• Stránka 1 z 1
[V]Spam voice//Pipik
Nick: Pipik
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:0:458439763, https://ctrlv.cz/ktcl
Důkaz: http://leteckaposta.cz/546071732
Vyčasovaní: Hned od začátku, po celou dobu dema.
Datum incidentu: 17.7. 2020
Popis okolností: Hráč již předchozí kolo pouštěl písničky do voicu.
Doufám, že je zde vše v pořádku a předem děkuji za vyřízení nahlášení.
S pozdravem,
Katie
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:0:458439763, https://ctrlv.cz/ktcl
Důkaz: http://leteckaposta.cz/546071732
Vyčasovaní: Hned od začátku, po celou dobu dema.
Datum incidentu: 17.7. 2020
Popis okolností: Hráč již předchozí kolo pouštěl písničky do voicu.
Doufám, že je zde vše v pořádku a předem děkuji za vyřízení nahlášení.
S pozdravem,
Katie
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
[V]Spam voice//Pipik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spam voice//Pipik
Díky za nahlášení opravdu si toho vážím 
Až na to, že server kde jsem hrál si přál abych něco pustil jen tak do pozadí, protože je na serveru ticho
tak poprosím screeny všech hráčů co psali do chatu
to že ty se připojíš a ani nenapíšeš že ti to vadí, když jste se normálně mohli bavit protože jsem tu hudbu měl na 5 Procent. Nedokážu pochopit hráče jako jsi ty, který si hru nedokáže užít s hudbou a přispůsobit se serveru
teda většině
To že jsi zakomplexovaná žena, která me HUNTÍ po Serverech abys pořád točila demo ti je stejně k ničemu 
Dostanu ban a tak moc ti zničím život, že si ani nedokážeš představit jak moc
Díky za pochopení adminům, kteří by sami hudbu do pozadí ocenili a né že by hned začali píčovat když to vůbec nebylo úmyslem kazit tím požitek ze hry. Nikdo mi na serveru neřekl, že bych to měl vypnout, Všichni jen ať pustím tamto a tamto. tak ať se tento rozmazlený fracek naučí přizpůsobovat se většině a né jen vidět sama sebe. Díky

Až na to, že server kde jsem hrál si přál abych něco pustil jen tak do pozadí, protože je na serveru ticho

Dostanu ban a tak moc ti zničím život, že si ani nedokážeš představit jak moc

Díky za pochopení adminům, kteří by sami hudbu do pozadí ocenili a né že by hned začali píčovat když to vůbec nebylo úmyslem kazit tím požitek ze hry. Nikdo mi na serveru neřekl, že bych to měl vypnout, Všichni jen ať pustím tamto a tamto. tak ať se tento rozmazlený fracek naučí přizpůsobovat se většině a né jen vidět sama sebe. Díky

EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
Je jedno, že s tím ostatní hráči souhlasí, ty spamovat voice jakožto hráč nesmíš 

Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
-
Delmento - Amatér
Ty jako její přítel budeš stát za ní at se deje co se deje bohuzel, to ze jste se nasli 2 potrati a royumite si tak vám to přeju 

EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
Když tam píšeš, že je zakomplexovaná
Zcela upřímně, ať už by to byl kdokoliv, nemusel by jsi to být ty, tak by zde skončil pod stejným nahlášením
Jen protože jsi neustále problémový hráč, tak se nemůžeš divit, že se zde objevíš ještě dostkrát třeba

Zcela upřímně, ať už by to byl kdokoliv, nemusel by jsi to být ty, tak by zde skončil pod stejným nahlášením

Jen protože jsi neustále problémový hráč, tak se nemůžeš divit, že se zde objevíš ještě dostkrát třeba

Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
-
Delmento - Amatér
Kdyby ti došlo, že jsem DIP hráč a vlastně všem, tak se tu neobjevím Admin co s ním hraju mi řekne ať se trošku zas sklidním a j e to v cajku, ale když máte potřebu nahlašovat jak kidi "bonzovat" tak bohužel jak chcete je po vašem 

EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
NohomoBeLiked píše:Díky za nahlášení opravdu si toho vážím
Až na to, že server kde jsem hrál si přál abych něco pustil jen tak do pozadí, protože je na serveru tichotak poprosím screeny všech hráčů co psali do chatu
to že ty se připojíš a ani nenapíšeš že ti to vadí, když jste se normálně mohli bavit protože jsem tu hudbu měl na 5 Procent. Nedokážu pochopit hráče jako jsi ty, který si hru nedokáže užít s hudbou a přispůsobit se serveru
teda většině
To že jsi zakomplexovaná žena, která me HUNTÍ po Serverech abys pořád točila demo ti je stejně k ničemu
Dostanu ban a tak moc ti zničím život, že si ani nedokážeš představit jak moc![]()
Ty jakožto hráč nemáš používat hudbu na spamování do voice. Každý hráč si může pustit v extérním programu nějakou hudbu, protože každý poslouchá něco jiného a ty tu nejsi od toho, abys jim dělal DJe na serveru. Pokud toto pravidlo nebudeš respektovat, budeš banován jak tady v PP, tak i na serveru, když tam bude admin.
Pokud bys chtěl dělat DJe, tak máš tu jedinečnou možnost si udělat DJ Jožina a pouštět hudbu na našem teamspeaku.
https://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php?bid=271 Děkujeme za nahlášení a zamykám kvůli spamu.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1