• Stránka 1 z 2 • 1, 2
VIP zmena Nicku.
Ahojte,
Mal by som otázku ohľadom VIP na SID, chcel by som konkrétne vedieť z akého dôvodu teraz VIP/EVIP funguje len na jeden nick a nie na hráčov SID. Prehodili ste to kvôli lepšej bezpečnosti alebo kvôli čomu? Mne osobne dosť vadí že keď si chcem zahrať "inkognito" (so zmeneným nickom) tak mi nefungujú evip výhody.
Bol by som rád keby ste mi viac popísali dôvody zmeny zo SID na nick.
Vopred ďakujem za skorú odpoveď, s pozdravom...
Mal by som otázku ohľadom VIP na SID, chcel by som konkrétne vedieť z akého dôvodu teraz VIP/EVIP funguje len na jeden nick a nie na hráčov SID. Prehodili ste to kvôli lepšej bezpečnosti alebo kvôli čomu? Mne osobne dosť vadí že keď si chcem zahrať "inkognito" (so zmeneným nickom) tak mi nefungujú evip výhody.
Bol by som rád keby ste mi viac popísali dôvody zmeny zo SID na nick.
Vopred ďakujem za skorú odpoveď, s pozdravom...

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
VIP zmena Nicku.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP zmena Nicku.
taky jsem se na to dnes ptal, bylo mi řečeno, že je to nějaká nová změna, spíš asi pokus. Uvidíme jak se vyjádří někdo z nejvyšších míst 

Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
Nastala změna - VIP se nyní aktivuje opět na nickname. Můžeš si napsat něco před nebo za nick, ale součástí toho nicknamu musí být vždy slovo uvedené při aktivaci VIP.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Kavik444 píše:Nastala změna - VIP se nyní aktivuje opět na nickname. Můžeš si napsat něco před nebo za nick, ale součástí toho nicknamu musí být vždy slovo uvedené při aktivaci VIP.
A môžem proti tomu spísať petíciu ?

Nie bude to už takto nastálo alebo to máte len naskúšku ?

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
To zase někdo moudřel svoje už vymoudřené moudra 

[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

-
R4V3N - Pokročilý
Tak jako, co když si někdo da stejny nick jako ma ten VIP či Evip hráč? To jako i on bude mít jeho VIP? Co kdyz to na víc bude hajzlik a ten nick si zarezervuje? Copak s tím no?
Krev za Krev. Věrnost za Věrnost.
-
Derakh - Pokročilý
Zdravim ako je možne že niekomu ide vip ked si zmeni nick a inemu nie?
-
Bluf3r - Kolemjdoucí
kdyby si lidi pořád vip nepučovali a nezneužívali tak toho, že je aktivace navždy, nemuseli by jsme vymejšlet takový kraviny..
pevný nickname vip účet "znehodnotí" a určitá část zájemců o něj ztratí zájem (dřív nebo později) a koupí si raději svoje.
Ale je to jako dřív - nickname lze částečně editovat (přidat před a za něj znaky)
starý vipka si zatím můžou dávat nicky libovolné

Ale je to jako dřív - nickname lze částečně editovat (přidat před a za něj znaky)
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:kdyby si lidi pořád vip nepučovali a nezneužívali tak toho, že je aktivace navždy, nemuseli by jsme vymejšlet takový kraviny..pevný nickname vip účet "znehodnotí" a určitá část zájemců o něj ztratí zájem (dřív nebo později) a koupí si raději svoje.
Njn ale co tahle když si druhy hráč da nick toho VIP hráče? To jako bude mít jeho VIP?
Krev za Krev. Věrnost za Věrnost.
-
Derakh - Pokročilý
Dwandy píše:kdyby si lidi pořád vip nepučovali a nezneužívali tak toho, že je aktivace navždy, nemuseli by jsme vymejšlet takový kraviny..pevný nickname vip účet "znehodnotí" a určitá část zájemců o něj ztratí zájem (dřív nebo později) a koupí si raději svoje.
Hmm a nechcelo by sa vám to spraviť tak, že vlastníci originálnej hry by mali Evip na SID a ostatní hráči ktorí nemajú originálnu hru by ho mali na ten nick, myslím že to požičiavanie vip/evip sa predovšetkým týka hráčov ktorí nevlastnia originálnu hru.
Každopádne si cením a rešpektujem vaše rozhodnutie, dávam len malý návrh ako by sa mi to páčilo a myslím že viac ľudí by s tým bolo spokojných.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše::D Konečně nemusím chodit na servery pod NS, když chci psát jako no-vip. Takže pro mě jenom užitečná věc, aby si hráči mysleli, že jsem nějaký random hráč a ne vlastně admin.
To že si nejaký random hráč si o tebe môžu myslieť aj keď máš VIP pred menom, a ty ako admin máš dať hráčom vedieť že si tam prítomný aby sa na teba mohli obrátiť keď majú problém a aby ostatní nerobili kraviny a správali sa slušne.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2