• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Čeká na verdikt] Vedení, proberte se už
Už jsem tady zas,
Dlouho jsme se neviděli
Takže, co mám na srdci ? Ano, je to zase o jailbreaku, ale ne kvůli jednotlivci, ale kvůli "vedení" jailbreaku, tudíž k 17-ti letému HLSA (to snad není možný), Q.Q a Karlos. Jde o Váš systém přibírání nových adminů (víme, že jsem byl nejlepší)
Každého hráče, kterej Vám leze do prdele, neumí pravidla, vymýšlí si, nehlídá server a dělá píčoviny tam vezmete, ale člověka co má nahráno víc, než někteří načůráno, umí pravidla, žádá si podruhý, nenadává a ví co dělá, tak mu napíšete, ať si udělá akademii ?
To si snad Tomášku děláš prdel
Co to jako je ?
To, že chodíš na druhým steamu a nehlídáš server je jedna věc, ale to, že se ti někdo nelíbí, znamená, že nebude admin ?
Lolinka, kája, kohai a mnoho další neumí pořádně pravidla (blaykdas je taky neuměl) a tyhle tam vezmete bez akademie?
Na co je ta akademie, když máš v přátelích adminy, kterým můžeš napsat ?
Gamesites jde už dlouho do sraček (CS:GO sekce) jenom kvůli takovým retošum. Potom se divte, že vám odchází schopný lidi, když děláte takový píčoviny.
Užijte si krásný den, doufám že se Davide ozveš a napíšeš mi nějaké moudra
Už se teším, až si s tebe zase budu dělat prdel
BTW: Nevím proč nemám perma na novým steamu
(hlídejte si servery, docela jsem si tak zařádil) 
Dlouho jsme se neviděli
Takže, co mám na srdci ? Ano, je to zase o jailbreaku, ale ne kvůli jednotlivci, ale kvůli "vedení" jailbreaku, tudíž k 17-ti letému HLSA (to snad není možný), Q.Q a Karlos. Jde o Váš systém přibírání nových adminů (víme, že jsem byl nejlepší)

Každého hráče, kterej Vám leze do prdele, neumí pravidla, vymýšlí si, nehlídá server a dělá píčoviny tam vezmete, ale člověka co má nahráno víc, než někteří načůráno, umí pravidla, žádá si podruhý, nenadává a ví co dělá, tak mu napíšete, ať si udělá akademii ?

Gamesites jde už dlouho do sraček (CS:GO sekce) jenom kvůli takovým retošum. Potom se divte, že vám odchází schopný lidi, když děláte takový píčoviny.
Užijte si krásný den, doufám že se Davide ozveš a napíšeš mi nějaké moudra

BTW: Nevím proč nemám perma na novým steamu

- Alfonzo
- Amatér
[Čeká na verdikt] Vedení, proberte se už
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vedení, proberte se už
gamesites uz jede do sracek odkedy vzniklo... takze nic nove tu nepises #pravdaogamesites
K dalsim veciam, gamesites vedeni ma 21+ let
https://www.gamesites.cz/clanek/1536-kontakty
Konkretne o gocko sa staram ja a podla toho co si tu napisal by si mojim pohovorom nepresel
K dalsim veciam, gamesites vedeni ma 21+ let
https://www.gamesites.cz/clanek/1536-kontakty
Konkretne o gocko sa staram ja a podla toho co si tu napisal by si mojim pohovorom nepresel

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Chovi, nějak mi trochu uniká pointa toho o co se poslední měsíce beznadějně pokoušíš... Nikdy si sem ničím pozitivním nepřispěl a akorát tu po všech házíš špínu a při tom ten nejvíc k ničemu jsi tu ty. Možná i po těch X perma banech by si mohl pochopit, že lidi s nízkým IQ(ano ty) tu prostě nikdo nechce a to že ty z toho máš srandu akorát svědčí o tvé nedospělosti a nebylo by od věci uvědomit si, že k smíchu jsi tu akorát ty.

-
ElysiumGS - Mistr
Ano souhlasím s jednou věcí Choviho.. Podle mne a dalších X desítek lidí je špatně že se příjmají admini kteří toho umí méně než lidi kteří se o práva snaží už dost dlouho ale vždy marně protože se SA nelíbí.. To fakt ? Znám minimálně 5 případů kdy byl hráč přijat na práva s 3-4 nesplněnými podmínkami a dostal výjimku jen protože jsou kamarádi
Má žádost byla zamítnuta protože jsem požádal o týden dřív než jsem měl (Všechny podmínky jsem měl splněné) To je si myslím docela nefér vůči ostatním i vůči mě.To že si požádám dřív o týden to nic nezmění,myslím že mi tato věc mohla být prominuta vůči mému chatu a aktivitě na serveru,ačkoli je to opravdu maličkost která nikoho neomezuje
Je to můj osobní názor,takže nechci aby mě někdo měl za nepřítele nebo tak.

Je to můj osobní názor,takže nechci aby mě někdo měl za nepřítele nebo tak.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Takže,
Garline, nebylo to na vaše vedení, ale na vedení jailbreaku, psal jsem o Davidovi, Tomášovi a Karlosovi, to je první věc, jen jsem chtěl ukázat na to, jak je tohle vedení na jb nahovno, a aby s tím něco udělal.
Elysium, docela mě pobavila tvá zpráva, vlastně mě bavíš ty sám
Začal bych třeba tím, že jsem byl jeden z nejlepších adminů (dosvědčí mi to dost lidí) Potom to, že mám nízkou inteligenci
Tím si to zabil nejvíc no, nevím kdo je tu tak trochu blbeček.
Třeba to, že lžeš na serveru, aby sis zvýšil ego
Koukněte na obrázky
http://leteckaposta.cz/110795958
(Terrorist) [VIP] Elyss-chan : Proto mi brečel na FB o unban
Docela trapný co ?
Jinak co jsem udělal pro gamesites ? pomáhal jsem se zombie, HNS, jailbreak mapy a mnoho dalšího
Přeji pěkný den
Garline, nebylo to na vaše vedení, ale na vedení jailbreaku, psal jsem o Davidovi, Tomášovi a Karlosovi, to je první věc, jen jsem chtěl ukázat na to, jak je tohle vedení na jb nahovno, a aby s tím něco udělal.
Elysium, docela mě pobavila tvá zpráva, vlastně mě bavíš ty sám

Koukněte na obrázky

http://leteckaposta.cz/110795958
(Terrorist) [VIP] Elyss-chan : Proto mi brečel na FB o unban

Docela trapný co ?

Jinak co jsem udělal pro gamesites ? pomáhal jsem se zombie, HNS, jailbreak mapy a mnoho dalšího

Přeji pěkný den
- Alfonzo
- Amatér
Milý Chovi,
neoslovuj minimálně mě křestním jménem, ani nepřeji si to, protože tě neznám nějak blíž. Jak vidíš, stěžuješ si jen ty že vedení sekce je na houby, protože nevidíš co vše se tam děje. Kdyby se tam dělo něco, co je pro vývoj neadekvátní, stěžovali by si nejen hráči, ale i admini a teprve poté by se s tím začalo něco dělat.
Myslím si, že stále jsem toho udělal "trochu" víc než ty a chlubím se tím snad? Ne.. Dělá tu snad někdo výlevy, jako ty? Ne.. ať jsem zrušil kohokoli z jakéhokoli důvodu, vzali to v pohodě. Jen ty.. ty jsi pro mě furt oříšek, jsi vážně až tak hloupý jak ukazuješ nebo jen závidíš ostatním a cítíš se neodměněn? V tuto chvíli jsi víc na GS uškodil než kdy pomohl.
Sám víš, že jsi byl několikrát upozorněn, ale nedal sis říct a byl jsi odebrán. Následně jsme tě nechali v klidu žít a poté co jsi zneužíval práva, které jsi měl na serveru z důvodu špatné zálohy, dostal jsi všude bany... já být tebou tak se radši v klidu omluvím a odejdu do ústraní, aby všichni zapomněli a nesnažil se ještě víc vyčnívat z davu než vyčníváš teď, protože to se ti každým dnem vymstí.
Ohledně nabírání adminů, nabírají se tak, aby měli přínos pro portál a když nejsou někteří schopní splnit pár podmínek, rozumně se vyjadřovat a případně projít akademií, mají smůlu. Práva nebudu dávat nikomu, kdo neukáže že si je zaslouží a nějakým způsobem může pomoct k dalšímu vývoji. Když si prostě nejsem jistou kvalitou hráče, radši ho zamítnu než mít v a-týmu někoho podobného tobě. Ani jeden z administrátorů nebyl přijat formou přátelství s někým vyšším, ale všichni si prošli tím samým... museli ukázat že jsou schopní.
neoslovuj minimálně mě křestním jménem, ani nepřeji si to, protože tě neznám nějak blíž. Jak vidíš, stěžuješ si jen ty že vedení sekce je na houby, protože nevidíš co vše se tam děje. Kdyby se tam dělo něco, co je pro vývoj neadekvátní, stěžovali by si nejen hráči, ale i admini a teprve poté by se s tím začalo něco dělat.
Myslím si, že stále jsem toho udělal "trochu" víc než ty a chlubím se tím snad? Ne.. Dělá tu snad někdo výlevy, jako ty? Ne.. ať jsem zrušil kohokoli z jakéhokoli důvodu, vzali to v pohodě. Jen ty.. ty jsi pro mě furt oříšek, jsi vážně až tak hloupý jak ukazuješ nebo jen závidíš ostatním a cítíš se neodměněn? V tuto chvíli jsi víc na GS uškodil než kdy pomohl.
Sám víš, že jsi byl několikrát upozorněn, ale nedal sis říct a byl jsi odebrán. Následně jsme tě nechali v klidu žít a poté co jsi zneužíval práva, které jsi měl na serveru z důvodu špatné zálohy, dostal jsi všude bany... já být tebou tak se radši v klidu omluvím a odejdu do ústraní, aby všichni zapomněli a nesnažil se ještě víc vyčnívat z davu než vyčníváš teď, protože to se ti každým dnem vymstí.
Ohledně nabírání adminů, nabírají se tak, aby měli přínos pro portál a když nejsou někteří schopní splnit pár podmínek, rozumně se vyjadřovat a případně projít akademií, mají smůlu. Práva nebudu dávat nikomu, kdo neukáže že si je zaslouží a nějakým způsobem může pomoct k dalšímu vývoji. Když si prostě nejsem jistou kvalitou hráče, radši ho zamítnu než mít v a-týmu někoho podobného tobě. Ani jeden z administrátorů nebyl přijat formou přátelství s někým vyšším, ale všichni si prošli tím samým... museli ukázat že jsou schopní.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Když píšeš o těch adminech, kdyby si byl někdy na serveru, tak uvidíš, jak se vyjadřují oni a ještě neumí pravidla, ale ty se tam deš jenom bavit se Šťepánkou
Je to těžký na mě zapomenout no, když jsem dostal permu neprávem na tsko a web
Co si tím někdo zase dokázal ? Proč dostal perma fejmy, bachař a ostatní ? Protože se Vám nelíbili a jsme zase na začátku, když se vám někdo nelíbí, tak prostě admin nebude, proto si tady stěžuju. Třeba Kája, nesplňovala tak 4 podmínky, ale protože má čárku, tak se stala adminkou (nic proti kájo), potom ste zjistili, že neumí pravidla, tak jste jí vyhodili.
Například hogo, nebo jak se jmenoval, nesplňoval vůbec nic a byl přijat na pohovor ? Potom nic neuměl no
Se divte, když se tady dávají výjimky, který na 1.6 skoro nebyli. Třeba lolinka
jenom protože je to no liferka, tak je admin (y)
Jinak Garline, byl jsem na pohovoru s tebou a prošel jsem
Jen kdyby sis nevzpomínal
Potom ty perma na moje 3 steam účty
Jako za co ? Že jsem někomu dal gravitaci ?
Notak, prostě se ti nelíbím, všichni to ví 

Například hogo, nebo jak se jmenoval, nesplňoval vůbec nic a byl přijat na pohovor ? Potom nic neuměl no

Jinak Garline, byl jsem na pohovoru s tebou a prošel jsem

Potom ty perma na moje 3 steam účty

- Alfonzo
- Amatér
Chovi, jelikož tě znám, tak se ti sem taky vyjádřím ... Nemyslíš, že už to celkem přeháníš ? Dobře, podle tvého myšlení ti bylo ukřivděno ... ale podívej se na své chování, za dob, kdy jsi byl admin, tak si chodil semnou na dust2Only a i tam jsem tě upozorňoval na tvé chování i jsem si na tebe stěžoval Darkovi ... Takže tu nepiš, že jsi byl nejlepší admin ...
Dále -> začalo to tím, že si řešil proč tě zrušili a za co jsi dostal ban, od čehož si přešel k provokování adminů a SAček tu na GS, co se týče buď jejich vztahů ( což je jejich věc ) a nebo toho, co dělají ve svém životě atd ... a jen kdyby tě to zajímalo, tak ano, Loli ani Šprt nesplňovali podmínky, ale nadřeli se 2x víc s testováním serverů než ty ... A pár příspěvků na fóru jako podmínka jde přehlídnout, když daného člověka znáš a víš jak se chová a je normální, což promiň, ale ty nejsi ...
A další věc pokud si myslíš, že nějaký admin neumí pravidla tak si o tom udělej důkaz a neměj kolem toho jen blbé kecy ..
A na závěr, když se ti někdo nelíbí, nebo ti není sympatický tak to o něčem dokazuje, buď to, že se chová jak šulin a nebo to, že se neumí vyjadřovat a projevit se ( + takové přirovnání, jdi si požádat někam o brigádu nebo o práci až budeš starší, když jim nebudeš sympatický a nebudeš se jim líbit tak tě taky nevezmou, na to vem jed
)
A pro tvůj vlastní klid bych to přestal řešit ... ničeho tím nedosáhneš ani si ničím nepomůžeš ... práva jsi zneužíval a vědomě ... na serveru má být zábava, ale má být udělána tak, aby jsi neporušoval pravidla a nezneužíval k tomu věci, které vůbec nemáš mít ...
Dále -> začalo to tím, že si řešil proč tě zrušili a za co jsi dostal ban, od čehož si přešel k provokování adminů a SAček tu na GS, co se týče buď jejich vztahů ( což je jejich věc ) a nebo toho, co dělají ve svém životě atd ... a jen kdyby tě to zajímalo, tak ano, Loli ani Šprt nesplňovali podmínky, ale nadřeli se 2x víc s testováním serverů než ty ... A pár příspěvků na fóru jako podmínka jde přehlídnout, když daného člověka znáš a víš jak se chová a je normální, což promiň, ale ty nejsi ...
A další věc pokud si myslíš, že nějaký admin neumí pravidla tak si o tom udělej důkaz a neměj kolem toho jen blbé kecy ..
A na závěr, když se ti někdo nelíbí, nebo ti není sympatický tak to o něčem dokazuje, buď to, že se chová jak šulin a nebo to, že se neumí vyjadřovat a projevit se ( + takové přirovnání, jdi si požádat někam o brigádu nebo o práci až budeš starší, když jim nebudeš sympatický a nebudeš se jim líbit tak tě taky nevezmou, na to vem jed

A pro tvůj vlastní klid bych to přestal řešit ... ničeho tím nedosáhneš ani si ničím nepomůžeš ... práva jsi zneužíval a vědomě ... na serveru má být zábava, ale má být udělána tak, aby jsi neporušoval pravidla a nezneužíval k tomu věci, které vůbec nemáš mít ...
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*

*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený
Jsem rád, že ses ozval
Public je něco jinýho než jailbreak, takže to bych sem netahal
A to, že nemám důkazy ?
Možná protože, že mám perma
To bych měl důkazů až až 

A to, že nemám důkazy ?

- Alfonzo
- Amatér
Sám tu píšeš že nemáš jak udělat důkazy, když máš permu... jak můžeš tedy vědět že admini neumí pravidla?
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Alfonzo píše:Jsem rád, že ses ozval![]()
Nejde o to, že je to public, ale o to, že admin by měl dbát na pravidla všude a ne, se prokazovat jako ty teď na ostatních sekcích ...
A k těm důkazům "BTW: Nevím proč nemám perma na novým steamu

Málem jsem zapomněl napsat, že tvoje další odpověď na moji reakci bude něco na ten smysl, že by jsi sem v životě už znova nechtěl, protože to tady vedou ( různé nadávky ) a podobní ( další nadávky ) a tento portál stojí za nic ...
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
*Chaos<>Kamikaze*

*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený
To máš tak úbohý život že nemáš čo iné robiť ako písať bezvýznamné sťažnosti stále dookola?
Za to že ťa zrušili tu ideš vyplakávať celú večnosť? Spamätaj sa, keď ťa to tu nebaví, tak tu nehraj, nemáš žiadny dôvod sa opakovane sťažovať iba tým dávaš najavo to, že nemáš čo so svojím životom čo robiť.
Najlepší admin? Pamätám si ako si z teba hráči na serveri robili srandu a nevedel si čo robiť, chcel si sa nechať zrušiť lebo si to nezvládal. Žiadny rešpekt, nič.
Založ si vlastný portál a dokáž to, čo dokázali páni tu
Za to že ťa zrušili tu ideš vyplakávať celú večnosť? Spamätaj sa, keď ťa to tu nebaví, tak tu nehraj, nemáš žiadny dôvod sa opakovane sťažovať iba tým dávaš najavo to, že nemáš čo so svojím životom čo robiť.
Najlepší admin? Pamätám si ako si z teba hráči na serveri robili srandu a nevedel si čo robiť, chcel si sa nechať zrušiť lebo si to nezvládal. Žiadny rešpekt, nič.
Založ si vlastný portál a dokáž to, čo dokázali páni tu

"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Ach Chovi. Ještě v době kdy jsem neměl práva jsem si tady četl ty tvé výtvory na fóru a čekal, že tě třeba časem přejde chuť na to sem psát takové nesmysli. Bohužel
1) Akademie není vůbec k ničemu. Jako akademik máš o dost větší šanci, že na serverech zastihneš hráče, kteří dělají úmyslně bordel. Netuší totiž, že si je někdo natáčí. Avšak pokud přijdu na server jako admin, lidi mě poznají, hříšník taky a často unikne trestu.
2) "Admini neumí pravidla". Jenom když si tohle občas čtu na serveru, ať už je to směřované na mě nebo na jiného admina tak se zarážím nad jednou věcí. Když tedy neumíme pravidla, proč 80% příspěvků ve stížnostech na adminy je bez důkazů? Protože hráči jako ty se občas naštvou, ujedou jim nervy a to nejlehčí je, napsat že admin neumí pravidla a k tomu si vymyslet nějakou rádoby historku o tom jak admin dal MFK bez důkazů.
Docela mě zaráží jedna věc. Že bývalý admin, který prošel testy a pohovorem, zneužil svých práv, se diví, proč Q.Q, DarkMouse a Karlos nepřijmou někoho koho neznají a jejich jediná zkušenost s ním je špatná? Není to tím že by se jim nelíbil. Myslím že se jen snaží vyvarovat dalších případů jako si byl ty.
Za mě docela ubohost urážet GS, když si tu sám byl admin a po zrušení sis dokonce znovu zažádal o práva...

1) Akademie není vůbec k ničemu. Jako akademik máš o dost větší šanci, že na serverech zastihneš hráče, kteří dělají úmyslně bordel. Netuší totiž, že si je někdo natáčí. Avšak pokud přijdu na server jako admin, lidi mě poznají, hříšník taky a často unikne trestu.
2) "Admini neumí pravidla". Jenom když si tohle občas čtu na serveru, ať už je to směřované na mě nebo na jiného admina tak se zarážím nad jednou věcí. Když tedy neumíme pravidla, proč 80% příspěvků ve stížnostech na adminy je bez důkazů? Protože hráči jako ty se občas naštvou, ujedou jim nervy a to nejlehčí je, napsat že admin neumí pravidla a k tomu si vymyslet nějakou rádoby historku o tom jak admin dal MFK bez důkazů.
Docela mě zaráží jedna věc. Že bývalý admin, který prošel testy a pohovorem, zneužil svých práv, se diví, proč Q.Q, DarkMouse a Karlos nepřijmou někoho koho neznají a jejich jediná zkušenost s ním je špatná? Není to tím že by se jim nelíbil. Myslím že se jen snaží vyvarovat dalších případů jako si byl ty.
Za mě docela ubohost urážet GS, když si tu sám byl admin a po zrušení sis dokonce znovu zažádal o práva...

-
BrooKlyGS - Spamer
Samueli, samueli, můj sloveský příteli
Nevěděl jsem, že si blbej víc než ostatní, ale ok
Nechápu, jak si můžete myslet, že tohle dělám, jenom kvůli tomu, že jsem byl zrušenej
To jste tak naivní ?
Dělám to, protože jste prostě retardi. To, že prej pláču ?
Ty snad nevíš co píšeš, to jsem si myslel, že si v pohodě, ale si jenom další vlez do prdelka, jako všichni ostatní.
Potom bych se vyjádřil k tomu, že jsem nedokázal zvládnout situaci na jb ?
To si snad děláš prdel
Všechno jsem vždycky vyřešil, tak co to tady povídáš, si stejnej jako elysium, taky jenom falešnej káreček.
Jde o to, že vedení na jb je nahovno
- Darkmouse pr*á 13-ti letou holku
- Vymýšlí si ptákoviny kvůli ní
- Když je na serveru, tak ho skoro nehlídá
- Q.Q bere retoše adminy, ale dobrým napíše, ať si udělají akademii a když jí udělají tak ho nepřijmou
- Kdo se Vám nelíbí, tak prostě nebude admin
- vymýšlíte si nový pravidla, protože nemáte co jinýho dělat
Je to vtipný sledovat vaše reakce, upřímně se směju, jak tu všichni vypusujete admini, ale víte, že mám pravdu, jen to nepřiznáte, protože jste posraní ze 17- ti letýho kluka, co vypadá jak orangutan.
Brookly: Díky za vsuvku - akademie je ztráta času, protože akademik to natočí a prostě s tím nic nemůže udělat, třeba dostane dotyčnej ban za 3 hodiny, to už je pozdě
-Třeba Yami má nahráno 15 dnů a nikdo ho tady nezná, jako fakt ? nedostal ban ani nic takovýho a proto je hned špatnej (blbost)
-Ano, prošel jsem nejlépe testy a hrál jsem tu rád, ale je divný, že když byl Dark HLSA tak do 2 dnů jsem měl práva down ? Nebýt tady jeho, tak tu jsem ještě, tady je ten problém

Nechápu, jak si můžete myslet, že tohle dělám, jenom kvůli tomu, že jsem byl zrušenej

Potom bych se vyjádřil k tomu, že jsem nedokázal zvládnout situaci na jb ?

Jde o to, že vedení na jb je nahovno
- Darkmouse pr*á 13-ti letou holku
- Vymýšlí si ptákoviny kvůli ní
- Když je na serveru, tak ho skoro nehlídá
- Q.Q bere retoše adminy, ale dobrým napíše, ať si udělají akademii a když jí udělají tak ho nepřijmou
- Kdo se Vám nelíbí, tak prostě nebude admin
- vymýšlíte si nový pravidla, protože nemáte co jinýho dělat
Je to vtipný sledovat vaše reakce, upřímně se směju, jak tu všichni vypusujete admini, ale víte, že mám pravdu, jen to nepřiznáte, protože jste posraní ze 17- ti letýho kluka, co vypadá jak orangutan.
Brookly: Díky za vsuvku - akademie je ztráta času, protože akademik to natočí a prostě s tím nic nemůže udělat, třeba dostane dotyčnej ban za 3 hodiny, to už je pozdě
-Třeba Yami má nahráno 15 dnů a nikdo ho tady nezná, jako fakt ? nedostal ban ani nic takovýho a proto je hned špatnej (blbost)
-Ano, prošel jsem nejlépe testy a hrál jsem tu rád, ale je divný, že když byl Dark HLSA tak do 2 dnů jsem měl práva down ? Nebýt tady jeho, tak tu jsem ještě, tady je ten problém

- Alfonzo
- Amatér
Píšeš tu jen hovadiny a snažíš se skrývat za urážky. Téma zamykám a posouvám dál k vedení, aby si ti rozhodli co s tebou udělají, protože jsi skutečně exemplář, který patří na nějakou psychiatrii.
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2