I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)

Příspěvekod mcBjl » 04 čer 2019, 13:24

FENOMEN mě bezdůvodně kicknul na serveru Furien #1 poté mne opakovaně kicknul a dal mute na 10 minut
První kick byl za

*DEAD* dissrespect : 75fps
*DEAD* dissrespect : se hraje dobe
(VIP) Pandicka : 600 fps se hraje na piu

nevidím dobrý důvod kicku nikomu jsem nenadával jen jsem si zanadával tzv. do vzduchu
poté mě kicknul za:

*DEAD* (VIP) Pandicka : take fenomen je adminek jo
LN goldeN is joining the Terrorist force
skajl killed FLEXI5_DIAxa with knife
*DEAD* (VIP) Pandicka : nebo co
poté jsem se s ním dohadoval proč mě kicknul a nechtěl mi ani napsat rozumný důvod pouze :chováš se jak hulvát
a já jediné co jsem chtěl znát dobrý důvod za to jsem dostal ban na 10 minut(mute)
mcBjl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)

od Rumcajz » 04 čer 2019, 13:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)

Příspěvekod F3N0M3N » 04 čer 2019, 14:17 VIP

Zdravím,

co kdyby jsi sem doložil celý ten chat?
Nenapsal piu, ale napsal jsi to tak, jak se to píše, napsal jsem ti, ať nenadáváš a ty jsi napsal "nebreč". Dále pokračovala nekončící hádka, když jsem ti několikrát napsal, ať to neděláš. Ty jsi mě do toho místo toho provokoval, tak jsme dospěli k dalšímu kicku a následnému banu na 10 minut, který obsahuje tedy i tu zmiňovanou proovkaci, nikoliv jen nadávky.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2019, 15:43

Admin mi pošle hráčovo hlstats do PM. Díky ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2019, 15:54

Z hlstats je patrné, že kick byl v pořádku. Dále si pak udělal chybu, když ses opakovaně pouštěl do admina a dožadoval odpovědí na tvé otázky za co kick, když si nic neudělal atp.. každým dalším rýpáním si mohl dostat další a další kick..
Kick byl oprávněný, tím to pro admina končí. Ty jako hráč pokud nesouhlasíš s postupem admina, máš možnost podat stížnost. Máš to však jít udělat hned a neřešit to na serveru. Od toho tato sekce je a spravedlnosti by bylo učiněno za dosti.
Takto mohu stížnost jen zamítnout a tobě doporučit řešit problémy příště rovnou zde.

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy