I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: [Admin zrušen]Stížnost na admina fokume mou fe | BB1

Příspěvekod F3N0M3N » 15 lis 2018, 16:29 VIP

Proč bych si měl myslet, že jsem mistr světa? :) Poděkoval jsem Groosovi i Gerakovi. Ano můj topic nebyl dostatečně podložen důkazy, ale jestli se hned objevily dema, které moje stěžování si pouze potvrzovali nebo prostě dali najevo, že si práva nezasloužíš, tak bych si ty důkazy dřív nebo později obstaral sám. A možná taky admina topic motivoval se podělit o své zážitky s tebou.
A asi tu nemusíme řešit PMky, hráčovi urážky na mou adresu typu "10 leté dítě mám přetené" a neustálé opakování "zaplé legendy" je něco, co nemá žádnou váhu a je to maximálně k smíchu.
PS: Moje příspěvky mají vždy velkou sledovanost, to není kvůli tvému jménu ani pro něj :)
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

od Rumcajz » 15 lis 2018, 16:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod PinkeiSlinky » 15 lis 2018, 16:52

Tvoje stížnosti mají velkou sledovanost protože se chce každý podívat jaký jsi debil :lol: :lol: :lol: :lol:
PinkeiSlinky
Amatér
Amatér

Re: Stížnost na admina fokume mou fe | BB1

Příspěvekod GeracikxD » 15 lis 2018, 17:25

ToXiCwOw píše:
F3N0M3N píše:Aktuálně nemám, co bych dodal a rozumím, díky za ochotu. A možná bych i touto cestou zkusil porposit, jestli by nebylo možné přidat na server Anticheat Monitoring, který by řešení podobné situace velmi usnadnil, na furienu to funguje výborně.

Když zaregistruji nějakou další situaci, pokusím se být připravenější, hlavně s klidnější hlavou a třeba se tu zase uvidíme.

PS: Nic osobního TOXIC to nebylo, ale dost mě naštvalo to vymýšlení o těch nadávkách, které podle tvých slov měly směřovat z mé strany na tvou adresu.
Stejně tak by se mohl zamyslet Arnostek, který mi pro jistotu napsal 3 pmky, z kterých jsem se dozvěděl, že píšu sr**ky.

Fenonem a aby si si nemyslel nieco take ze sa to stalo na zaklade tejto veci nakolko si sa odhodolal kamaratovi odpisat az po tom co ma Gross zrusil :D tak sam ti nato napisal to ze tvoja stiaznost vlastne nebola opodstatnena a myslis si teraz ze si majster sveta :D ako mozno si ale jedine sam pre seba ten pravy je Gerak ktory si dal tu namahu prist pozriet na server za ucelom tym ze chce zhodit kolegu z A-Teamu zaco mu patri dost velky obdiv z mojej strany uz len z toho hladiska ze mi nedokazal prist povedat ani pol slova na tsko ale vsetko len pisal to tiez nieco svedci o cloveku si myslim tak nejaky mensi dodatok k tomu vsetkemu som chcel napisat :) a este raz ti pogratulovat za skoro 1000 zobrazeni na cest mojho mena na forku

Keď si ma tu spomenul tak ti k tomu napíšem toľko že stým nemám nič spoločné. Ja som ťa len dôrazne upozorňoval ze to čo robíš je na odobratie práv. A pravdu? Zaslúžil si si to .

Ak gross bude chcieť tak ti napíše kto v tom má prsty alebo aspoň potvrdí že odomňa nemá nič.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy