Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !

Příspěvekod troublEe » 02 pro 2014, 21:25 VIP

Ahojte, mali by sme s Qellom taky nápad , že či by sa nemohol urobiť SoccerJam server na gamesites ?! :) Kto by bol za tak nech napíše sem :)
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !

od Rumcajz » 02 pro 2014, 21:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !

Příspěvekod Qwell » 02 pro 2014, 23:33

Chtěl napsat s Qwellem, ale to je jen drobnost :D

Přesně tak, pojďmě sepsat "petici", podepište se do tohoto topicu, že chceme SJ na GS
Qwell
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoolder » 03 pro 2014, 10:13

Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám :).
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod troublEe » 03 pro 2014, 10:18 VIP

Hoolder píše:Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám :).

Ok potom mu napíšem :D
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Qwell » 03 pro 2014, 15:34

Hoolder píše:Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám :).

Právě proto už tu není... Musíme ukázat že je o tom zájem. Taky by to hned bavilo víc lidí, kdyby to pořádně uměli. Proto bych byl ochotnej jednou za čas dělat takový "treninky" - jde tam dělat mnohem více věcí než jen běhat a střílet. Taky by byla potřeba nakonfigurovat server tak jak by vypadat měl a nastavit určitá pravidla. Se vším všudy bych byl ochoten pomoct.

Taky by se dali pořádat zábavný turnaje. Chci jen říct že SJ by mohl být přínosný pro GS a určitě by tím udělali radost více lidem. Proto je potřeba dát vědět všem lidem, kteří by o to měli zájem, ať přispějí komentářem do tohoto topicu.
Qwell
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoolder » 03 pro 2014, 16:01

Qwell píše:

Právě proto už tu není... Musíme ukázat že je o tom zájem. Taky by to hned bavilo víc lidí, kdyby to pořádně uměli. Proto bych byl ochotnej jednou za čas dělat takový "treninky" - jde tam dělat mnohem více věcí než jen běhat a střílet. Taky by byla potřeba nakonfigurovat server tak jak by vypadat měl a nastavit určitá pravidla. Se vším všudy bych byl ochoten pomoct.

Taky by se dali pořádat zábavný turnaje. Chci jen říct že SJ by mohl být přínosný pro GS a určitě by tím udělali radost více lidem. Proto je potřeba dát vědět všem lidem, kteří by o to měli zájem, ať přispějí komentářem do tohoto topicu.

Tohle říká každej, pak to dopadne tak jak jsem psal :). Napište Dwandymu, uvidíte co vám na to řekne.
Tady zamykám, aby z toho nebyl flame.
Hoolder
Spamer
Spamer

Zpět na Gamesites.cz