• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Velký Ping a malé FPS.
Fůha, tak tomu teď úplně přestávám rozumět... V tomto topiku píšeš poslední zprávu, že po přechodu na WIN 10 ti problém zmizel, ale objevil se znovu a že řešíš problém s nízkými FPS a vysokým pingem... Teď v tomto topiku máš název "Velký Ping a malé FPS." ale napíšeš, že nemáš problém s internetem?
Zkus tedy ještě jednou napsat, s čím máš problém a trochu to objasnit.
Jinak ve tvém minulém topiku: post642684.html#p646553 to už řešit nebudeme. Napiš to znovu sem a bude se to řešit zde.
Zkus tedy ještě jednou napsat, s čím máš problém a trochu to objasnit.
Jinak ve tvém minulém topiku: post642684.html#p646553 to už řešit nebudeme. Napiš to znovu sem a bude se to řešit zde.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Karmíku..
Tamten Topic je starý tam sem psal když jsem měl win 7... a teď nemam problém s internetem teď mam prostě malé FPS a velký ping.. Já psal na PC poradnu.. Tam mi nic neporadili takže nejspíš to přestanu řešit.. Díky všem.
Tamten Topic je starý tam sem psal když jsem měl win 7... a teď nemam problém s internetem teď mam prostě malé FPS a velký ping.. Já psal na PC poradnu.. Tam mi nic neporadili takže nejspíš to přestanu řešit.. Díky všem.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
A napsal jsem tam tohle
"Useless, já vím tento problém zmizel když sem dal nový Windows 10.Jelikož to po nějáké době zase začalo tak to těd řeším FPS klesla, PIng se zvýšil." Jen tak pro INFO že to zase začalo..
"Useless, já vím tento problém zmizel když sem dal nový Windows 10.Jelikož to po nějáké době zase začalo tak to těd řeším FPS klesla, PIng se zvýšil." Jen tak pro INFO že to zase začalo..
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Problém opraven.
Děkuju všem lidem za rady.
Poprosím o LOCK.
Děkuju všem lidem za rady.
Poprosím o LOCK.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2