• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[Vyresene]Sťažnosť na admina/duch vianočných banov
- Název topicu - DUCH VIANOČNÝCH BANOV/JB1
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topí
V zápätí ešte upozorním na jeho všemocný slovník, ktorý tak prirovnám k 12 ročnému decku. Tak 5 minút pred udelením banu na chat mal pekný slovník na hráča JAY.. To, že mu ten hráč nadával si nemyslím, že ho muselo viesť k tomu, aby mu opätoval nadávky. Nesie pekný vzor ostatným hráčom, ako sa majú správať v neprítomnosti nejakého admina na servery.. PEACE
2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topí

2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV
-
jero666 - Pokročilý
[Vyresene]Sťažnosť na admina/duch vianočných banov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina/duch vianočných banov
Staznost opravenna, s adminom si pokecam 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyresene]Sťažnosť na admina/duch vianočných banov
Ďalšia sprostá odpoveď.. Nie som idiot, aby som nevedel, že si to ty. Nehrám na servery týždeň ani dva .. Je to krásna vizitka pre hráčov, ktorý prídu na server a takto ich odmenia.. Banuješ vaše jedlo servera. Prajem pekný život tomu serveru aj keď dlhý nebude .. U
-
jero666 - Pokročilý
A co jako chces, moze sem napsat WHo alebo peto to same ak ta to potesi. Nebo jako sem napise nejaky serif ? Ano a potrestal som Garlina 
Nebo co si jako predstavujes ze sa stane ? Mam sa ti omluvit ze som ti stupil na bebik ? Plomin plomin ja uz nebudem

Nebo co si jako predstavujes ze sa stane ? Mam sa ti omluvit ze som ti stupil na bebik ? Plomin plomin ja uz nebudem

-
Aby si zmenil svoje dementné chovanie na úrovni decka. Ja nebudem chcieť, aby si sa ospravedlnil, keď na tom servery nebudete mať hráčov.. A , keď už sa aj chceš ospravedlniť, tak prosím ťa normálne a nie ako úplne decko.. Nie som určite prvý taký, ktorý sa na vašom servery po tomto pripojí menej ako má. Človek si príde normálne zahrať na servery a odradí ho chovanie admina a nie hráča. Zdar
-
jero666 - Pokročilý
Tak tam nehraj co ti na to mam pvoedat, mne sa moje spravanie paci 

-
Aspoň, že môžeš byť v živote frajer tu.. Nehraj tam ty a všetko bude v poriadku.. My ho živíme.. Ty sa tam momentálne iba prikrádaš
-
jero666 - Pokročilý
Ty ho zivis myslis tym ze si si kupil EVIP za 16 eur z ktoreho ma gs cca 6 eura ? To jo si normalne zivitel
ja tam hrat budem a budem si tam hrat jak sa mi zapaci
Ak sa to tebe nepaci tak tam nehraj 
jo no aspon ze mozem byt frajer tu, na rozdiel od teba ty nemozes byt frajer ani tu ani tu

jo no aspon ze mozem byt frajer tu, na rozdiel od teba ty nemozes byt frajer ani tu ani tu

-
Písal som v množnom čísle, to si si mohol všimnúť. Tento prípad sa nestal určite prvému VIP hráčovi. Už, keby to bolo aj tých 6€, ale keď už v tom budú 10ti hráči, tak tam je mesačný chod ty génius. Nejdem strácať s tebou čas. Vidím na tvojich odpovediach, že nemáš ani rozum.. Frajer ani "tu" ani "tu". To bude tých 4000 hodín na csku, čo ťa nakŕmili .
-
jero666 - Pokročilý
neee prosim neodchadzaj uz budu hodnej, este mi neco napis plissss
PS vies preco mam 4000 hodin v csku ? Lebo 3000 hodin som stravil testovanim modov a robenim veci pre GS aby ma tu pak nejaky píčus mohol nasierat a brat si ma do huby a psat co on velkeho pre gs nerobi ze si kupil vipko
PS vies preco mam 4000 hodin v csku ? Lebo 3000 hodin som stravil testovanim modov a robenim veci pre GS aby ma tu pak nejaky píčus mohol nasierat a brat si ma do huby a psat co on velkeho pre gs nerobi ze si kupil vipko

-
Čakám ešte na nejaké vyjadrenie druhého admina, aký majú k tomu postoj.
TVOJE PS:
Kde som napísal, že si pre GS nič nespravil

DRUHE PS: Určite ti udelili tie práva, aby si tu mohol potom robiť bordel frajer.
TVOJE PS:

DRUHE PS: Určite ti udelili tie práva, aby si tu mohol potom robiť bordel frajer.
-
jero666 - Pokročilý
Mne prava nikto neudelil
Nahodil som si ich sam
A ja bordel nedelam, testujem vydrz ludi v hranicnych situaciach. Nemal by som ti to hovorit ale delam naborara pre tajnu organizaciu. Viac ti povedat nemozem

-
Stále čakám na vyjadrenie admina, ktorý mi udelil ban na chat, prečo to spravil a ešte plnohodnotné ospravedlnenie, že som bol ukrátený o 6 hodín komunikácie v chate, alebo vyjadrenie druhých adminov.
-
jero666 - Pokročilý
wtf ? Vsak ja som ti dal ban na chat, a napsal som sorry ze som ti stupil na bebik, tak co viac chces 

-
Nič.. Treba to riešiť s niekym iným.
-
jero666 - Pokročilý
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3