• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Spray logo
Ahojte,
rád bych si vytvořil svoje spray logo na CS 1.6. Program na konvertování, se mi podařilo najít hned, ale teď mi vyvstal velký problém
Potřeboval bych poradit, jaký program použít k tvorbě samotného spray loga
Přeci jenom Malování není to pravý ořechový... Je mi jasný že na fóru to tu bude někde vypsaný, ale částečně kvůli lenosti a hromadě příspěvků se mi zatím žádný topic podobného stylu nepovedlo najít.
Předem díky za rady hráč Jeffy
rád bych si vytvořil svoje spray logo na CS 1.6. Program na konvertování, se mi podařilo najít hned, ale teď mi vyvstal velký problém

Předem díky za rady hráč Jeffy
- Jeffy
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Spray logo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spray logo
Ahoj,
ten "program na spray loga" ti iba prekonvertuje obrázok na správny typ súboru ktorý ti hra akceptuje (iba sa robím múdrym preto používam odborné výrazy ktorým asik nechápeš).
Takže postupne - ak si chceš vytvoriť vlastné spray logo musíš si ho najprv vytvoriť v programe v ktorom sa robí grafika čiže obrázky. Na to je najlepší program Photoshop avšak je dosť náročný (tým myslím zložitý) avšak ak chceš pokračovať v robení grafiky určite ti odporúčam tento software, ak chceš iba jedno spray logo, môžeš skúsiť program gimp. Nikdy som ho neskúšal, iba čo som čítal celkom dosť si ho chvália pre nováčikov. Ak sa ti nechce inštalovať software do PC, môžeš skúsiť niečo ako zjednodušený photoshop online na tejto stránke - pixlr.com.
ten "program na spray loga" ti iba prekonvertuje obrázok na správny typ súboru ktorý ti hra akceptuje (iba sa robím múdrym preto používam odborné výrazy ktorým asik nechápeš).
Takže postupne - ak si chceš vytvoriť vlastné spray logo musíš si ho najprv vytvoriť v programe v ktorom sa robí grafika čiže obrázky. Na to je najlepší program Photoshop avšak je dosť náročný (tým myslím zložitý) avšak ak chceš pokračovať v robení grafiky určite ti odporúčam tento software, ak chceš iba jedno spray logo, môžeš skúsiť program gimp. Nikdy som ho neskúšal, iba čo som čítal celkom dosť si ho chvália pre nováčikov. Ak sa ti nechce inštalovať software do PC, môžeš skúsiť niečo ako zjednodušený photoshop online na tejto stránke - pixlr.com.
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Doporučuji ti Zoner Photostudio, ale bohužel musíš zaplatit či si to nějak zarid. :S
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Tak spray logo se mi podařilo udělat během chvilky... Mno máme tu zase to pověstné ALE 
Jakmile použiji program DecalConverter v1.3, který jsem stáhnul přímo odtud z fóra http://www.gamesites.cz/forum/jak-si-vytvorit-vlastni-spray-logo-t62084.html, tak po vložení obrázku (formát .JPG) mi to dole napíše červeně: Working in progress, please wait...
Načež by se mi měl daný obrázek načíst a zobrazit, což se nestane (v každém foto/video návodu se obrázek načte bez problému a je vidět). Zkoušel jsem více různých obrázků s různými velikostmi a podporovanými formáty, opět bez reakce... Stáhnul jsem dokonce i ten covertor z jiných stránek, ale pořád marně
Mám takový pocit, že mi není souzeno abych používal jiná než základní spray loga 

Jakmile použiji program DecalConverter v1.3, který jsem stáhnul přímo odtud z fóra http://www.gamesites.cz/forum/jak-si-vytvorit-vlastni-spray-logo-t62084.html, tak po vložení obrázku (formát .JPG) mi to dole napíše červeně: Working in progress, please wait...
Načež by se mi měl daný obrázek načíst a zobrazit, což se nestane (v každém foto/video návodu se obrázek načte bez problému a je vidět). Zkoušel jsem více různých obrázků s různými velikostmi a podporovanými formáty, opět bez reakce... Stáhnul jsem dokonce i ten covertor z jiných stránek, ale pořád marně

- Jeffy
- Kolemjdoucí
Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku?
dík moc za odpovede 

-
FaKeInK - Amatér
FaKeInK píše:Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku?dík moc za odpovede
Udělal si ho aji přes ten program?
- Zde máš návod: https://www.youtube.com/watch?v=6A6rMB1jLPI
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
FaKeInK píše:Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku?dík moc za odpovede
musíš ho mít ve .wad souboru a musíš to dát do složky cstrike

e. Musí se jmenovat tempdecal.wad
Naposledy upravil iDeviLeKKK dne 18 dub 2015, 07:39, celkově upraveno 1
-
Jeffy píše:Tak spray logo se mi podařilo udělat během chvilky... Mno máme tu zase to pověstné ALE
Načež by se mi měl daný obrázek načíst a zobrazit, což se nestane (v každém foto/video návodu se obrázek načte bez problému a je vidět). Zkoušel jsem více různých obrázků s různými velikostmi a podporovanými formáty, opět bez reakce... Stáhnul jsem dokonce i ten covertor z jiných stránek, ale pořád marněMám takový pocit, že mi není souzeno abych používal jiná než základní spray loga
Pokud seš Windows 7 stáhni si Hl Tag Converter

-
tempdecal.wad
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
-
Spid3rMan - Drbna
Pošli mi do PMky .jpg obrázek a já ti obratem pošlu překonvertovaný soubor ve správném formátu
-
Hoolder - Spamer
Re: [řešíme] Spray logo
Ahoj,
logo je úspěšně vytvořené a plně funkční jak na SP, tak i na MP. Problém byl v tom, že Decal Converter nefunguje, na Win 7 a výš... Použil jsem HL Tag Converter a ten mi logo přeformátoval během mžiku.
Všem děkuji za rady/typy a žádám adminy o Lock topicu
logo je úspěšně vytvořené a plně funkční jak na SP, tak i na MP. Problém byl v tom, že Decal Converter nefunguje, na Win 7 a výš... Použil jsem HL Tag Converter a ten mi logo přeformátoval během mžiku.
Všem děkuji za rady/typy a žádám adminy o Lock topicu

- Jeffy
- Kolemjdoucí
Re: [řešíme] Spray logo
Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1