• Stránka 1 z 1
[Zlatá stredná cesta k bohatstvu]
Zdravím , moje meno je Tomino a chcel by som vytvoriť nejakú diskusiu o tom , akým spôsobom je tá cesta k bohatstvu. Ako si zarábate skiny , prípadne , tradujete a máte z toho nejaký profit? Osobne sa snažím klasicky si privyrábať a to tým , že budem stavovať. Klasické rulety a nejaké iné veci typu toho sú podľa mňa pre boháčov čo majú v invente aj viac ako +- 200 eur.
Na internete som hľadal mnoho spôsobov ako si privyrobiť.
Čo si myslíte o ľudoch ktorí do cska sýpú nemalé peniaze aby si kupili knife?
Môj názor je taký že je to ich voľba a podľa mna to je veľká zbytočnosť keďže mne by stačil aj nejaký 20€ skin.
Zistil som , že na internete v dnešnej dobe fičí zengaming a csgodouble...
Obidve som vyskúšal , a zo csgodouble som si odniesol prenádhernú USP GUARDIAN za 40 centov. To ostatné som prebil
(Ak by mi niekto chcel poslať coiny na rozbehnutie tak sa mi ozvite #Kappa).
Zengaming je vlastne stránka kde hrajete 1v1 alebo 2v2 proti súperom. (samozrejme sa to ešte upgraduje).
Za vyhratie zápasu 1v1 dostanete 10 zencoinov.
A za pozvanie kamaráta dostanete 50 zencoinov.
Zengaming som osobne nijak neskúšal pretože zbytočne sa tam zlostiť zo súperom , radšej pozvať kamaráta a uľahčí vám to tých 5 zápasov. Samozrejme , ak ste gold/silver a nemáte žiadnych kamarátov čo hrajú CS:GO alebo podobne tak nečakajte že to budete mať za týždeň.
Samozrejme som skúšal ruletu , presnejšie stránku csgopowerball , je to proste gambling a prebíjanie. Hodíte tam 20€ skin a niekto vam tam hodí 200€ knife. RIP skin
KEĎ CHCETE TAK TENTO TEXT ČO SOM PÍSAL SKIPNITE A PREČÍTAJTE SI HLAVNÚ OTÁZKU :
Ako si v poslednej dobe získavate skiny?
Ak sa vám tento článok páčil tak ma môžete ale nemusíte podporiť tým , že ak máte záujem hrať zengaming , prípadne csgodouble tak mi môžete pomôcť tým že do csgodouble free coins zadáte kod : THETOMINOSK
A na zengamingu mi môžete teda pomôcť tak , že sa zaregistrujete na tomto linku : http://zengaming.co/r?zen=407571 , tým pádom ja dostanem 50 coinov a budem fakt rád že sa aspoň niekomu tento článok páčil a že to za to stálo hľadať na internete tie spôsoby ako si ziskať skiny.
Ešte raz hovorím , ak to nechcete urobiť , tak NEROBTE , do ničoho vás nenutim.
- TheTominoSK
07.01.2016
Na internete som hľadal mnoho spôsobov ako si privyrobiť.
Čo si myslíte o ľudoch ktorí do cska sýpú nemalé peniaze aby si kupili knife?
Môj názor je taký že je to ich voľba a podľa mna to je veľká zbytočnosť keďže mne by stačil aj nejaký 20€ skin.
Zistil som , že na internete v dnešnej dobe fičí zengaming a csgodouble...
Obidve som vyskúšal , a zo csgodouble som si odniesol prenádhernú USP GUARDIAN za 40 centov. To ostatné som prebil

Zengaming je vlastne stránka kde hrajete 1v1 alebo 2v2 proti súperom. (samozrejme sa to ešte upgraduje).
Za vyhratie zápasu 1v1 dostanete 10 zencoinov.
A za pozvanie kamaráta dostanete 50 zencoinov.
Zengaming som osobne nijak neskúšal pretože zbytočne sa tam zlostiť zo súperom , radšej pozvať kamaráta a uľahčí vám to tých 5 zápasov. Samozrejme , ak ste gold/silver a nemáte žiadnych kamarátov čo hrajú CS:GO alebo podobne tak nečakajte že to budete mať za týždeň.
Samozrejme som skúšal ruletu , presnejšie stránku csgopowerball , je to proste gambling a prebíjanie. Hodíte tam 20€ skin a niekto vam tam hodí 200€ knife. RIP skin
KEĎ CHCETE TAK TENTO TEXT ČO SOM PÍSAL SKIPNITE A PREČÍTAJTE SI HLAVNÚ OTÁZKU :
Ako si v poslednej dobe získavate skiny?
Ak sa vám tento článok páčil tak ma môžete ale nemusíte podporiť tým , že ak máte záujem hrať zengaming , prípadne csgodouble tak mi môžete pomôcť tým že do csgodouble free coins zadáte kod : THETOMINOSK
A na zengamingu mi môžete teda pomôcť tak , že sa zaregistrujete na tomto linku : http://zengaming.co/r?zen=407571 , tým pádom ja dostanem 50 coinov a budem fakt rád že sa aspoň niekomu tento článok páčil a že to za to stálo hľadať na internete tie spôsoby ako si ziskať skiny.
Ešte raz hovorím , ak to nechcete urobiť , tak NEROBTE , do ničoho vás nenutim.
- TheTominoSK
07.01.2016
- TheTominoSK
- Amatér
[Zlatá stredná cesta k bohatstvu]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zlatá stredná cesta k bohatstvu]
Zengaming je běh na kruci dlouhou trať pokud jsi na to solo s nízkým rankem
(vlastní zkušenost .. 16 Zápasů,pouze 5 win..
)

- AlzaIsPregnant
- Amatér
• Stránka 1 z 1