• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: UPDATE DEATHMATCH
Nechápem ľudia čo sa Vám nepáči. Čo je na tom zlé ? Skoro všetky efekty/skiny sa dajú vypnúť , máte tak akú máte presnosť , koľko ste dali killov po sebe a samé vychytávky. Všetko sa posúva ďalej, aj veda sa posúva ďalej , školstvo sa posúva ďalej , tak tým pádom aj hry/herné servery nie ? Mne sa to náhodou veľmi páči.
-
Elwyn - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
taky nedokážu pochopit ty co remcají, vždyt si to všechno můžou nastavit tak jako to bylo, tak v čem je pak problém?
)

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Elwyn píše:školstvo sa posúva ďalej
Nedá mi to ale musím namietať... školstvo sa nikde neposúva dlhé roky

Každopádne update ponúka dobré zmeny a možnosť sa vrátiť k pôvodným veciam...
Takže na niečo pindať je totálne mimo... respektívne typická naša vlastnosť...
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1
Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
-
STeKo - Drbna
OK všechno přežiju, a je fakt, že to VIP aspoň generuje peníze pro chod GS a tím padém i DM..... ale ty lagy teda ne!!!!
Mám 100mb net (optiku), 100fps a ten server laguje jako prase!!! Dejte pryč ty dětský pluginy typu: "headshot", "ultrakill", " Unstopable"....vim, že si to můžu vypnout, ale lagy jsou pořád stejný!!! Chápu že Non-steam a VIP je to jedno, pač aspoň dají nějákej kill a pak se tu předhánějí,kdo z nich je nevětší skiller v %...trapas!!!! Argument že mám jít na DM dust2 není na místě, protože tam jsou 3 lidi denně!
Takže ???
Byl to dobrý server bez lagů a pro hráče co umí, uplně v pohodě hratelný!! Zkuste si někdy zahrát DM server only for Steam a zahraj si tam...uvidíš, co je to DM (dwandy .))!!!
Mám 100mb net (optiku), 100fps a ten server laguje jako prase!!! Dejte pryč ty dětský pluginy typu: "headshot", "ultrakill", " Unstopable"....vim, že si to můžu vypnout, ale lagy jsou pořád stejný!!! Chápu že Non-steam a VIP je to jedno, pač aspoň dají nějákej kill a pak se tu předhánějí,kdo z nich je nevětší skiller v %...trapas!!!! Argument že mám jít na DM dust2 není na místě, protože tam jsou 3 lidi denně!
Takže ???
Byl to dobrý server bez lagů a pro hráče co umí, uplně v pohodě hratelný!! Zkuste si někdy zahrát DM server only for Steam a zahraj si tam...uvidíš, co je to DM (dwandy .))!!!
-
TPK - Kolemjdoucí
TPK píše:OK všechno přežiju, a je fakt, že to VIP aspoň generuje peníze pro chod GS a tím padém i DM..... ale ty lagy teda ne!!!!
Takže ???
Server bezi stabilneji a rychleji nez driv. Osobne nemam lagy vubec(kdyz delam update hraju i 12 hodin denne vkuse abych vse poradne ozkousel) a podle grafu hracu je ma min lidi nez driv. Druha vec je ta ze ty "detsky" upravy jak ty rikas nic zatezovat nemuzou. Je to totiz uplne to samy jako by jsi tvrdil, ze ti to laguje k vuli tomu ze nekdo pouziva radio hlasky ve hre typu "go go go" . Zvuk zustane vzdycky jenom zvuk a hud zprava je bezna vec ktera tam byla i driv jen v jinem provedeni.
Ja se samozrejme zameruju na to aby server bezel dobre a podle vseho dobre bezi. Je ale velice snadne hazet neco na update, to docela chapu. Kdyz si ale vypnes v nastaveni veskery novinky, uvedes si tim m do puvodniho stavu bez rozdilu.
K novym serverum dm, je tam hracu zatim min ale casem se to urcite zlepsi. Klidne zkus jit na dm hs nebo dm max kde lidi jsou uz ted - tyto servery bezi take na silnejsich strojich nez dm 1 ktery je bohuzel nejslabsi a nelze to tam zlepsit
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Prosím o to, aby měli VIPka před jménem napsané VIP když píší do chatu jako to bylo dřív
toť vše jinak super 

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Veľmi dobré spestrenie deatchmatchu ....
TOP skin pre Vip hráčov (T) ... a tá prenosť tiež má niečo doseba
super

Robíš v živote naozaj to čo ťa baví ?!
CS ALL ZOMBIE *29.9.2014 *The Legend
LOL Support *29.11.2014
-
dev1lko - Zkušený
Dneska tam skočím si zahrát na delší dobu na DM a napíšu potom můj pohled na ty změny/kvalitnost atp. 
Ale podle mě to byl dobrý Update.

Ale podle mě to byl dobrý Update.
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Když budu mít bejt mooc hater, tak mě mrzí, že se třeba aspoň na jednom DM nenechali klasický mapy dd2, nuke, tuscan, train, ferno, mirage a na druhým komedie typu aztec, dust1 atp.
No a ta vesta
Jinak mi to nelaguje, akorát nemůžu trefit na FFA ten správnej počet lidí ke hře. Snad se dočkám
No a ta vesta

Jinak mi to nelaguje, akorát nemůžu trefit na FFA ten správnej počet lidí ke hře. Snad se dočkám
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Nazdar
Update ujde, nicmene jsou 2 veci se kterymi opravdu spokojeny nejsem a to novy vip skin, ktery na nekterych mapach hodne splyva s pozadim + spawn protekce 4 vterin vip hracu...takove setkani je prakticky jista smrt.
+ nahlasuju zrejme bug. Pri/po vote na novou mapu se mi po smrti neobjevuje menu abych si mohl zvona vybrat guny, +-pul minuty mi trva nez naskoci, takze musim nedobrovolne pobihat s nozikem, deje se tak na dm max + nejspis i dm
E.BY SPETTRO: to se mi stává také, řešení je /guns nebo /itemy
Update ujde, nicmene jsou 2 veci se kterymi opravdu spokojeny nejsem a to novy vip skin, ktery na nekterych mapach hodne splyva s pozadim + spawn protekce 4 vterin vip hracu...takove setkani je prakticky jista smrt.
+ nahlasuju zrejme bug. Pri/po vote na novou mapu se mi po smrti neobjevuje menu abych si mohl zvona vybrat guny, +-pul minuty mi trva nez naskoci, takze musim nedobrovolne pobihat s nozikem, deje se tak na dm max + nejspis i dm
E.BY SPETTRO: to se mi stává také, řešení je /guns nebo /itemy
-
tribeR - Kolemjdoucí
Mohli by jste udělat ještě na konci mapy udělat, aby ukázalo kdo byl největší skilla (tím myslím kdo dal nejvíce killů za mapu).
Jo a ještě maličkost, pro VIP hráče by mohl být LASER, ale to je jen detail.
jinak DM je super 
e.by Hoolder: Dle mého je to zbytečnost, další pluginy + práce navíc. Ten laser mi připadá jako ještě větší zbytečnost, nemyslíš? Tohle by bylo možná k něčemu na FUN-u, ne na klasickým dm
Jo a ještě maličkost, pro VIP hráče by mohl být LASER, ale to je jen detail.

e.by Hoolder: Dle mého je to zbytečnost, další pluginy + práce navíc. Ten laser mi připadá jako ještě větší zbytečnost, nemyslíš? Tohle by bylo možná k něčemu na FUN-u, ne na klasickým dm

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
War3FTSmilEyS píše:Mohli by jste udělat ještě na konci mapy udělat, aby ukázalo kdo byl největší skilla (tím myslím kdo dal nejvíce killů za mapu).
Jo a ještě maličkost, pro VIP hráče by mohl být LASER, ale to je jen detail.jinak DM je super
ok rozumím, ale neberte to zle jen návrh

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Na DM mám ping 60-70 (mám lagy) a to jsem nikdy neměl vždy jsem měl ping 30 (ale na jakýmkoliv jiném serveru mám všude ping 30 krása např. DM Max, Sniper DM, war3ft,.... všechy ostatní servery v pohodě, ale na DM lagy ping 60
) chce to opravit.

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
War3FTSmilEyS píše:Na DM mám ping 60-70 (mám lagy) a to jsem nikdy neměl vždy jsem měl ping 30 (ale na jakýmkoliv jiném serveru mám všude ping 30 krása např. DM Max, Sniper DM, war3ft,.... všechy ostatní servery v pohodě, ale na DM lagy ping 60) chce to opravit.
Jaká mapa, jaký čas, kolik hráčů...?
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
Nevím jak je to možné, ale na každé mapě. Pokaždé když na DM hraju. A při jakýmkoliv počtu hráčů.

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5