Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Slovesa?

Příspěvekod Focusss » 09 úno 2020, 16:32

Můžete mi někdo vysvětlit co jste si to zase vymysleli za kravinu? že v každém příkazu musí být sloveso? Si děláte snad srandu ne? K čemu jako to je?..
A včera ještě k tomu všemu jsme se dozvěděli, a kurva jsme se divili že už ani Infinitiv nemůžeme používat.. jste vy jebli nebo co ? :D
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Slovesa?

od Rumcajz » 09 úno 2020, 16:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Slovesa?

Příspěvekod PoldasQweek » 09 úno 2020, 16:52

Shodla se na tom většina při schůzi, aby se to sjednotilo.

Jelikož příkazy: na čáru, k sobě, na střely, ke střelám,zamnou apod hráči chápali všelijak i když to bylo zažité jakou dobu.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod Focusss » 09 úno 2020, 17:02

Ty příkazy se vždy chápali tak jak měli, a jinak ani chápat nejdou, takže wtf?

Te% je v tom velké bordel a každý se musí pořádně rozmyslet co řekne, fakt na ****...

Za dob Aweeho či Maxipsa by takováhle blbost nikdy neprošla..
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod JoynerLucas » 09 úno 2020, 21:07 VIP

PoldasQweek píše:
Jelikož příkazy: na čáru, k sobě, na střely, ke střelám,zamnou apod hráči chápali všelijak i když to bylo zažité jakou dobu.

Nechápu. Můžeš to nějak popsat? Já si totiž myslím, že to bylo v pořádku. Za mnou jsem nikdy neslyšel.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 10 úno 2020, 08:28 VIP

Je celkom pochopiteľne, že pre hráčov, ktorí hrávajú jailbreak dlhé roky nie je jednoduché prijať a osvojovať si takéto zásadné zmeny. Ja sám som na schôdzi vzniesol niekoľko protiargumentov a snažil som sa objasniť rizika, ktoré mala táto zmena obnášať. Rozhorčenie som neskrýval a verte mi, ze prvé dni po schôdzi som mal veľmi ťažký spánok. Ja neznášam, keď je jailbreak o slovickareni. Preto si racte uvedomiť, že tieto, dovolím si povedať nezmysly, sa na schôdzach riešia najmä kvôli Vám, hráčom. Skutočne sa niekedy nestačim čudovať, aké blbosti dokážete povymyslat. Úlohou kompetentných osôb je tieto situacie riešiť a hľadať spôsoby, ako tieto nezmysly pokryť pravidlami. Na druhej strane, zostáva otazka, ci to bolo naozaj nutné az do takejto miery. Chcem tým povedať iba tolko, ze rovnako ako vy, to pokladám za peknú blbosť, ale nezostáva nám nič iné, iba si na to zvyknúť a prijať to.

Vysvetlím na príklade - co sa tyka infinitivu - Vždy sme boli zvyknutí používať neurcitok napr. nehybať. Ked to Simon povedal, vzdy kazdy pustil klavesnicu a myš a nikto sa nesťažoval na to, ze dostal fk, pretože simon dal prikaz v neurčitku. Rovnako tak, ked simon vyslovil príkaz skočiť, hráči vedeli, ze je to blbosť a skákať nemajú. Principiálne sú však tieto dve situácie rovnaké, preto aby sa zamedzilo prípadným nedorozumeniam, zhrnulo sa to pod jednu strechu a neurčitky sa zakázali celkovo.

Čo sa týka slovies, žiaden z argumentov, ktoré padli mi neprišiel dostatočne adekvátny na to, aby sa tak radikálne zasiahlo do plavidiel jailbreaku.

Ako som povedal, zostáva len rešpektovať to. Ako my admini, tak aj vy hráči. Ono to prehrmi a čoskoro sa budú brať tieto veci ako samozrejmosť. Aspoň v to dúfam.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod JoynerLucas » 10 úno 2020, 09:29 VIP

Habs píše:Je celkom pochopiteľne, že pre hráčov, ktorí hrávajú jailbreak dlhé roky nie je jednoduché prijať a osvojovať si takéto zásadné zmeny. Ja sám som na schôdzi vzniesol niekoľko protiargumentov a snažil som sa objasniť rizika, ktoré mala táto zmena obnášať. Rozhorčenie som neskrýval a verte mi, ze prvé dni po schôdzi som mal veľmi ťažký spánok. Ja neznášam, keď je jailbreak o slovickareni. Preto si racte uvedomiť, že tieto, dovolím si povedať nezmysly, sa na schôdzach riešia najmä kvôli Vám, hráčom. Skutočne sa niekedy nestačim čudovať, aké blbosti dokážete povymyslat. Úlohou kompetentných osôb je tieto situacie riešiť a hľadať spôsoby, ako tieto nezmysly pokryť pravidlami. Na druhej strane, zostáva otazka, ci to bolo naozaj nutné az do takejto miery. Chcem tým povedať iba tolko, ze rovnako ako vy, to pokladám za peknú blbosť, ale nezostáva nám nič iné, iba si na to zvyknúť a prijať to.

Vysvetlím na príklade - co sa tyka infinitivu - Vždy sme boli zvyknutí používať neurcitok napr. nehybať. Ked to Simon povedal, vzdy kazdy pustil klavesnicu a myš a nikto sa nesťažoval na to, ze dostal fk, pretože simon dal prikaz v neurčitku. Rovnako tak, ked simon vyslovil príkaz skočiť, hráči vedeli, ze je to blbosť a skákať nemajú. Principiálne sú však tieto dve situácie rovnaké, preto aby sa zamedzilo prípadným nedorozumeniam, zhrnulo sa to pod jednu strechu a neurčitky sa zakázali celkovo.

Čo sa týka slovies, žiaden z argumentov, ktoré padli mi neprišiel dostatočne adekvátny na to, aby sa tak radikálne zasiahlo do plavidiel jailbreaku.

Ako som povedal, zostáva len rešpektovať to. Ako my admini, tak aj vy hráči. Ono to prehrmi a čoskoro sa budú brať tieto veci ako samozrejmosť. Aspoň v to dúfam.

Nám prostě chybí volnost v tom říkat, do boxu na zadní stěnu, místo půjdete do boxu na zadní stěnu. :lol:
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod odyseenko » 10 úno 2020, 10:37 VIP

Samozrejme že táto zmena je následkom vás hráčov, nakoľko určití hráči neustále hľadajú medzery v pravidlách, aby získali 15 bodov. Netvrdím, že je to vinou všetkých, nebudem však menovať, prečo nastala táto zmena a môj názor nikto nezmení. Jedno je však pravda, pravidlá JB musia ísť progresívne vpred, preto je potrebné eliminovať každé slovíčkarenie.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Focusss » 10 úno 2020, 16:49

odyseenko píše:Samozrejme že táto zmena je následkom vás hráčov, nakoľko určití hráči neustále hľadajú medzery v pravidlách, aby získali 15 bodov. Netvrdím, že je to vinou všetkých, nebudem však menovať, prečo nastala táto zmena a môj názor nikto nezmení. Jedno je však pravda, pravidlá JB musia ísť progresívne vpred, preto je potrebné eliminovať každé slovíčkarenie.

Dedukuj mi jaké bylo slovíčkaření třeba u ' po otevření cel do boxu na zadní stěnu, nebo k zadní" .. prostě tvoje poslední věta nedává smysl v kontextu který tu řešíme
Za-chvíli budeme muset určovat přímo u příkazů i podmět určitý a neurčitý ne? [ VY ] BĚŽTE DO BOXU NA ZADNÍ STĚNU.

Poprosil bych daného jedince který tenhle ( nechci být sprostý NÁPAD ) zavedl , jestli by byl tak laskavý a napsal mi tady k tomu pár řádků. proč a co ho k tomu vedlo.
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod odyseenko » 10 úno 2020, 18:56 VIP

Focusss píše:
Dedukuj mi jaké bylo slovíčkaření třeba u ' po otevření cel do boxu na zadní stěnu, nebo k zadní" ..

Presne to, že povedia, že čo tam.. Má tam ísť? Má tam bežať? Má tam walkovať? Má tam plávať? Má tam doskákať? Chápeš... Ja zo svojej pozície toto neovplyvním...
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Focusss » 11 úno 2020, 15:59

Všechny příkazy máš plnit přímo a bez zdržování..
Pokud Simon neurčí jinak, ez as fuck
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod JoynerLucas » 11 úno 2020, 17:54 VIP

odyseenko píše:
Focusss píše:
Dedukuj mi jaké bylo slovíčkaření třeba u ' po otevření cel do boxu na zadní stěnu, nebo k zadní" ..

Presne to, že povedia, že čo tam.. Má tam ísť? Má tam bežať? Má tam walkovať? Má tam plávať? Má tam doskákať? Chápeš... Ja zo svojej pozície toto neovplyvním...

Už dlouho je zavedeno, že příkazy se mají plnit přímou cestou a bez zdržování, tudíž argument co mají dělat, je bohužel úplně mimo..
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Focusss » 11 úno 2020, 19:21

Přesně tak Devile.

Tak co teda, napíše mi tu ta osoba která tuhle blbost vymyslela? Nebo si třeba uvědomuje že to byl nesmysl a nechce si házet dortík na hlavu?
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 12 úno 2020, 12:32 VIP

Tak pár FKs, MFKs jsem rozdal ze startu, ale to jsem zvládal i bez nových pravidel xdddd
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Focusss » 12 úno 2020, 15:47

ViktorOnlyJB píše:Tak pár FKs, MFKs jsem rozdal ze startu, ale to jsem zvládal i bez nových pravidel xdddd

Nejsi měkký :D
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod BarryAtua » 12 úno 2020, 21:01

Zkuste si představit, že vůbec nevíte, co je jailbreak a jako nový hráč se připojíte.
"Na výstřel!"
A nový hráč co? Má na něj koukat? Má na něj jít?
Věřím, že tahle změna celkově novým hráčům hodně pomůže a ty staré.. no, ti se budou muset naučit říkat jedno slovo navíc.
Not big deal, navíc ty příkazy se slovesy zní o dost lépe.
BarryAtua
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Další

Zpět na JailBreak Servery