I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Vyházení CHH sekce

Příspěvekod Travoushh » 26 črc 2020, 19:27

Název tématu: Vyházení CHH sekce
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Žádám o zrušení všech tří neschopných členů CHH sekce, kteří při mé unban žádosti viz. zde: wallhack-perma-ttt-lsd-opens-ur-eyes-t227417.html hlasovali pro to, že opravdu wallhack používám. Omlouvám se, ale gamesites.cz je dlouhá léta nejznámější portál s cskovými servery a zaslouží si pořádné cheathuntery. Ne košťata, co si na vyhodnocení unbanu vezmou pět týdnů a ještě to vyhodnotí špatně. Už jen čistě to, jak dlouho jim to trvá svědčí o tom, že jsou na pozici, na které už nemají co dělat. Omluvy, nebo spíš výmluvy, jakože moje unban žádost někam zapadla neberu. To je hodně ubohý a nechápu, jak něco takovýho mohli na fórum vypustit. Kdybych opravdu hackoval, tak můžu spokojeně hackovat víc než měsíc, něž se s tím začne něco udělat. Mezitím na mě přibyly další stížnosti ohledně toho, že hackuju. Těch se naštěstí chopil schopný admin Bades, který je dostatečně vyhraný na to, aby dokázal správně posoudit kdo hackuje a kdo ne. Kdyby chlapci z CHH sekce investovali do mé unban žádosti tolik času, kolik si zaslouží, tak by si prošli dema společně s mým vyčasováním a zjistili by, že až na dva nebo tři momenty jsou všechny moje playe na 100% objasnitelné. Tři zvláštní playe z cca 80 minut v demech je podle mě málo na permanentní ban. Těm třem výtečníkům prosím seberte funkci a dejte ji některým ze zkušených hráčů, co hrají např. na public serverech. Tam je dost kvalitnějších lidí, kteří nebudou dělat ostudu tomuto portálu. Jestli najdete někoho schopnějšího, kdo má čas a chuť, tak rád znovu nahodím dema na leteckou poštu a pošlu na přezkoumání.

Btw. Bades hraje ttt hodně podobným způsobem jako já, kdyby hrál na jiném účtě s obvious nicknamem, tak od "zkušených" adminů dostane permu a od ještě zkušenější CHH sekce by dostal zamítnutou unban žádost. Server takto zbytečně přichází o kvalitní hráče, kterých už tak je strašně málo.

Děkuju za čas, který nad tímto budete trávit a snad společně uděláme z GS zase o trošku lepší portál.
Poziční hlasová komunikace down
Travoushh
Amatér
Amatér

Vyházení CHH sekce

od Rumcajz » 26 črc 2020, 19:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyházení CHH sekce

Příspěvekod MortySimon » 27 črc 2020, 09:28

Konečně mám možnost na to, se vyjádřit.
Z důvodu toho, že CHH sekce nebude mít kde pracovat po důkladném zvážení jsem se rozhodl udělat nábor na kuchařského výpomocníka.
Do zítřejšího dnes my zašlete fotku jídla udělaného podle receptu níže. NÁBOR ZATIM V ŘEŠENÍ.

[ Vrchol mojej argumentácie je skopírovaný recept na knedlo vepřo zelo. ]
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MortySimon » 27 črc 2020, 09:52

"do zítřejšího dnes my"
Samozřejmě počítačová autokorekce za to může, rozhodně né já.
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 28 črc 2020, 15:49

Ani mne sa nepáči, že nám tu UB žiadosti stoja aj 3 týždne. Je to mimoriadne frustrujúce. Bohužiaľ, aj my sme len ľudia, každý má svoje povinnosti v reálnom živote, nie každý má vždy náladu pozerať demá...

Aj keď sa traja ľudia nezávisle na sebe zhodli, že cheatuješ, Tvoju UB žiadosť dôkladne skontrolujem - demá pravdepodobne mám.

Zvolal som poradu CHH, kde všetky tieto nešťastné záležitosti vyriešime.

Ďakujem za trpezlivosť a pochopenie.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod Travoushh » 15 srp 2020, 20:29

Bump
Porad doufam ve zmeny v chh sekci a v odbanovani :P
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod MortySimon » 16 srp 2020, 19:07

ericek111 píše:Zvolal som poradu CHH, kde všetky tieto nešťastné záležitosti vyriešime..

Si dáváte nějak na čas ne? :lol: :lol:
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
MortySimon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 16 srp 2020, 23:56

MortySimon píše:Si dáváte nějak na čas ne? :lol: :lol:

Ak mi pomôžeš zaplatiť nájom a jedlo, tak sa veľmi rád budem na plný úväzok venovať GameSites. Ináč to bude musieť ešte chvíľu počkať, kým sa všetko v našich životoch normalizuje.

Porada prebehla, čo bolo potrebné sme si povedali, neaktívnych CHH odstránili - povedal by som, že sa to pozitívne odrazilo na riešení UB žiadostí, za čo som mimoriadne vďačný všetkým CHH.

Pracujem na zvolaní náboru - treba to spísať, vymyslieť a pripraviť si k tomu zmysluplný systém.

Čo sa týka Tvojich dem, riešime ich - akosi chýba motivácia. Je na Železovi, či Ti zatiaľ dá ďalší dočasný UB.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod ZelezoBeton » 17 srp 2020, 17:07 VIP

ericek111 píše:Je na Železovi, či Ti zatiaľ dá ďalší dočasný UB.

Ak si presvedčený že je čistý tak mu daj kľudne ub.

e. Schmett: Ak by som bol presvedčený, že je čistý, toto by sme tu neriešili.
Máš dočasný UB.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Trejtr » 18 srp 2020, 17:52

To už je tak 4. žádost o ub ne?
Trejtr

Příspěvekod Toxo » 18 říj 2020, 19:09

Chlapci tak vám to akože trvá pekne dlho :D Sa zapíšete do dejín
Heyyy you?!?!

I´m BACK!!!
Toxo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trejtr » 25 říj 2020, 11:07

Můžu se zeptat co tak dlouho trvá? 2 měsíce???!
Trejtr

Příspěvekod ericek111 » 29 říj 2020, 00:51

Prepáč za neskorú odpoveď. Bolo toho veľa (aj toto píšem z telefónu).

Vyššie som sa vyjadril k ostatnému -- CHH sme vyhodili, trochu si normalizovali postupy a konštruktívne sa dohodli na lepšom fungovaní. Neviem, ako si predstavuješ "vyházení CHH sekcie". Áno, mohli by sme všetkých vrátane mňa vyhodiť, ale hádaj, kto by kontroloval demá... Všetko tu robíme na dobrovoľnej báze, okrem dobrého pocitu z toho nemáme nič.

Tvoje tri hodinky z TTTčka sa nám chce pozerať asi rovnako, ako priemernému stredoškolákovi čítať Kapitánovu dcéru. Odumierajú pri tom mozgové bunky, je to mučenie. Ak má niekedy chytia nejaké emo sebapoškodzovacie sklony, demá si pozriem, ale zvyšok už bude medzi nami CHH.

Tento týždeň zavolám nábor. Dúfam, že objavíme skryté talenty v radoch AT. Ďalšie oči by sa nám hodili.

Ty už unban máš. (Možno môžeš byť aj rád, že sa to nikomu pozerať nechce -- ale to vieš už len Ty.)

Topic uzavriem, až budeme mať výsledky náboru.
ericek111

Příspěvekod Travoushh » 30 říj 2020, 15:52

ericek111 píše:Prepáč za neskorú odpoveď. Bolo toho veľa (aj toto píšem z telefónu).

Vyššie som sa vyjadril k ostatnému -- CHH sme vyhodili, trochu si normalizovali postupy a konštruktívne sa dohodli na lepšom fungovaní. Neviem, ako si predstavuješ "vyházení CHH sekcie". Áno, mohli by sme všetkých vrátane mňa vyhodiť, ale hádaj, kto by kontroloval demá... Všetko tu robíme na dobrovoľnej báze, okrem dobrého pocitu z toho nemáme nič.

Tvoje tri hodinky z TTTčka sa nám chce pozerať asi rovnako, ako priemernému stredoškolákovi čítať Kapitánovu dcéru. Odumierajú pri tom mozgové bunky, je to mučenie. Ak má niekedy chytia nejaké emo sebapoškodzovacie sklony, demá si pozriem, ale zvyšok už bude medzi nami CHH.

Tento týždeň zavolám nábor. Dúfam, že objavíme skryté talenty v radoch AT. Ďalšie oči by sa nám hodili.

Ty už unban máš. (Možno môžeš byť aj rád, že sa to nikomu pozerať nechce -- ale to vieš už len Ty.)

Topic uzavriem, až budeme mať výsledky náboru.

Za mě je toto už dávno uzavřená věc, kdyby se to locklo dřív tak tu zbytečně lidi nepíšou. Pár lidí z CHH jste vyhodili, já dostal unban a kvůli mně byla odebrána poziční hlasová komunikace z TTT, aby se předešlo dalším zbytečným banům. Já jsem se vším spokojenej, děkuju moc za váš čas.
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod flyzc172 » 30 říj 2020, 16:47

Lock
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
flyzc172
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy