• Stránka 1 z 1
spray logo
pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim
-
nordic - Kolemjdoucí
spray logo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: spray logo
nordic píše:pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim
no my jsme ti s tím fakt nic udělat nemohli ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
nordic píše:pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim
OMFG ako môže niekto napisať místo s Y. To je uz fakt zlé...
-
WARNING - Mistr
Vlastné spray logá (.wad) sú nastavené tak že ak si ten (.wad) súbor vložíš do CS1.6,tak potom nesmieš ísť do Options (v hre) .Takže chyba je v tebe.
BTW. Sprejovať možeš len keď si VIP
lock
BTW. Sprejovať možeš len keď si VIP

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer