I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] TTT

Příspěvekod filipprochy » 26 led 2020, 11:30

Dobrý den.
Chci aby Sarmi neignoroval hráče. Říkal jsem mu ať udělá něco s GaWneRem a on nic nedělal.
GaWneR hitoval vlastní T, blokoval a byl TOXIC. Já to říkal Sarmimu a on nic nedělal a viděl to, ale nic s tím neudělal. Byl jsem naštvaný tak jsem nadával na toho GaWneRa dostali jsem MUTE a když nadával GaWneR tak nic nedostal. Když jsem dostal MUTE tak jsem řekl ať LIL TOM mu řekne to co jsem mu napsal a on ho IGNOROVAL. IGNOROVAL mě LIL TOMA prostě bych chtěl aby neignoroval hráče kteří potřebují pomoc a že si přijde jenom něco zahrát a všechno má u prdele. Děkuji -FaMiK-. :o :shock:
filipprochy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] TTT

od Rumcajz » 26 led 2020, 11:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT

Příspěvekod MortySimon » 26 led 2020, 12:00

filipprochy píše:Dobrý den.
Chci aby Sarmi neignoroval hráče. Říkal jsem mu ať udělá něco s GaWneRem a on nic nedělal.
GaWneR hitoval vlastní T, blokoval a byl TOXIC. Já to říkal Sarmimu a on nic nedělal a viděl to, ale nic s tím neudělal. Byl jsem naštvaný tak jsem nadával na toho GaWneRa dostali jsem MUTE a když nadával GaWneR tak nic nedostal. Když jsem dostal MUTE tak jsem řekl ať LIL TOM mu řekne to co jsem mu napsal a on ho IGNOROVAL. IGNOROVAL mě LIL TOMA prostě bych chtěl aby neignoroval hráče kteří potřebují pomoc a že si přijde jenom něco zahrát a všechno má u prdele. Děkuji -FaMiK-. :o :shock:

A nějaké důkazy? Demo třeba?
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ahojajsemtomik » 26 led 2020, 12:01

Klídek!!!
Obrázek
ahojajsemtomik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sarmi » 26 led 2020, 19:12 VIP

Přišel jsem, hráč řval a hodil tam nějakou nadávku, dostal kick. Dál už byl v klidu. To, že ti vadilo i to, že pouze mluvil, není můj problém. Po tvém kicku jsi nadával dál, sám jsi řekl, že za to dostaneš mute, stalo se. I když sem hodíš demo, nic jiného nevykoumáš. Ale pokud i tak budeš chtít, napsal jsem tohle. Víc toho psát nebudu. ;)

e. Někomu jsem dával slay za blokování. Nevím komu. Každopádně nebudu trestat něco, co jsem neviděl, na základě toho, že mi to řekne nějaký Famik.
Sarmi
Mistr
Mistr

Příspěvekod ZelezoBeton » 27 led 2020, 12:33 VIP

Dôkaz si nepredložil čiže verím tvrdeniu admina a v jeho konaní nevidím nič zlé.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy