• Stránka 1 z 1
VIP NA STEAM ID
Je nejaká šanca, že sa niekedy dočkám na Gamesitesu, že keď si zmením nick tak mi ostane VIP? Veď keď mám raz registrované to VIP na mojom steame, tak prečo stále nieje možnosť zmeny nicku? Je na to nejaké vysvetlenie, že prečo stále v roku 2020 taká maličkosť chýba? Pokiaľ viem stačí to nahodiť, len cez jednoduchý rcon príkaz v html súbore. Nič zložíté to nieje.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
-
zadajtenickname - Amatér
VIP NA STEAM ID
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP NA STEAM ID
Bylo potreba aspon pro NS hrace zavest aby vip bylo na i nickname. No a vedeni se rozhodlo to udelat pro vsechny.
Ne ze by to pro steam hrace neslo, ocividne nechteji aby to tak bylo. Kdyz se s tim hraci dokazali za ten cca rok srovnat, proc by to ted meli vracet zpatky?
Ne ze by to pro steam hrace neslo, ocividne nechteji aby to tak bylo. Kdyz se s tim hraci dokazali za ten cca rok srovnat, proc by to ted meli vracet zpatky?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
useless píše:Bylo potreba aspon pro NS hrace zavest aby vip bylo na i nickname. No a vedeni se rozhodlo to udelat pro vsechny.
Síce som si na žiadom servery (zatiaľ) neaktivoval VIP / EVIP, ale pokiaľ to je skutočne tak, ako to uvádza zakladateľ tejto témy, je to naozaj na nič. Človek si kúpi VIP za 8 € napríklad, a po zmene nicku si môže znova kupovať VIP za 8,-€? Ako... chápem, pre zakladateľa GS je to vynikajúci biznis, ale hráči z toho veľkú radosť teda nemajú. Isto by nebolo na škodu na to urobiť nejaký lepší systém, a nie aby si hráči každý týždeň znova kupovali VIP

...Chápem že teraz budeš proti tomu čo som napísal, lebo si HLSA, čiže tebe to je jedno. Ale skús sa na to pozrieť očami klasického hráča

- Koraq
- Kolemjdoucí
Pár rokov sa dalo VIP aktivovať na SID, no kvôli NS hráčom a zároveň z bezpečnostných dôvodov sa to po nejakom čase vrátilo zase na nick - https://www.gamesites.cz/clanek/2267-zm ... e-na-1-6ce
Takže nejde o to, aký je rok, ani o to, že by to nešlo... Nebola to pre nás úplne príjemná zmena, ale lepšie riešenie vtedy nebolo.
Kúpa VIP je dobrovoľná a každý si ich môže kúpiť koľko chce, nikoho však nenútime
Hráči si na to za tie roky zase zvykli...
Ale osobne sa cítim celkom trápne, za to, že už 8 rokov používam rovnaký nick
Takže nejde o to, aký je rok, ani o to, že by to nešlo... Nebola to pre nás úplne príjemná zmena, ale lepšie riešenie vtedy nebolo.
Koraq píše:Človek si kúpi VIP za 8 € napríklad, a po zmene nicku si môže znova kupovať VIP za 8,-€? Ako... chápem, pre zakladateľa GS je to vynikajúci biznis, ale hráči z toho veľkú radosť teda nemajú. Isto by nebolo na škodu na to urobiť nejaký lepší systém, a nie aby si hráči každý týždeň znova kupovali VIP.
Kúpa VIP je dobrovoľná a každý si ich môže kúpiť koľko chce, nikoho však nenútime

Ale osobne sa cítim celkom trápne, za to, že už 8 rokov používam rovnaký nick

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Čo je na nič? Na konkurenčnom portály mám VIP na steam ID. Zmením si meno v hre dám retry a mám VIPko naďalej. A nie len tam. Je to aj na zahraničných portáloch. Je to rozdelené na NonSteam, ktorí si aktivujú vip s kódom na meno. A Steam hráči sú nakonfigurovaní na STEAM ID. A ty si ma bohužiaľ nepochopil. Nemá to nič s tým, že keď si kúpiš vip na jedno meno, tak načo by si mal kupovať vip za týždeň ďalšie, ak by si chcel zmeniť len meno? Veď stačí sa s tým, len pohrať. Avšak dostal som odpoveď z ktorej vyplíva, že sa im s tým asi moc nechce robiť, čož je na škodu.
-
zadajtenickname - Amatér
Pre nás sú všetci hráči dôležití, takže nebudeme robiť rozdiel v nastaveniach pre NS a Steam hráčov 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Doporučím vám si koupit VIP na základě jednoho písmena, pak váš nick musí obsahovat jen to písmenko ať už jako A/a, či ,.- a tak dále.. a máte vystaráno.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Zase sme sa nepochopili. Pre NS hráčov by ostalo všetko ako je doteraz. Vôbec nič by sa pre nich nezmenilo. Aktivovali by si vip aj naďalej pomocou aktivátora. Pridala by sa funkcia len pre STEAM hráčov aby mali VIP na SID. Ale je mi jasné, že sa to nestane. Nevadí.. možno v budúcnosti.
-
zadajtenickname - Amatér
• Stránka 1 z 1