšímu. Ano, my tam hrajeme dlouho, prošli jsme si všemi těmi změnami pravidel a orientujeme se v tom, ale ne každý tam hraje tak dlouho.. A co je na tom tak hrozného.. Tak po těch čtyřech letech simonování nebudu říkat „Walkem.", ale řeknu „Walkujte." nebo „Půjdete walkem." Místo „Na stoly." řeknu „Půjdete na stoly. " Není na tom nic hrozného a nepřekonatelného.. A aspoň zbyde víc hráčů na atrakce.. Sama poslední rok většinu kol simonuju tak, aby mi zbylo co nejvíc hráčů na atrakce. Není třeba ani dávat reakce, dost jich umře při přesunu a tak nevidím problém v tom, že jsme přišli o pár nachytávek.. Aspoň třeba konečně přestanete vymýšlet nesmyslné kraviny a nebudou se pak muset takhle upravovat pravidla.
A že se na to blbě zvyká.. Taky si myslím, že se nenajde admin, který by dal nekompromisně ban za to, že někdo zapomene na sloveso.
Podívejme se na to z pohledu nového hráče za starých pravidel. Já osobně občas chodím na JB a čas od času se na mě napojí i někdo z friendlistu, kdo ten mód nezná. Představte si, že přijdete nově na JB se starými pravidly a narazíte na CT, kteří se snaží "zbavit plevu" a tak dávají příkazy typu:
„Půjdete v čupě do boxu tam na zadní stěnu."
Nováček - „Mám jít v čupě do boxu a tam na zadní stěnu, proč mě zabil když jsem tam šel a i v čupě?"
„Walk." *zabije ty, co jdou walkem,* „Walkem." *nikoho nezabije*
„Skok." *zabije ty co skočili* „Nehýbat." *zabije ty, co se hýbou.*
To jsou jen 3 příklady, ale myslím si, že nováčci v tom měli právě kvůli tomuto daleko větší zmatky. I mně se to nelíbilo, když jsem se dozvěděla novinku o slovesách a neurčitkách, ale pak jsem si prošla plusy a mínusy a došla jsem k závěru, že je to změna k lepšímu. Ano, my tam hrajeme dlouho, prošli jsme si všemi těmi změnami pravidel a orientujeme se v tom, ale ne každý tam hraje tak dlouho.. A co je na tom tak hrozného.. Tak po těch čtyřech letech simonování nebudu říkat „Walkem.", ale řeknu „Walkujte." nebo „Půjdete walkem." Místo „Na stoly." řeknu „Půjdete na stoly. " Není na tom nic hrozného a nepřekonatelného.. A aspoň zbyde víc hráčů na atrakce.. Sama poslední rok většinu kol simonuju tak, aby mi zbylo co nejvíc hráčů na atrakce. Není třeba ani dávat reakce, dost jich umře při přesunu a tak nevidím problém v tom, že jsme přišli o pár nachytávek.. Aspoň třeba konečně přestanete vymýšlet nesmyslné kraviny a nebudou se pak muset takhle upravovat pravidla.
A že se na to blbě zvyká.. Taky si myslím, že se nenajde admin, který by dal nekompromisně ban za to, že někdo zapomene na sloveso.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
kazdy byl jednou novacek, srandovni ze zrovna po skoro dekade existence serveru a uplynuti doby kdy byl v primu si nekdo rekl ze bude resit blahobyt a lehkou pochopitelnost prikazu pro nove hrace
„Půjdete v čupě do boxu a tam na zadní stěnu."
Kdyby simon chtel aby vezni sli v cupe do boxu na zadni stenu, proc proste nereknee "Pujdete v cupe do boxu na zadni stenu."?
Tak stejne jako v predchozim prikladu musel predtim nasledovat nejaky prikaz, svete div se, v prvnim pripade meli jit do boxu na zadni stenu a v tomdle pripade asi ocividne meli jit za simonem/nejakym objektem, takze tedy tzv. doplnujici prikaz ktery se vztahuje na prikaz ktery simon zadal predtim.
Skok neni ani sloveso, skok je podstatne jmeno, uz z podstaty jazyka ceskeho je spojeni "nehybat se" nebo zkracene "nehybat" sleveso ve tvaru infinitivu. Todle se da aplikovat na cokoliv, skok, cup, begrip...
ja osobne jsem se u modu udrzel, a urcite to tak ma i hodne dalsich lidi co hrajou aktivne jb do dnesniho dne, kvuli jeho komplexnosti a i tomu, ze sem hodne vecem nerozumel a byla tam ta touha to pochopit, a to i kdyz jsem byl maly decko - ani pomalu si nevybavim kolikrat jsem dostal kill hned na zacatku kola, hracu kteri se na zacatku kola chteli "zbavit plevu" bylo nespocetne mnoho, vic nez ted
jo a btw jestli se nejakej simon chce zbavit plevu tak to dokaze i na ostatnich prikladech, kteri hraci nebudou chapat jeste kvuli horsim duvodum nez je tato zakladni otazka jednoduchych prikazu ktere pochopi casem i houpajici konik
zakladni otazka kterou si meli strujci teto zmeny polozit je kam chcou momentalni stav pravidel posunout a co konkretne ma tato zmena v kontextu pravidel prinest, a ja muzu rict ze tato zmena pokud na ni nebudou navazovat zmeny dalsi a to ve velky hustote tak neresi absolutne nic a zatim byla spis jen zbytecnou komplikaci nez necim prinosnym
„Půjdete v čupě do boxu a tam na zadní stěnu."
Kdyby simon chtel aby vezni sli v cupe do boxu na zadni stenu, proc proste nereknee "Pujdete v cupe do boxu na zadni stenu."?
Tak stejne jako v predchozim prikladu musel predtim nasledovat nejaky prikaz, svete div se, v prvnim pripade meli jit do boxu na zadni stenu a v tomdle pripade asi ocividne meli jit za simonem/nejakym objektem, takze tedy tzv. doplnujici prikaz ktery se vztahuje na prikaz ktery simon zadal predtim.
Skok neni ani sloveso, skok je podstatne jmeno, uz z podstaty jazyka ceskeho je spojeni "nehybat se" nebo zkracene "nehybat" sleveso ve tvaru infinitivu. Todle se da aplikovat na cokoliv, skok, cup, begrip...
ja osobne jsem se u modu udrzel, a urcite to tak ma i hodne dalsich lidi co hrajou aktivne jb do dnesniho dne, kvuli jeho komplexnosti a i tomu, ze sem hodne vecem nerozumel a byla tam ta touha to pochopit, a to i kdyz jsem byl maly decko - ani pomalu si nevybavim kolikrat jsem dostal kill hned na zacatku kola, hracu kteri se na zacatku kola chteli "zbavit plevu" bylo nespocetne mnoho, vic nez ted
jo a btw jestli se nejakej simon chce zbavit plevu tak to dokaze i na ostatnich prikladech, kteri hraci nebudou chapat jeste kvuli horsim duvodum nez je tato zakladni otazka jednoduchych prikazu ktere pochopi casem i houpajici konik
zakladni otazka kterou si meli strujci teto zmeny polozit je kam chcou momentalni stav pravidel posunout a co konkretne ma tato zmena v kontextu pravidel prinest, a ja muzu rict ze tato zmena pokud na ni nebudou navazovat zmeny dalsi a to ve velky hustote tak neresi absolutne nic a zatim byla spis jen zbytecnou komplikaci nez necim prinosnym
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
TovarNI píše:a ja muzu rict ze tato zmena pokud na ni nebudou navazovat zmeny dalsi a to ve velky hustote tak neresi absolutne nic a zatim byla spis jen zbytecnou komplikaci nez necim prinosnym
Souhlasím, dnes jsem byl svědkem toho, že s tím měli problém spíše noví hráči u CT, nikoliv u T.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
No moment Anet.. Jako co furt máte s těma nováčkama? Jakože i nesplnitelný přikaz když jste na serveru nováček nepozná..
Jestli se chcete naraz zaobírat tím co je pro nováčky dobré a co není, tak to podle mě jste i dost mimo..
Tady se musí prostě nováček naučit hrát podle toho že prostě hraje a hraje, a pak to chápe..
Například že příkazy se musí plnit ihned, už to ja jakoby nováček, poslouchám toho simona, moc nechapu co říká a co po mě chce a ne, a to že to neudělám hned jak dořekne příkaz, a já dostanu hlavu, tak to taky není úplně ok..
Pro nováčky v tom případě překopejte všechny pravidla a celé to změnte, protože zrovna tohle je fakt úlet..
Jestli se chcete naraz zaobírat tím co je pro nováčky dobré a co není, tak to podle mě jste i dost mimo..
Tady se musí prostě nováček naučit hrát podle toho že prostě hraje a hraje, a pak to chápe..
Například že příkazy se musí plnit ihned, už to ja jakoby nováček, poslouchám toho simona, moc nechapu co říká a co po mě chce a ne, a to že to neudělám hned jak dořekne příkaz, a já dostanu hlavu, tak to taky není úplně ok..
Pro nováčky v tom případě překopejte všechny pravidla a celé to změnte, protože zrovna tohle je fakt úlet..
-
Focusss - Drbna
Za mňa osobne je to ako totálna blbosť... Ja keď som začínal hrávať JB tak som tiež umieral pretože som to ešte nechápal. Ale napr keď som ta 3x umrel na tom že simon povedal "Skok" tak mi asi dojde že keď simon povie Skok tak skočiť nemám a zapametám si to. A tak to je aj u ostatných ktoré tu nebudem menovať. Ja ako nováčik som sa celkovo pravidla naučil za asi 2-3 dni? A tom iba tak že som proste jednoducho dával pozor čo sa v tej hre deje a naučil som sa ich. JB hrávam niekolko rokov a pretrpel som niekolo zmien ktore ale toto? No uprimne je mi zle. Ako sa tu už aj písalo, nových hráčov neprichádza tolko že by sa toto muselo pridávať. Podla mňa ste si na tej porade jednoducho povedal to že by bol super nápad všetkým hráčom čo ten JB hraju dlho proste im ho znechuťiť a umňa sa vám to teda naozaj podarilo. Pretože ako som sa o tomto pravidle dozvedel, tak som absolútne prestal chuť hrávať nielen za Simona a celkovo za CT ale aj celý JB. Takže dobrá práca, teším sa na dalšie podobne pravidla ktoré si myslím že určite jedného dnňa prídu.
-
DomovDuchodcu - Kolemjdoucí
DomovDuchodcu píše:Za mňa osobne je to ako totálna blbosť... Ja keď som začínal hrávať JB tak som tiež umieral pretože som to ešte nechápal. Ale napr keď som ta 3x umrel na tom že simon povedal "Skok" tak mi asi dojde že keď simon povie Skok tak skočiť nemám a zapametám si to. A tak to je aj u ostatných ktoré tu nebudem menovať. Ja ako nováčik som sa celkovo pravidla naučil za asi 2-3 dni? A tom iba tak že som proste jednoducho dával pozor čo sa v tej hre deje a naučil som sa ich. JB hrávam niekolko rokov a pretrpel som niekolo zmien ktore ale toto? No uprimne je mi zle. Ako sa tu už aj písalo, nových hráčov neprichádza tolko že by sa toto muselo pridávať. Podla mňa ste si na tej porade jednoducho povedal to že by bol super nápad všetkým hráčom čo ten JB hraju dlho proste im ho znechuťiť a umňa sa vám to teda naozaj podarilo. Pretože ako som sa o tomto pravidle dozvedel, tak som absolútne prestal chuť hrávať nielen za Simona a celkovo za CT ale aj celý JB. Takže dobrá práca, teším sa na dalšie podobne pravidla ktoré si myslím že určite jedného dnňa prídu.
Máme to dost podobně, fakt netuším kdo to vymyslel, za mě je to srab který to navrhnul a ani sem nenapíše jak to myslel, a proč to tak udělal, či nějaké jiné odůvodnění.
-
Focusss - Drbna
Nevím kdo s tím přišel a jak to myslel, nicméně důvod zavedení je jednoduchý. Snažíme se pravidla sjednocovat a nedělat neustále výjimky. Na výběr bylo tedy dávat jednoslovné příkazy, nebo normální příkazy jak jsou na ně všichni zvyklí. Samozřejmě všichni na schůzi souhlasili se zavedením normálních příkazů - tedy se slovesem, jak vy to rádi nazýváte.
Příště mi to raději hoď do PM a nepiš neustále takové srance.
Příště mi to raději hoď do PM a nepiš neustále takové srance.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3