Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Re: VIP zmena Nicku.

Příspěvekod R4V3N » 02 led 2017, 23:04 VIP

Dyki píše:
MaxwellCZE píše::D Konečně nemusím chodit na servery pod NS, když chci psát jako no-vip. Takže pro mě jenom užitečná věc, aby si hráči mysleli, že jsem nějaký random hráč a ne vlastně admin. :)

To že si nejaký random hráč si o tebe môžu myslieť aj keď máš VIP pred menom, a ty ako admin máš dať hráčom vedieť že si tam prítomný aby sa na teba mohli obrátiť keď majú problém a aby ostatní nerobili kraviny a správali sa slušne. ;) Mne sa moc nepáči admin ktorý je celý čas ticho a len čaká kto spraví akú chybu aby mohol banovať, ty tam máš byť odtoho aby si hráčov usmernil prípadne zakročil ešte predtým ako niekto spraví chybu( dá zbytočný fk).

To co jsi tady vypsal snad nemyslíš vážně, že ne?
Povinností každého hráče, je dodržovat pravidla daného Serveru a zároveň lidskost a svoji prezentaci jako takovou. Admin má právo a je zároveň jeho povinností trestat případné porušování těchto stanov, které jsou zavedené stručně s jasně.
Myslím, ze je to výhoda pro adminy při přítomnosti cheatera. V tuto chvíli se nachází admin na místě tzv. policisty v civilu a muže tak, bez jakéhokoliv povšimnutí hříšníka, udělat záznam z dané situace a následně potrestat podle závažnosti.

Můj názor je kladný a bez námitek na tuto změnu.
[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1

MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB
Obrázek
R4V3N
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 02 led 2017, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod odyseenko » 08 led 2017, 18:10 VIP

Podľa mňa to je zbytočné. Napr. ja som mal kedysi EVIP na Avatar Battle a dal som si vip meno *o*. Takže ja by som mal meno *o*dysee. Prestalo by ma to baviť, potreboval by som penaze na heroín, tak prvému hráčovi napíšem, či nechce evip, bude súhlasiť. Bude sa volať, hm, Jerguš. Prebehne obchod, dá mi peniaze, on získa evip, dá si meno JergushQ*o* a ja môžem veselo fetovať heroín. Proste podľa mňa toto bola zbytočnosť.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Předchozí

Zpět na VIP poradna