• Stránka 1 z 1
Vyhadzovanie z CSka na plochu..help
caffte potrebujem poradit ohladne pc....mam problem taky ze napr hram CSko a pocas hry ma to vyhodi same od seba na plochu win dokola vasi po 10 sekundach...robi mi to aj na ploche napr ked pisem ci uz na FB alebo do worldu jak keby som klikol mimo programu do ktoreho pisem ze sa vam zmeni to okno na neaktivne neviem co stym mam urobit pomozete niekto pls?Mal som problem zo softom od ATI Catalist dosiel nejaky novy updatea ked som otvoril okno napr internetu na cely monitor tak mi zozrnilo obrazovku a restartovalo mi pc a oznamu mi hodilo toto display driver stopped responding and has recoveredale to uz som vyriesil s novym update od Catalist a fici mi to len bohu zial odvtedy problem aj stym vyhadzovanim na plochu pri hoci jakej hre....pomozte niekto uz neviem co stym mam robit...dakujem
-
Bullets - Kolemjdoucí
Vyhadzovanie z CSka na plochu..help
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vyhadzovanie z CSka na plochu..help
ahoj mne to robi napr. vtedy ked sa mi vybija baterka (ako upozornenie) alebo podobne.

-
KuBuS - Zkušený
Re: Vyhadzovanie z CSka na plochu..help
Taky se mi to stává ale ne moc často, občas když zapnu PC a hned cs pak se mi zapne třeba náký program, a csko mi spadne na lištu na ploše..
Počkej si reakci ostatních, kdyžtak se ti na to podívám..
DanRo.
Počkej si reakci ostatních, kdyžtak se ti na to podívám..
DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
• Stránka 1 z 1