ts.gamesites.cz. Těšíme se na vaši návštěvu

Stižnost

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 20:54 VIP

Dopředu prosim ty kteři se nemaji vyjádřovat ať sem nic nepišou.

Bylo to takhle, dohrál jsem hru a šel jsem se podivat do DJ roomek jestli tam je pořádek a jestli jim to hraje kvalitně. Uviděl jsem v Rádiu GS hodně lidi s zapnutým mikrofonem tak jsem se tam šel podivat co tam je (nikdo neměl show ani nikdo neměl nahozeného channel admina). Tak jsem tam došel byl jsem potichu, poslouchal jsem je a Legenda nadával na Ilneara a ostatni se tomu v mikrofonu smáli - nevim jestli toto patři do rádia GS asi spiš ale ne, co? Tak jsem napsal správci room (Peklovi)na FB že tam nikdo dnes nemá show a nikdo tam ani nemá zapnutý mikrofon. Pekloo mi napsal "jj off" takže jsem jim vypnul mikrofon. No byl přitomný i admin a DJ fero Mikos, který z toho měl asi srandu a proto jim zapnul mikrofon znovu zpátky a já jim je opět vypnul protože nikdo z nich neměl mit povolený mikrofon. Pak teda jim Mikos zapnul znovu mikrofony, tak jsem už nevypinal mikrofony - pouze Legendovi - promiňte ale nenechám si nadávat od takovýho člověka. Mikos z toho měl zase srandu zřejmě. Poté přišel DoSty s tim, že kdo jim vypnul mikrofon, všichni napsali Naiz. A DoSty mi odebral DJ fera. Napsal jsem mu že proč mi ho odebral a on si mě moovnul. Poté to pokračovalo ústně. DoSty mě řekl, že tam nemám ani já channel admina a že to neni moje starost starat se jim do Rádia GS - v pravidlách je že DJ fero je povinen udržovat pořádek a základy slušného chováni v DJ's room a Rádio GS je pokud vim DJ's room. Poté mi DoSty řekl, že ta room patři všem třem HL DJům. - To je blbost ne? Když v popisku Rádia GS je že správci roomky je Kori a Pekloo.

Dodávám, že DoSty se ani nezaptal jak to vlastně bylo - rovnou mě zrušil - asi ho to bavi nebo opravdu nevim.

+ Dodávám, že mě Mikos kickl - což nevim za co.

Takže vlastně já jsem napsal správci GS rádia (Peklovi) - ten mi napsal ať off mic - já tak udělal a za to jsem odebranej.

Očekávám, že za tuto stižnost budu na seznamu permanentně zakázaných DJů protože to je stižnost na HL DJe.

Žádám aby když už jsem se nějak provinil abych trest nedostal jen já, ale každý a nedivalo se na to, či je kdo kamarád.

Diky Naiz
Naiz
Profesionál
Profesionál

Stižnost

od Rumcajz » 18 led 2015, 20:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stižnost

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 20:56 VIP

Zde přidávám ještě úryvky z pravidel.

# Udržovat pořádek a základy slušného chování v roomkách DJ´s
V roomke môže hrať kedykoľvek iba ten, kto tu má nahodeného Channel admina
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:18 VIP

Takže z dovolením bych se k tomu vyjádřil já a napsal, jak to bylo u mně.

Byla mi napsaná PM-ka, že Naiz - DJ FERO vypíná mikrofon. Šel sem do roomky pod jinou identitou a pozoroval sem co se tam děje, jak jsem přišel do room, tak se tam normálně povídalo, tak jako obvykle, když se přesuneme z DJ room's a to nevadí nikomu z nás (Pekloo, Kori, já) Vypnul si mikrofon jednou Petrysovi za to, že ti něco řekl, OK TO BERU. Potom mu to opět někdo nahodil a vypnul si mu to zas a to není všechno, tys to vypnul celé roomce. Za nic. Za to, že si tam normálně povídali ? To snad ne. Několikrát, když jsme byli v karaoke room a nikdo nechtěl zpívat, tak se většinou přesuneme do Radio Gamesites a tam si povídáme a nikdy nikomu to nevadilo. To, že tam je napsaný Pekloo a Kori správce room neznamená, že do toho nemůžu zasáhnout já co se tam děje. A dále to není vše Naizi tvoje chování včera v DJ room by si měl vyřešit ještě s tebou Kori, jak mi psal.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN

Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:28 VIP

,, Očekávám, že za tuto stižnost budu na seznamu permanentně zakázaných DJů protože to je stižnost na HL DJe. ''

A tohle z cela nechápu, proč bys měl být na listině permanentně zamitnutých DJ. To, že sem ti odebral DJ FERA, neznamená, že nemáš opět šanci se ním stát.

- A docela mě to i naštvalo Naizi, a nevím jestli sis chtěl rypnout do nás. Sám víš, že jsme udělali několikrát očistku i permanentně zakázaných DJ, protože taky mají právo na druhou šanci. Ke všem jsme stejně přisní, ať je to kdokoliv a myslí si co chceš. Tohle je z moje ho hlediska všechno.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP

D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ilneart0p » 18 led 2015, 21:29

Ahoj jelikož jsem v topicu zmíněný, tak se musím naize zastat, legenda mi nadával a ostatní se jen smáli, naiz zakročil a vypnul všem mikrofony tak je Mikos všem zase zapl a legenda (petrys) neustále nadával mě a ostatním i na naize a na jeho nos, nevím co s ním má, ale řekl bych že ho to urazilo a každý známe petryse, konečně někdo kdo zaznamenal šikanu na TSku na mě :) pak se divíte že se chovám, tak jak se chovám no.

- Osobně si myslím že naiz použil mozek a jednoho z mála se musím zastat :) Byl tam nepořádek, jen kvůli petrysovi, který se chtěl ukázat a udělat ze sebe frajera, řekl bych že si to pobere každý, jak chce.
Dosty, tentokrát má opravdu naiz pravdu.

Peace, ilnear.
Ilneart0p
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:33 VIP

Díky za vyjadření.

To, že sem došel do Radio Gamesites pod jinou identitou, tak tam mluvil pouze Mikos a Petrys.. normálně si tam povídali, nic víc. A to, že někdo někomu nadával a pokuď nadával hrubě, tak měl Naiz informovat jednoho z HL.DJ. Mě osobně nepřišla žádná PM-Ka, typu, př.. ,, Ahoj dosty, petrys, bla bla.. mi nadávají v room. '' Pokuď Mikos z toho měl srandu, tak s ním se to vyřeší taktéž a hodíme řeč na TSku.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP

D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod PEto » 18 led 2015, 21:36

D0Styy píše:Díky za vyjadření.

To, že sem došel do Radio Gamesites pod jinou identitou, tak tam mluvil pouze Mikos a Petrys.. normálně si tam povídali, nic víc. A to, že někdo někomu nadával a pokuď nadával hrubě, tak měl Naiz informovat jednoho z HL.DJ. Mě osobně nepřišla žádná PM-Ka, typu, př.. ,, Ahoj dosty, petrys, bla bla.. mi nadávají v room. '' Pokuď Mikos z toho měl srandu, tak s ním se to vyřeší taktéž a hodíme řeč na TSku.

cital si vobec co pisal v prvom poste ? pisal peklovi
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Ilneart0p » 18 led 2015, 21:39

Dosty, došel si pozdě, od samého začátku tam se tam do mě petrys navážel :) Nechtěl jsem to řešit, protože petryse nějakou dobu znám, ale když se to už začlo řešit, tak to dořešit až do konce, řekl bych že se tu ani Mikos, ani Petrys nevyjádří :) Dosty, naiz psal že psal Peklovi, jak psal peto .
Ilneart0p
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:45 VIP

,, Tak jsem napsal správci room (Peklovi)na FB že tam nikdo dnes nemá show a nikdo tam ani nemá zapnutý mikrofon. Pekloo mi napsal "jj off" takže jsem jim vypnul mikrofon. No byl přitomný i admin a DJ fero Mikos, který z toho měl asi srandu a proto jim zapnul mikrofon znovu zpátky a já jim je opět vypnul protože nikdo z nich neměl mit povolený mikrofon ''

Pokuď myslíš PEto tohle, že psal Peklovi. Takže tohle vysvětlím tak... Několikrát sám od sebe Peklo navrhl, že bychom se mohli přesunout do Radio Gamesites a povídat si tam, několikrát to tak i bylo. A většinou to tak chodí a vůbec nevadí, že si tam někdo občas pokecá :) :arrow: i když tam nemá nahozeného VIP CHANNEL ADMINA a ani Show
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP

D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 21:47 VIP

Jsem na mobilu, postupne to budu procitat a zitra na pc k tomu dopisu sve.

Dosty - ano to verim ze te to nastvalo, ale to i me. Podivej se na to v jake stojim pozici ted.

Myslim, ze az na ten jeden problem (kdysi, jak jsem ti lhal, ty vis) jsem s tebou vychazel dobre ale toto me nastvalo od tebe.

Ilnear - ano na me ucho nadaval. :D -.-

Jako jo Ilnear je to co je, ale snad ma pravo aby se s nim chovalo jako s clovekem a nemusi byt hned nadavky na jeho osobu.
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 21:48 VIP

Tam se pise o channel adminovo a ne vip channel adminovi ale.
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:51 VIP

Ano, naštvalo. Děláš, jako kdybychom nahazovali po tají DJ FERA někomu, kdo nehraje, nebo že někomu nadržujem.

A to, že Ilnearovi někdo nadával, tak to si myslím, že má řešit tak, že napíše někomu Vyššímu, který má práva. Pokuď to neřešil a nechal si to líbit je už jeho věc.

J

e.info : :P já se tu fakt dobře pobavim ještě
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP

D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 21:54 VIP

Na co by psal, vsak pritomny byl Mikos (prava 4) - prava 4 myslim staci na kick ne? :'o
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod D0Styy » 18 led 2015, 21:58 VIP

Jako Naizi nevím čím opravdu přemýšlíš a už vůbec nevím proč mě tady zrovna do toho taháš, že tam byl Mikos a měl práva 4 a nic neudělal. To už si řeš s Mikosem a pokuď nic neudělal a nijak nereagoval a opravdu se to mu smál a měl z toho srandu, tak nevím jak se to bude řešit.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP

D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Naiz » 18 led 2015, 22:04 VIP

proc ? protoze ja kvuli tomuto prisel o DJ fera

zitra pres k pc k tomu budu psat, tak nelockovat prosim
Naiz
Profesionál
Profesionál

Další

Zpět na Vše o TeamSpeaku