I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Admin zrušen]Stížnost na admina fokume mou fe | BB1

Příspěvekod F3N0M3N » 12 lis 2018, 16:50 VIP

Dobrý den,

dnes jsem hrál basebuilder, když jsem si zabral svým velkým blokem první místo na spawnu (bohužel jsem v tu dobu ještě netočil demo). Hráč Laky se mi tam začal mačkat s tím ,že tam byl ON první (NEBYL). Na to jsme kvůli němu začal natáčet. Admin se přehodil do spectu. Mezitím, co mě Laky první jasně začal podhazovat blokem pryč admin začal oddělávat moje bloky! I přes to, že jsem byl první. Začal jsem upozorňovat opět na to, že jsem byl první, admin toho nechal, ale vůbec nijak netrestal mě ani hráče Lakyho.
Protože vím, že se jedná o admina T O X I C a že spolu tak nějak spolupracovávají na serveru, Laky je lepší a je tam prostě taková užší skupina elitních hráčů (viz Ujo, Strengi, kteří právě tohoto admina "nechávají" tak, že mu jedinému chodí HS zastavují apod. dělají mu tzv fullku a Laky zase spolupracuje víc s těmi 2 zmiňovanými hráči, tak myslím, že to pouto funguje i mezi těmito dvěma a schválně mu nadržoval).
Na demu můžete vidět, že když to admin úplně ignoruje, tak s Lakym prostě bojuji, tak jako on, strkám na něj blok apod., následně tam schválně nechávám svůj blok, na screenech potom můžete vidět, že mu to zase admin upravil tak, aby se tam mohl dostat, já svůj kemp nikde neměl, navíc mi úplně schoval jeden tunelový blok pod zem.
Další část stížnosti je, že admin další kolo za CT jen tak bezdůvodně zablokoval mou vlastní kempu!!
Když jsem ho podruhé upozorniůl ,že mi blokuje můj tunel, tak napsal pouze "noa".
Poslední část je, že zneužil práv pro přehození se od ZM k CT, bohužel tohle nemůžu dohledat, možná to půjde poznat z dema, ale myslím, že nepůjde. Týmy byly nevyrovnané, proto z našeho týmu, kde nás bylo více to přesunulo pár lidí k druhému (admin byl mezi nimi). Měl být tedy znovu ZM, když došlo k incidentu s Lakym, přehodil se do spectu, začal mi dělat ze hry paseku, a potom se přehodil k CT a normálně hrál, takže o chybu asi nešlo...

Důkazy: http://leteckaposta.cz/366873997
Je tam spousta screenů, ale myslím, že pokud si přečtete, co jsem napsal, tak pochopíte, jak co je a kam to patří, případně odpovím na nějaké dotazy a připomínky.

Kdyby měl basebuilder jako většina ostatních serverů HLTV záznam, tak tu mám dávno důkazy snad na zrušení.

Díky
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Admin zrušen]Stížnost na admina fokume mou fe | BB1

od Rumcajz » 12 lis 2018, 16:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina fokume mou fe | BB1

Příspěvekod Izmael » 12 lis 2018, 20:12 VIP

Zdravím,

počkáme na vyjádření admina a poté někdo z HLSA nebo Groos se vyjádří s verdiktem.
Díky za strpení.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ToXiCwOw » 12 lis 2018, 23:01 VIP

Tyzden sa s tyzdnom zenil a je to tu konecne dosla nejaka staznost aj namna kedze mna sameho kickuuu admini iba tak zo servera bez udania nejakeho dovodu a neriesim to absolutne lebo kazdy sa moze pomylit ale ti na BB MALOKTO pochopi. A je ti smutne ten blok tam bol prvy ale v mieste dalej od spawnu kde si mal aj nasledne stavat a blizsie sa posunul vlastne laky ktory mal normalny kemp a odblokoval som mu to :) takze nabuduce trebabpozerat kde ten blok vlastne aj pustis a co sa tyka uzsej skupinky a pomahania :) strengi tam nehra uz neviem kolko to je zabudnuta kapitola a z ujom vychadzame dobre to je cele nevravim ze som v zivote neupravil nijaky kemp ci uz hracovi alebo sebe ale bolo to z jedniehi dovodu a tovjenten aby dany hrac si to BB uzil a nie z nejakeho nadrziavania takze tak a keby mam oocitat nadavky ktore si mi napisal tak neviem ci by som sa tu vobec takto rozpisoval stavaju sa aj ovela horsie veci ale ked myslis ze takto je to fer nemam stym problem vyriesit to aj verejne
Najlepší može byť iba jeden

Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
ToXiCwOw
Drbna
Drbna

Příspěvekod ToXiCwOw » 12 lis 2018, 23:05 VIP

Before h8 me for gramatikzz rulez pisane z mobilu tak poprosim brat ohlad vdaka

ToXiCwOw
Drbna
Drbna

Příspěvekod F3N0M3N » 13 lis 2018, 00:30 VIP

Je hezké, že chceš, aby si to hráči užili, ale podle mě by jsi měl jednat tak, jak admin má, ale tohle je samozřejmě na tvých nadřízených, jak se na to dívají a jaké máte v a-teamu pravidla. To je věc první.
Druhá je, že se tu oháníš nadávkami, které jsem ti napsal?
Zde je moje hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=316754 - za posledních 7 dní žádná nadávka a už vůbec ne na tebe. Samozřejmě by se tam asi dřív nějaké drobnější našly, ale to je teď úplně jedno A rozhodně nebyly mířené nikdy na tebe A pravděpodobně jsi ani nebyl na serveru, protože by mi to pak zřejmě neprošlo, protože jsem na BB nedostal snad ani jedno upozornění nebo kick za to, že bych někomu nedával nebo dokonce adminovi (to bych si ani nedovolil...)
Třetí věcí je, že lžeš. Stejně tak jako tu na mě házíš špínu, že ti nadávám, když to není vůbec pravda (případně dodej důkazy, které asi tak na 99,9% nebudou existovat). Tak lžeš, že tvůj blok první. U Lakyho by se o tom dalo diskutovat možná, protože začátky kola bývají poměrně akční, hlavně na této mapě. No tady k tomu došlo až později. Psal jsem tu už na tebe stížnost s prvními bodem ohledně Lakyho, proto jsem tvé blokování dal až na poslední místo. Byl jsem teda afk a napadlo mě, že bych možná už mohl být CT (ano neplnil jsem chvíli...). Spawn byl už zabraný, konkrétně jsi tam měl nějaký blok i ty, vzal jsem vzadu blok a přibližně uprostřed mapy začal stavět, když v tom jsi tam přiběhl ty, začal stavět kolmo na můj build a během posledních vteřin stavebního času jsi mi strčil kus bloku do kempy, který jsi použil pouze jako ztížení vstupu pro ZM do tvého kempu. Svědčí o tom i mé HLstats s časy kdy jsem o tom na tebe upozorňoval. Mimochodem jsem tě na to upozornil při stavění i při schování (opět viz HLstats a mé důkazy). Ty máš jako admin možnost pohnout s bloky, ať už jsou cizí nebo tvé, ať už se hraje, schovává nebo staví. Tvrdíš, že se snažíš, aby hráči hlavně hráli a užili si to a nehrotíš hned vše nebo jak jsi to teď sám napsal. Proto jsi teda pravděpodobně pomohl Lakymu s jeho stavbou, i když už dávno byl čas na schování a stavět se nemělo. Proč jsi teda nemohl posunout svůj blok? Místo toho jsi mi arogantně napsal "noa", jak jsem již zmiňoval v prvním příspěvku stížnosti.
To měl být jako můj trest za ty nadávky na tebe, které neexistují? :roll: Tvůj cíl je tedy, aby si hráči hru užili, a potom místo toho, aby jsi jednal racionálně a podle určitých způsobů, kterými by se měl admin řídit zvolíš přístup otravného dítěte, které zablokuje cizím kempu, protože se jim něco nelíbí?
Opět dodávám ,že mě mrzí, že neexistuje HLTV záznam z basebuilderu.
Jinak to tvé vyjadřování tady se mi také příliš nelíbí "Before h8 me for gramatikzz rulez pisane z mobilu tak poprosim brat ohlad vdaka". Ale to je taková drobnost, jen mě docela urazila s tím vším, co tu teď řeším...

Adminovo HLstats, které jsem si chtěl pro jistotu najít, jestli mi něco neuniklo, mě docela překvapilo:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=236032
2018-11-12 20:40:34 ti blb. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_dust_v1_mini
2018-11-12 20:19:33 KOT. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_dust_v1_mini
2018-11-12 20:19:32 TY KO. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_dust_v1_mini

[i]2018-11-11 16:49:16 a v piatok padne gsko. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_inferno_classic
2018-11-11 16:49:13 zajtra HLSA len tak. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_inferno_classic
2018-11-11 16:48:41 demencia pdola mna. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_inferno_classic

Možná je to vytržené z kontextu, tak se případně omlouvám, ale je to takové dost zvláštní a neprofeisonální i dost ostatních zpráv :mrgreen:
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod V3N0M » 13 lis 2018, 15:12

Gamesites je super
V3N0M
Amatér
Amatér

Příspěvekod Arnostek » 13 lis 2018, 15:54

F3N0M3N píše:Dobrý den,

dnes jsem hrál basebuilder, když jsem si zabral svým velkým blokem první místo na spawnu (bohužel jsem v tu dobu ještě netočil demo). Hráč Laky se mi tam začal mačkat s tím ,že tam byl ON první (NEBYL). Na to jsme kvůli němu začal natáčet. Admin se přehodil do spectu. Mezitím, co mě Laky první jasně začal podhazovat blokem pryč admin začal oddělávat moje bloky! I přes to, že jsem byl první. Začal jsem upozorňovat opět na to, že jsem byl první, admin toho nechal, ale vůbec nijak netrestal mě ani hráče Lakyho.
Na demu můžete vidět, že když to admin úplně ignoruje, tak s Lakym prostě bojuji, tak jako on, strkám na něj blok apod., následně tam schválně nechávám svůj blok, na screenech potom můžete vidět, že mu to zase admin upravil tak, aby se tam mohl dostat, já svůj kemp nikde neměl, navíc mi úplně schoval jeden tunelový blok pod zem.
Další část stížnosti je, že admin další kolo za CT jen tak bezdůvodně zablokoval mou vlastní kempu!!
Když jsem ho podruhé upozorniůl ,že mi blokuje můj tunel, tak napsal pouze "noa".
Poslední část je, že zneužil práv pro přehození se od ZM k CT, bohužel tohle nemůžu dohledat, možná to půjde poznat z dema, ale myslím, že nepůjde. Týmy byly nevyrovnané, proto z našeho týmu, kde nás bylo více to přesunulo pár lidí k druhému (admin byl mezi nimi). Měl být tedy znovu ZM, když došlo k incidentu s Lakym, přehodil se do spectu, začal mi dělat ze hry paseku, a potom se přehodil k CT a normálně hrál, takže o chybu asi nešlo...

Kdyby měl basebuilder jako většina ostatních serverů HLTV záznam, tak tu mám dávno důkazy snad na zrušení.

Ako aktívny hráč na tomto serveru a svedok tejto situácie si dovolím vyjadriť sa k tomuto všetkému...
1.) Netuším prečo sa tu obraňuješ celý príspevok tým že si tam mal prvý blok keď na tvojom deme nieje ani zmienka o tom kdo ho tam mal prvý. Práve naopak tam je vidno že si k tej kempe dobehol až potom čo to mal LakyP už rozostavané.
2.) Je jasné že sa admin prehodí do spectu keď videl že LakyP tam mal prvý blok a nejaký hráč mu tam do toho začal stavať. Naopak by si zaslúžil pochvalu za ochotu, že sa prehodil do spectu aby dohliadol na to aby nejaký hráč nekazil hru iným a neblokoval hráčovy LakyP kempu.

Protože vím, že se jedná o admina T O X I C a že spolu tak nějak spolupracovávají na serveru, Laky je lepší a je tam prostě taková užší skupina elitních hráčů (viz Ujo, Strengi, kteří právě tohoto admina "nechávají" tak, že mu jedinému chodí HS zastavují apod. dělají mu tzv fullku a Laky zase spolupracuje víc s těmi 2 zmiňovanými hráči, tak myslím, že to pouto funguje i mezi těmito dvěma a schválně mu nadržoval).

3.) Neviem prečo tu píšeš niečo takéto kedže tam chodíš raz za pár týždňov a tvoje informácie sú absolútne chybné. Toxic nemá dôvod nadržiavať hráčovy LakyP už len z toho dôvodu že sa nemajú v láske a celkovo LakyP je veľmi problémový hráč.

4.) Aj keď sa už LakyP upokojil a snažil sa postaviť si svoj kemp na druhej strane steny tak ty si ho začal bugovať do vzduchu a následne si mu tam hodil naschvál blok do kempy aby si mu znemožnil do nej prístup. Ako keby ste po sebe hádzali kamením...
On ma bugne-bugnem ja jeho. On mi dá do kempy blok-tak prečo by som ja nemôhol tak blok do kempy jemu? Dúfam že nakoniec budeš potrestnaý ešte aj ty, kedže na demu je vidieť kopu pravidiel ktoré si porušil... Ak bude treba nebude mi robiť problém ich tu všetky vypísať.
5.) Myslím že admin svoju kempu nestaval s úmyslom bloknúť tvoju kempu... A ak tam svoju kempu začal stvať skôr a ty si mu postavil svoju stavbu pred jeho tak to tu nemá vôbec čo robiť... Ale sú tam zase iba screeny a hádzanie špiny na admina bez dostatočných dôkazov takže sa tu môžme večne dohadovať kto konal správne... Myslím že admin tým "noa" reagoval prehnane ale na druhú stranu ho aj chápem, kedže len kolo predtým tam F3N0M3N stváral to čo je vidno na demu.

6.) Celej druhej časti stiažnosti chýba dostatočný dôkaz v podobe napr. dema, takže si myslím že možme niečo posudzovať keď nám tu priložíš demo z toho kola. A nedohladal som v tých tvojích fotkách ani to že sa tými prehodili kvôli nepomeru hráčov. Ak sa teda neprehodili admin sa prehodil k CT lebo CT byť mal. Takže zase a znovu hádžeš špinu na admina ktorú nemáš nijak podloženú. Ak sa mýlim a je to tam, budem rád ak ma opravíš.

7.)
Pravidla počtu CT v jedné stavbě:
0-4 CT = 1 CT na stavbu
5-x CT = 2 CT na stavbu

Na konci dema je vidno ako si vošiel do stavby inému CT ak keď nebolo u CT dosť hráčov na to aby ste mohli byť 2. Kde si následne strávil kolo.

Myslím že táto stiažnosť nieje dosť profesionálna a už vôbec nemá dosť dôkazov na to aby niečo dokázala...
Videl som toto dianie na vlastne oči a ak by na mojom názore záležalo tak by som 80% jeho tvrdení pokladal za nepravdivé a nedostatočne podložené.
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ToXiCwOw » 13 lis 2018, 17:06 VIP

Krasne deň prajem :)

Hneď takto na sprijemnenie dnna uz teraz viem ze bude radost to demo casovat aby sa vlastne videlo ze kto ma pravdu co sa tyka tohto a rozhodne uz s lakym kamaratom niesom a ani nič ine a co sa tyka chat logu tak ano bola to slaba chvilka ked na serveri bolo vlastne par ludi a nikto si to nezobral osobne nakolko viem ako to bolo a dosvedcila by ti to kludne ta cela moja druzina ako je arnost,venom,bochnik,wolfik a strateny strengi vlstne cize takto co sa tyka tohto ale ked ti to spravi dobre tak uznam ze si sefko leno ja by som si asi takuto namahu nedal co sa tyka tohto ale to demo si pozriem do kazdeho detailu a poriesime to teda.

Pekny zvysok dna prajem

ToXiCwOw
Drbna
Drbna

Příspěvekod F3N0M3N » 13 lis 2018, 17:50 VIP

Přečetl jsem si vaše příspěvky, které byly věcné a také totálně mimo to, co sem patří, po cestě z přednášky na telefonu a pokusím se sem napsat body, které mi uvízly v hlavě.

1. věc je, že tu neřešíme mě, minimálně ne nějakou minulost, která se ani netýkala basebuilderu. Řekl bych že každý má nějakou, že V3N0Me? Ale i přes to se sem trochu vyjádřím.
Ano gamesites jsem svým chováním na konci srpna poškodil byla to blbost a dovolím si tvrdit, že mě k tomu vyprovokovalo několik podnětů ať už z ze zdejšího online světa nebo i reálného (viz končení působení ve sportovním klubu, kde jsem byl 4 roky nebo vystresovaný konec prázdnin kvůli opravné maturitě, kterou jsem btw zvládnul a teď úspěšně studuji na VŠ :) ). Každopádně mě zaujala ta špína, že neustále cheatuji a poškozuji portál apod. Já sem přišel řešit normální stížnost, která je dle mého názoru poměrně konstruktivní a podložená i nějakými důkazy ne si sem honit ego a házet špínu okolo sbee, abych poškodil portál nebo někoho. Pak by mi přišlo zvláštní, že na tu dobu, co tu hraji, mám pouze jediný ban za cheating a jeden za účastnění se u bugu, které přišly ihned za sebou. Ani rank či jiná statistika nějakému supoer aimu a strafům neodpovídá, spíš hraji poměrně průměrně poslední dobou, protože nemám zase tolik času a mám už starší slabší notebook. Naopak poměrně dlouhou dobu jsem portál poměrně dobře reprezentoval, prezentoval a také tu adminoval, čehož je mi svědkem bůh a můj youtube kanál, který už bohužel není aktivní, ale videa tam pořád jsou, jen většina soukromá ;) A ten odkaz na riscript, to už tu bylo snad 100x, myslel jsem, že vás přešlo sdílet tuhle fake information...
Jinak také poměrně seriózné, až na ten jedne krátký úlet působím na fóru poměrně profesionálně, nezakládám zde zbytečné blbosti a rozhodně nikoho nepoškozuji. Naopak nahlašuji jiné cheatery, když zrovna neseženu admina na steamu (což mi třeba GrooS možná i potvrdí, že jsem třeba jeho volal na server nedávno[zmiňuji to protože předpokládám, že se bude podílet na verdiktu pravděpodobně]) stejně tak máte možnost nahlásit vy mě. Tak tu nam ě prosím přestaňte útočit, ať už je to v zájmu ochrany kamaráda nebo naopak shození (mě) nepřítele.

2. věc. Já TOXICA vždy na serveru respektoval, do včerejšího dne. Pravděpodobně ho budu respektovat i nadále, pokud mě tam nebude nějak ponižovat, zneužívat svých práv nebo se chovat, jak by se chovat neměl. Myslím, že sám může potvrdit, že jsme si tam jednou i docela v pohodě napsali apod. Dokud jsem nedopsal tuto stížnost a nevyhledal si informace na HLstats, tak mě ani nenapadlo, že to může být on. Čekal jsem jiného neaktivního admina nebo nového.

3. věc neustále zde zmiňuji, že je škoda, že na tomto serveru není možnost stáhnout si demo z HLTV.
Ano přesně tak, já maximálně souhlasím s názory, co jste zde psali, že moje důkazy mohou být nedostatečné, ale zároveň pořád nějaké důkazy mám, na kterých si tohle zakládám. Bohužel nejsem věštec, a tak jsem nebyl připravený točit demo s minutovým náskokem, aby moje stížnost mohla být dokonalá na 150%. Naopak jsem se snažil pracovat i s tím, co jsem měl možnost získat. A jsem připraven přijmout verdikt, ať už bude takový nebo takový... Každopádně ten je na nějakých šerifech případně HLSA a ne na vás...

4. Jak jsem již psal, omlouvám se, pokud je chat vytržený z kontextu. Začal jsi lhát o mém chování (viz minulý můj příspěvek stížnosti) stejně tak jako další hráči, co se zde přidali (zajímalo by mě fakt, kdy jsem často blokoval spawn a kradl bloky, to jsi si mě zřejmě s někým spletl... když už ten mód hraji několik let a dřív jsem tam měl i práva a opět bez důkazů, jen špína, jako ty "nadávky" na admina...) Každopádně takhle jsi mě napadl, a tak jsem se snažil získat jakékoliv další informace a důkazy, které mi gamesites nabízí...

5. Ano blokoval jsem Lakyho stejně jako on mě. Věděl jsem, že porušuji pravidla, ale šlo mi o něco víc než o nějakou hrozbu 30 minutového až pár hodinového banu, šlo mi o tuhle stížnost. To jak admin tuhle situaci řešil atd. ale fakt se nejedná o nějaké můj denní chléb nebo jak se tomu říká... Počty s CT umím a také nás na začátku kola bylo 5, hlavně díky tomu, že se tam admin pomocí admin práv přehodil, když měl být podle mě ZM, jak jsem již zmiňoval... Pokud bychom náhodou fakt byli jen 4, tak se maximálně jednalo o mou náhodnou nepozornost, ale nezdá se mi, že by to tak bylo..
Nechápu, co je myšleno jeho umírněním, kdy si začal stavět na druhé straně svůj tunel. Pokud jste si nevšimli, tak neustále blokoval můj tunelový blok, jak jsem tam pak měl postavit klasickou kabinku, abych tam nečupěl jak hlupák a neměl pak šanci nikoho pořádně zasáhnout ze zbraně...

6. Adminovo blokování - Opět jsem to už napsal. Já tam stavěl první, admin měl nějaký blok u spawnu, když jsem začínal stavět. Následně, když už jsem pokládal další blok, tak se začal přemisťovat tam dozadu, kolmo na mě. V ten moment tam bylo místo na průchod atd atd. blok, který blokoval mou kempu přidal až později... Kdybyste jsi to aspoň pozorně přečetli, nemusel bych to sem psát znovu. Možná je to trochu moje chyba, za kterou se případně omlouvám, protože jsem to nezmínil hned na začátku, ale až v dalším příspěvku. No stejně, pokud se už chcete vyjadřovat ke stížnosti, tak bych předpokládal, že si přečtete i doplňáující komentáře, ať už tu nepadá zbytečná duplicita nebo kvůli tomu, že vám pak uniknou podtzatné informace...

Nevím, snad jsem se vyjádřil dostatečně a hlavně ke všemu. Dál už budu čekat na verdikt vyšších a případně doodpovím někomu z adminů nebo podobně postaveným lidem, kdyby bylo potřeba. Blbosti jsem sem fakt nepřišel řešit.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod GrooS » 13 lis 2018, 23:42 VIP

Podle tvého dema neusoudím jestli si tam měl první blok nebo ne, jelikož demo začíná ve chvíli kdy tam máte oba bloky a pak se vzájemně bugujete o bloky, z toho si maximálně odnesu to, že jste oba šuliny co se vztekají. Pro admina je tato situace velmi těžká, aby usoudil kdo tam byl první, když se takováto situace může odehrávat během vteřiny, sledovat nejde úplně všechno, spíš si myslím, že si admin toho nevšiml nebo si nebyl jistý, ale o tom se můžeme jen dohadovat.

Druhou část stížnosti lze těžko dle screenu nějak posoudit, mohlo vtom hrát roli více faktů, např to, že si šel příliš blízko k jeho base a tím si ohrozil to, že ti to neúmyslně blokne apd, proto je lepší mít demo a nejlépe točit hned jak se napojíš na server, toto je neprůkazné. Každopádně mohl v takovéto situaci reagovat, že by blok posunul nebo nejlépe odstranil a nereagoval slovy "noa", o tom si sním určitě pokecám a vysvětlíme si to.

Každopádně ti děkujeme, že si nás upozornil na adminovo chování viz chat, admin za toto bude potrestán a budeme doufát, že nic takového u něj už neuvidíme.

Máš možnost se k tomu vyjádřit, případně dodat nějaké další důkazy, hlavně nepiš slohovky jak máš ve zvyku :D
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod meezzko » 14 lis 2018, 00:00

Neviem či može za to mobil že si pomyliš I s Y, a Z so S. To je skôr tvoja hluposť a zaostalosť. Taktiež tvoje vyjadrovanie nieje moc na urovni dospelého človeka, no skôr dieťaťa
meezzko
Amatér
Amatér

Příspěvekod F3N0M3N » 14 lis 2018, 00:39 VIP

Aktuálně nemám, co bych dodal a rozumím, díky za ochotu. A možná bych i touto cestou zkusil porposit, jestli by nebylo možné přidat na server Anticheat Monitoring, který by řešení podobné situace velmi usnadnil, na furienu to funguje výborně.

Když zaregistruji nějakou další situaci, pokusím se být připravenější, hlavně s klidnější hlavou a třeba se tu zase uvidíme.

PS: Nic osobního TOXIC to nebylo, ale dost mě naštvalo to vymýšlení o těch nadávkách, které podle tvých slov měly směřovat z mé strany na tvou adresu.
Stejně tak by se mohl zamyslet Arnostek, který mi pro jistotu napsal 3 pmky, z kterých jsem se dozvěděl, že píšu sr**ky.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod ToXiCwOw » 14 lis 2018, 17:41 VIP

Takto ani ja som nemal nikdy nic proti tebe a ani to neplanujem mat ja mam kazdopadne na tuto celu situaciu uplne odlisny nazor ale budiš uz sa nijako ocividne nezhodneme cize som rad ze sa to takto vyriesilo a snad sa to nebude uz nikdy opakovat a uzijeme si spolocne chvile na BBčku ;)

ToXiCwOw
Drbna
Drbna

Příspěvekod GrooS » 14 lis 2018, 21:54 VIP

Na základě dalších dem, na kterých je vidět jasné zneužívání práv, byl admin zrušen.
Vyřešeno....
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ToXiCwOw » 15 lis 2018, 16:12 VIP

F3N0M3N píše:Aktuálně nemám, co bych dodal a rozumím, díky za ochotu. A možná bych i touto cestou zkusil porposit, jestli by nebylo možné přidat na server Anticheat Monitoring, který by řešení podobné situace velmi usnadnil, na furienu to funguje výborně.

Když zaregistruji nějakou další situaci, pokusím se být připravenější, hlavně s klidnější hlavou a třeba se tu zase uvidíme.

PS: Nic osobního TOXIC to nebylo, ale dost mě naštvalo to vymýšlení o těch nadávkách, které podle tvých slov měly směřovat z mé strany na tvou adresu.
Stejně tak by se mohl zamyslet Arnostek, který mi pro jistotu napsal 3 pmky, z kterých jsem se dozvěděl, že píšu sr**ky.

Fenonem a aby si si nemyslel nieco take ze sa to stalo na zaklade tejto veci nakolko si sa odhodolal kamaratovi odpisat az po tom co ma Gross zrusil :D tak sam ti nato napisal to ze tvoja stiaznost vlastne nebola opodstatnena a myslis si teraz ze si majster sveta :D ako mozno si ale jedine sam pre seba ten pravy je Gerak ktory si dal tu namahu prist pozriet na server za ucelom tym ze chce zhodit kolegu z A-Teamu zaco mu patri dost velky obdiv z mojej strany uz len z toho hladiska ze mi nedokazal prist povedat ani pol slova na tsko ale vsetko len pisal to tiez nieco svedci o cloveku si myslim tak nejaky mensi dodatok k tomu vsetkemu som chcel napisat :) a este raz ti pogratulovat za skoro 1000 zobrazeni na cest mojho mena na forku

ToXiCwOw
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy