I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirith/JB1

Příspěvekod dfgsfd » 26 pro 2014, 11:09

čuus
Chtěl byc si stěžovat na admina spiritha, dal sem první reakci na napsaní slova do chatu "anal" a on mě za to pleskl o zem, pokud vím slovo je spisovné a slušné. Vždycky když sem tuto reakci dával nebyl nikdy problém a to jsem to dával i před Aweem :) takže sem ho trochu nepochopil :)
Demo sice nemam ale na serveru v době slaya byli 4 admini + HLTV tak snad nebude nějaký velký problém toto nedorozmění vyjasnit:)
dfgsfd
Amatér
Amatér

Spirith/JB1

od Rumcajz » 26 pro 2014, 11:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith/JB1

Příspěvekod Spirith » 26 pro 2014, 11:18

Ak je podľa teba slušné a normálne dávať takéto reakcie doobeda cez deň, keď je na servery plno mladistvých osôb tak by si sa mal nad sebou zamyslieť:)
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dfgsfd » 26 pro 2014, 11:23

Jžš došlo ty že takové slova poznaji děti už v 1 třídy jsou sproštějši než většina lidi a pokud vím toto slovo je slovníku spisovné češtini a mluví se o ní v bible je to normalní slovo jako např. chodidlo to že si mentalně labilní a neumíš mluvit za to už já bohužel nemužu, přiznej si svou chybu aspon :)
dfgsfd
Amatér
Amatér

Příspěvekod Roxtedy » 26 pro 2014, 13:38 VIP

O tom, kto tu je mentalne labilny, by som na tvojom mieste nehovoril. Chcel som ta presunut ja ale Spirith bol rychlejsi. A to som ti do voice povedal (ked si zobral simona a pocul som tvoj hlas), ze vo vzduchu citim ban. MUCHA aspon na tie Sviatky by si sa mohol spravat ako clovek. Ty proste budes stale skusat co ti prejde a co nie. Ale neboj ta puberta raz prejde :) (dufam :D)

Nemyslim si ze admin pochybil, rovnako by som konal aj ja.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2014, 23:26

Hráči nesmí používat vulgární nebo jinak oplzlé příkazy. Tento příkaz je v pořádku.
Adminům bude domluveno :roll:
Stížnost oprávněná
lock

btw. nepamatuji si že by ji někdo přede mnou dával..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy