• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [Čeká na verdikt] Vedení, proberte se už
Poprosim ludi co to nezvladaju nech sa tu nevyjadruju a nelockuju topiky ktore nemaju.
Gocko si vediem ja a ludi si tam dosadzujem ja podla potreby. Ak sa ti to nepaci mozes mi napisat navrhy do PM a ked to bude rozumne mozme to prebrat
Dohadovanie sa na fore nema cenu len ti tu zbytocne budu ludia vypisovat blbosti.
Poprosim ta aby si miernil svoje vyjadrovanie na fore a obmedzil urazanie adminov, vies takto ta nikto nebude brat vazne, ja verim ze to vsetko myslis v dobrom a nevylievas si tu len zlu naladu a neboostis si ego, pretoze to by bolo detinske a smutne.
Preto dufam ze dalsiu konverzaciu presunieme na inteligentnejsiu uroven v PM.
Dakujem
PS. admini ktori sa tu uplne zbytocne vyjadrovali by sa mali nad sebou zamysliet.
Gocko si vediem ja a ludi si tam dosadzujem ja podla potreby. Ak sa ti to nepaci mozes mi napisat navrhy do PM a ked to bude rozumne mozme to prebrat

Dohadovanie sa na fore nema cenu len ti tu zbytocne budu ludia vypisovat blbosti.
Poprosim ta aby si miernil svoje vyjadrovanie na fore a obmedzil urazanie adminov, vies takto ta nikto nebude brat vazne, ja verim ze to vsetko myslis v dobrom a nevylievas si tu len zlu naladu a neboostis si ego, pretoze to by bolo detinske a smutne.
Preto dufam ze dalsiu konverzaciu presunieme na inteligentnejsiu uroven v PM.
Dakujem
PS. admini ktori sa tu uplne zbytocne vyjadrovali by sa mali nad sebou zamysliet.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tohle je fakt prdel sledovat jak se tu hádáte. Kdyby jste se na to radši vysrali a šli třeba s kámošema na pivo a neseděli pořád u těch krámů. Chovi to si jako fakt myslíš že tímhle něco zmůžeš, tak je mi tě docela líto.
-
unnamedHero - Amatér
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
03-06-16 12:26
Darkmouse je pedofil a Lolinka je jeho holka ve sklepě.
Darkmouse je pedofil a Lolinka je jeho holka ve sklepě.
-
Caukymnauky - Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2