• Stránka 1 z 1
Spirith/ JB3
Boxoval som na mieste na rebriku na mape jail_bailonX a prišlo ku mne CT a ja som ho boxol a dostal som kill aj ked som boxoval na mieste a nehýbal myškou, Horor to videl a Spirith napísal na toho CT čo ma zabil hambi sa xDD a dalšie kolo mi bolo povedané, že to nebol FK, ale napadnutie, pokiaľ viem tak box na mieste sa može a je to demencia CT, že liezol ku mne a plus dostal som za to ban.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Spirith
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[neznalost pravidiel]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:897278809'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.40.2'
[AMXBans] =======================================
Neviem či spolu volali na TS, ale vyzera to tak, že sa poznali. Pokiaľ viem, tak box na mieste a nehýbat myškou je povolený, lenže Spirith povedal, že to bolo napadnutie. Ani to nevidel a ide tvrdit niečo iné...Dostanem ban za neznalost a o chvilu prinesiem SS pravidiel kde je napísané, že BOX NA MIESTE NEHYBANIM MYSKOU JE POVOLENY ! Som zvedavý čo na to povie Spirith. Chcem aby to nejaký vyšší z adminov prezrel demo.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Spirith
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[neznalost pravidiel]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:897278809'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.40.2'
[AMXBans] =======================================
Neviem či spolu volali na TS, ale vyzera to tak, že sa poznali. Pokiaľ viem, tak box na mieste a nehýbat myškou je povolený, lenže Spirith povedal, že to bolo napadnutie. Ani to nevidel a ide tvrdit niečo iné...Dostanem ban za neznalost a o chvilu prinesiem SS pravidiel kde je napísané, že BOX NA MIESTE NEHYBANIM MYSKOU JE POVOLENY ! Som zvedavý čo na to povie Spirith. Chcem aby to nejaký vyšší z adminov prezrel demo.
- Nenazranec
- Amatér
Spirith/ JB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith/ JB3
Dopustil ses pokusu o napadení CT, kdy si stál za zády CT které hlídalo ostatní, boxoval a napadl si jej.
Vůbec nepiš blbosti o tom že je to demence CT, demenci předvádíš ty, když ti to bylo asi 5x vysvětleno a pořád si jedeš svoje..
Stížnost se zamítá
lock
Vůbec nepiš blbosti o tom že je to demence CT, demenci předvádíš ty, když ti to bylo asi 5x vysvětleno a pořád si jedeš svoje..
Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1